Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: νταραβέρια,αντικαταβολές και το κακό συναπάντημα.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Απο τη στιγμη που αγοραζουμε απο ebay βλεποντας μονο δυο τρεις φωτογραφιες του προιοντος, και στηριζομενοι σε μια περιγραφη που κανει ο πωλητης, αντε και στο ποσο στις % εχει στο λογαριασμο του,
    Off topic. Παιδια προσοχη αυτο δεν ισχυει!! Οι καλοι λογαριασμοι πωλητων με καλα ποσοστα, πουλιουνται πολυ ευκολα και συχνα σε νεους πωλητες. Μπαινει ενας απατεωνας, αγοραζει ενα λογαριασμο με τοσες χιλιαδες καλα σχολια, και 98% βαθμολογια, την πατανε τα κοροιδα...σας μιλαει ενα εξ αυτων.......
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    ακομη μεγαλυτερη προσοχη λοιπον.....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Off topic. Παιδια προσοχη αυτο δεν ισχυει!! Οι καλοι λογαριασμοι πωλητων με καλα ποσοστα, πουλιουνται πολυ ευκολα και συχνα σε νεους πωλητες. Μπαινει ενας απατεωνας, αγοραζει ενα λογαριασμο με τοσες χιλιαδες καλα σχολια, και 98% βαθμολογια, την πατανε τα κοροιδα...σας μιλαει ενα εξ αυτων.......
    Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από πωλητή κάτω από 99+%
    Και μόνο μια φορά ένας Κινέζος με ασυρμάτους μου έστειλε τρεις φορές λάθος αντικείμενα.
    Σκεφτείτε κάνα μήνα + να έρθει άλλο τόσο να πάει πίσω πέρασα τον μισό χρόνο....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Γαυρος, αν ο μονος λογος που σου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια ηταν το οτι ζητησε να τα παρει απο το καταστημα, τοτε κακως εκανες. Εκτος του οτι αν μενεις σε χωριο πιθανοτατα δεν υπαρχει οδος-αριθμος, οι κουριερ ειναι λιγο οπως τους ερθει...δεν ξερεις τι ωρα θα ρθουν, πρεπει να τους εξηγησεις που ακριβως να ερθουν, μπορει και να μη σε παρουν καθολου τηλ πριν ξεκινησουν, και χιλια δυο αλλα, ειναι ενα τρομερο αγχος!

Αν μιλησατε στο τηλεφωνο και ψυλλιαστηκες για λογο που δε μπορεις να εξηγησεις (τονος φωνης, περιεργες παυσεις, μασουσε οντως τα λογια του κτλ), δηλαδη αν αναψε λαμπακι κοκκινο λογω ενστικτου, τοτε πολυ καλα εκανες.

Δηλαδη αν ισχυει και ειναι εφικτο αυτο που σου ειπε ο Τεο, χαθηκε ο κοσμος να τον ξαναπλησιασεις??
    Και επισης, με το φτωχο μου το μυαλο να ρωτησω....υπαρχει πλεον ανθρωπος που να μην εχει φιλο-συγγενη-γνωστο στην πρωτευουσα??? Αν ναι μπορεις να του τα πας εκει ωστε να γινει η ανταλλαγη χερι με χερι!
    Όπως έγραψα και στην αρχή, μπορεί και να ήμουν εγω υπερβολικά καχύποπτος.
    Όμως κάλλιο καχύποπτος παρά ζημιωμένος.
    Και αν πρόσεξες έγραψα για παραδοση σε κατάστημα-παραλαβή απο κατάστημα. ούτε ματιασμένοι κούριερ,ούτε μπανανιστάν χωρίς δρομους και διευθύνσεις.
    Το περί γνωστού στην πρωτεύουσα,το έχω αναφέρει κάπου στα πρωτα ποστ και πως δεν αποτέλεσε επιλογή.
    Επίσης, για αυτό άλλωστε άνοιξα και το θέμα εδώ για να πάρω γνωμες, μετά απο τις προτροπές επικοινώνησα μαζί του το μεσημέρι λέγοντας του τη νεα ενδεχόμενη επιλογή.
    Η απάντηση του πως βρηκε αλλο -τόσο γρήγορα- χωρίς ρόδα, στα τέσσερα κατόμπαλα και πως με ευχαριστεί για τον χρόνο μου, με έκανε να πειστώ πως μάλλον καλά ξηγήθηκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Ολες οι αποψεις των παιδιων ποιο πανω,μια χαρα σωστες ειναι,ο gauros ομως ειπε ξεκαθαρα, οτι σε περιπτωση αντικαταβολης το πηγαινε / ελα θα βγει ενα 60,το οποιο βγαινει πλεον δυσκολα.Αρα μια χαρα ξηγηθηκε, προκαταβολη στην τραπεζα το ποσο αυτο, και μολις κανεις ενημερωση στελνεις οτι εχεις συμφωνησει.
    Μα ναι, αυτό το απλό πρότεινα.προκαταβολή το ποσό των μεταφορικών μόνο.

