Κοροιδευετε κουφαλες αλλα ολοι θα το θελατε στο γκαραζ σας
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Κανα 2 που εχει ιδιας χρονολογιας μοντελα στο car.gr τα δινουν 3χιλιαδες κατι..
Εγω παντως και χωρις ελληνικες πινακιδες και σε ακινησια τοσα χρονια κατω απο χιλιαρικο και ΑΝ θα το παρει κανενας...
Πάντως εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ. Είναι η γοητεία της ματαιοδοξίας που οδηγεί. Φυσικά η πινακίδα και η ακινησία είναι ένα θέμα. Παρόλα αυτά δηλώνω ενδιαφέρον...
Μια πολύ αναλυτική σελίδα με restoring:
http://www.goldwingfacts.com/forums/10-reference-faq-forum/358624-82-gl1100-interstate-rescue.html
Μετά από πολλές ώρες γδυσίματος προφανώς φθάνουμε εδώ:
Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει...
το προλάβατε;
ήταν και ένα 1000 μέσα
http://www.autoblog.com/2015/04/27/j...ction/#image-7
![]()
Το μηχανάκι του ποστ, όπως προαναφέρα, έχει πινακίδες Σουηδίας. Όπερ σημαίνει οτι η απόκτηση του έχει κόπο και μεγαλο κοστος. Θέλει εκτελονισμο, μεταβίβαση, ΚΤΕΟ, τέλη σε τυχαία σειρα. Εκτός και αν μπορείς να πάρεις πινακίδες ιστορικού χωρίς ελληνική άδεια και πινακίδες. Αυτό το γνωρίζει κάποιος? Αξίζει τον κόπο λέτε? Και παλι θα πρεπει να γίνει η μεταβίβαση στη Σουηδία πρωτα ή η διαγραφή του οχήματος απο τα εκεί κατάστηχα. Ε?
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .
Μπορεί να βγάλει πινακίδες Ιστορικού αν εχει κλείσει 30 έτη χωρίς να εχει ελληνική άδεια, αλλά εφ όσον τώρα εχει ξενη πινακίδα μαλλον θα πρέπει να εχει εκτελωνιστεί πρώτα ωστε να φαίνεται οτι ειναι στην κυριότητα του και μετά θα πρέπει να περάσει απο διαδικασία πιστοποίησης. Το τι θα πρεπει να γινει στην Σουηδία δεν το ξέρω.
Ομως με τις πινακιδες ΦΙΛΠΑ δεν κανεις βόλτες όποτε θέλεις, αντίθετα με το τι πιστεύουν μερικοί και θα πρεπει ο ιδιοκτήτης να είναι και μέλος της Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας η οποία αντιπροσωπεύει την FIVA στην Ελλάδα.
Περισσότερς πληροφορίες στην Λεσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, www.classicbike.gr
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Thanx. Αυτά με τις πινακίδες περί βόλτας και μελους τα ξέρω. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι με την κυριότητα και τον εκτελωνισμο.
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .
Δείτε εδώ τι έκανε ένας με ένα Goldwing...
![]()