Kaneis den exei dikaioma na brizei ton coelho ..........
..... an den exei diabasei prota to egxeiridio tou polemisti tou fotos !!!!!!!
mprosta tou ekeini i alli i malakia o alximistis fantazei aristourgima
Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 07/05/2015 στις 17:08.
Σκοπευτήριο. ...........
Αδειάζεις κανα 2~3 κουτιά και έρχεσαι στα ίσια σου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πολυ, μα παρα πολυ θα γουσταρα.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Εγώ θέλω συμβουλές για καλύτερη διήθηση. Έχει κανείς καμία;
15 χιλιομετρακια ποδήλατο στη "πίστα" στην παραλία της Καλλιθέας και μετα μισή ώρα νιρβάνα στο παγκάκι διπλά στη θάλασσα, σκεφτόμενος τις Αυγουστιατικες διακοπές, στο "ησυχαστήριο" μου, το Τσιρίγο.
Κατόπιν φαγητο, 2-3 βαλεριανες και ύπνος απο τις 2100. Και να παν να πινιγουν ολοι και όλα!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
μηχανή και βόλτα.... όπου να ναι.... αρκεί να είμαι πάνω της και να πηγαίνουμε....
και όταν δεν είναι εφικτό....σοκολάτα
σε απίστευτες ποσότητες
πουτσ@@@@@@@@@
https://www.youtube.com/watch?v=zr_ooRSoamY
Με ένα ουζάκι, και το μυαλό στη θάλασσα![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Ψηλέ καλό το θρας αλλά αν δε ρίξεις λίγο Cannibal Corpse να φύγει η βοθρίλα προκοπή δε βλέπεις...Συνήθως κλείνω το κινητό μέχρι να στρώσω,μουσικούλα και αν καιρός δε μαμιέται παίρνω το μοτόρι και πάω και αράζω σε κανα ερημοτόπι ή θάλασσα μονάχος μου εγώ και κανα 2 μπυρίτσες μάξιμουμ έτσι για παρεούλα με τη μουσική...
mpouskalia loipon.ok.
to ypertato epiteygma tou mpouskalia itan oti eixame oloi apo ena antitypo fatsa karta sto trapezaki.
Na zeis, n'agapas kai na mathaineis, an to thymamai sosta.
Kaneis mas pote den to eixe anoiksei, omos xari se ayto polloi eixan @@iksei.
na einai kala o anthropos.......
εμενα η διαθεση μου είναι "χαλασμενη" μονο όταν μετα από ένα κοπιαστικο 11ωρο ασταμάτητης δουλειας, ποναω παντου και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..
αλλα αυτό το φτιαχνω χαλαρονωντας με το επικο παιξιμο του andre rieu και της ορχηστρας του..
σε οποιαδήποτε άλλη περιπτωση τη καλη μου διαθεση, δεν τη χαλαω για τιποτα και για κανεναν..