Με την ειδοποιό διαφορά να είναι στο γεγονός ότι στον μπέη έχεις ένα κολοσσό με χίλιες δυο δικλείδες ασφαλείας μποθ γουέηζ και με σχεδόν στανταράκι ότι τουλάχιστον δε θα χάσεις λεφτά (χρόνο και ψυχραιμια,άλλο καπέλο).
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από πωλητή κάτω από 99+%
    Και μόνο μια φορά ένας Κινέζος με ασυρμάτους μου έστειλε τρεις φορές λάθος αντικείμενα.
    Σκεφτείτε κάνα μήνα + να έρθει άλλο τόσο να πάει πίσω πέρασα τον μισό χρόνο....
    να παράδειγμα που επιβεβαιώνει αυτό που εγραψα πριν λιγο.

Εμένα μου έχει τυχει να κανει δυο μηνες να έρθει απο τα βάθη της Κινας κατι που ειχα παραγγειλει.
    του έγραψα και του λέω (σε άπταιστα Μανδαρινικα) κίτρινε αδερφέ με λίγωσες. νταξει είπαμε της γριάς να κλάσει αλλά αυτη ξεκολλιάστηκε.
    Ο ίδιος -αφου ζητησε συγνωμη- μου πρότεινε να ανοίξω κλέημ στο μπεη για να είμαικατοχυρωμένος. μου εξηγησε ομως οτι το αντικειμενο εχει σταλεί και απλά είχα πεσει σε κάποιο κοκομπλόκο στις κινεζικες υπηρεσίες. δυο μέρες μετά το δέμα ήταν στα χέρια μου.
    Σε όλη την φαση όμως,πέρα απο την ενοχλητική αναμονη, δεν ειχα αγχος ότι θα χασω λεφτά.
    Έχει τεράστια σημασία.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    του έγραψα και του λέω (σε άπταιστα Μανδαρινικα) κίτρινε αδερφέ με λίγωσες.
    Ρε δείξε λίγο έλεος

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Δεν θα πρόσεχες μάλλον νωρίτερα που έλεγα ότι θα είμαι αμείλικτος,δεν εξηγείται αλλιώς.

Στραβές μπορούν να κάτσουν και από τον αγοραστή και από τον πωλητή.
    Το καλύτερο για μένα είναι το paypal, ας τα καταθέσει τα χρήματα εκεί (ο αγοραστής) και σε μια στραβή ζητάει τα χρήματα πίσω.
    Οι αντικαταβολές σαν τρόπος πληρωμής είναι σχεδόν στον αέρα από πολλές απόψεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε διάβασα 4 σελίδες, αλλά, κατά τη γνώμη μου (και έχω τεράστια εμπειρία σε αγοραπωλησίες του είδους), πολύ καλά έκανες. Ούτε εγώ στέλνω ποτέ αντικαταβολή, ακριβώς επειδή σε περίπτωση μη παραλαβής, θα χρεωθώ εγώ. Αν ο αγοραστής δε θέλει να με εμπιστευτεί, πληρώνοντάς με μέσω τραπέζης ή paypal, τότε, λυπάμαι, δεν υπάρχει συναλλαγή. Το ξεκαθαρίζω από την αρχή. Για τον ίδιο λόγο, όλες οι συναλλαγές γίνονται σπίτι μου ή σε μέρος κοντά μου. Δεν κάνω delivery για κανέναν (όχι, ούτε να μοιραστούμε την απόσταση, εκτός ίσως αν πρόκειται για μεγάλο ποσό). Ψυχρό, αλλά αποτελεσματικό.

