Για δώσε περισσότερο φως.
Πάντως με μια στροφή προς το S ,άγγιξα την τελειότητα
Πάντως το μηχανάκι πήγαινε ποίο καλά από καινούριο
Δεν έχεις υπολογίσει το εξτρα βάρος των αστυνομικών μοτοσυκλετών και βγαζεις λαθος συμπέρασμα.
Σαφως με σκληρότερα ελατήρι ακαι revalving θα βελτιώνονταν, εδω βελτιώνονται οι κανονικές μοτο που σε αυτην την κατηγορία ειναι συνηθως σουμιέδες .
Βαλε στο bandit σου μια φαιριγκάρα να, σειρήνες ασυρματο, κλπ κλπ ( ολα αυτα είναι μπροστά, εχει κι αλλα πίσω) και μετα πήγαινε κανεις και καταδίωξη να σε δω!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Απ' τα sag.
Αρχικά μπορούσα να ρυθμίσω το στατικό χωρίς το δυναμικό να είναι (πολύ) λάθος.
Μετά το δυναμικό έγινε χωνί. Προφόρτιζα και χάλαγε το στατικό.
Μετά ακουμπούσα κάτω με τα γόνατα.
Τώρα παίζει να έχω πιο χαμηλό χτζ ακόμα και απ' τα χαμηλωμένα με dog bones. (προφόρτιση στο τέρμα)
Όχι φασόλες!
Δεν το έβγαλα καρντιά μου. Ακόμα στη θέση του είναι!
Η τσιμούχα δεν έχει χαλάσει ακόμα.
Όταν κουράζονται τα λάδια χαλάει και το sag?
Sent from me using a computer.
Το αζωτο στις αναρτησεις υποβοηθαει το ελατηριο, οποτε αν εχει αποδρασει μπορει να σε κανει να πιστευεις πως τα εκλασε το ελατηριο. Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει πως δεν τα εκλασε το ελατηριο. Μου φαινεται παντως παραξενο να τα κλανει ενα ελατηριο τοσο γρηγορα. Δεν μου τυχε ποτε να τα κλανει ενα ελατηριο για να ειμαι ειλικρινης.
Σιγουρος οτι τα εκλασε ο ελατηριο μπορεις να εισαι μονο αν βαλεις καινουργιο ιδιας σκληροτητας και δεις διαφορα. Αν δεις, τοτε ναι, τα εκλασε το ελατηριο. Αν δεν δεις, τοτε τα εκλασε το αζωτο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.