Γενικά, όταν μιλάμε για ηλεκτρονικές συναλλαγές, το οποιοδήποτε ρίσκο βαρύνει ΠΑΝΤΑ τον αγοραστή. Αν δε γουστάρει τους όρους πώλησης, δεν αγοράζει.
    Life begins at 45°.

Λυστε μου μια απορια..... Εαν πληρωσεις μεσω paypal και ο αλλος αντι για 2 δισκοπλακες σου στειλει 2 ταψια, πως θα βγει ακρη? Ή το αναποδο, ισχυριστεις οτι ελαβες ταψια και να οι φωτο αποταν ανοιγες το δεμα και μεσα ειχε ταψια.
    Το εχω απορια.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Λυστε μου μια απορια..... Εαν πληρωσεις μεσω paypal και ο αλλος αντι για 2 δισκοπλακες σου στειλει 2 ταψια, πως θα βγει ακρη? Ή το αναποδο, ισχυριστεις οτι ελαβες ταψια και να οι φωτο αποταν ανοιγες το δεμα και μεσα ειχε ταψια.
    Το εχω απορια.
    Unboxing video αν υπάρχει ενδιασμός για το πωλητή.
    Αρκετά σύνηθες φαινόμενο με τα κινητομάγαζα

Παλι ομως δεν μπορει να γινει στραβη? Το ανοιγω ομορφα απο την αλλη μερια, βγαζω τα πραγματα, βαζω κατι αλλο, και μετα τραβαω βιντεο που το ανοιγω απο την αλλη.
    Τι να πω, τραβηγμενο βεβαια.
    Εμενα παντα περιεργες μου φαινονται ολες οι συναλλαγες κα προτιμω κανα ebay που εχει feedback και βλεπεις ποσα εχει πουλησει. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, το paypal μια μαλακια και μιση ειναι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Banned
    Το εχω απορια.
    Για την Ελλάδα νομιζω ότι δεν σε εξασφαλίζει κανένας, ειδικά αν έχεις να κάνεις με ιδιώτη από car / χ.ο κλπ
    Από επαγγελματίες με αντικαταβολή δεν έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο.
    Πρόσφατα αγόρασα μπαταρία για το παπί μοτομαγαζο της Αθήνας μέσω τού skroytz
    Η διαφορά με την εδώ τιμή ήταν χαώδης.
    Τέλος πάντων παραγγέλνω κλπ
    Πρωτο mail επιβεβαίωση παραγγελίας στο δεύτερο ηλεκτρονική ανάλυση - τιμολόγιο
    Το διαβάζω βλέπω τεμάχια 2 τιμή διπλάσια.
    Μλκια εκανα τον παίρνω τηλέφωνο τού λέω το και το.
    Ωραίος εξυπηρετικότατος.
    Πληρώνεις την αντικαταβολή στέλνεις την μία πίσω ( γιατί το δέμα είχε ήδη φύγει,εγω τον πήρα μήπως προλάβω) παραλαμβάνω, μου δίνεις αρ λογαριασμού και σου βάζω τα χρήματα σού πίσω, απλά θα επιβαρυνοταν αυτός τα μεταφορικά του πίσω.
    Τελικά το πλήρωσα κανονικά, δεν την έστειλα πίσω, ο άνθρωπος πήρε τα χρήματα του κανονικά και εγώ σε 4 μέρες την πούλησα σε φίλο με σκούτερ την δεύτερη μπαταρία

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παλι ομως δεν μπορει να γινει στραβη? Το ανοιγω ομορφα απο την αλλη μερια, βγαζω τα πραγματα, βαζω κατι αλλο, και μετα τραβαω βιντεο που το ανοιγω απο την αλλη.
    Τι να πω, τραβηγμενο βεβαια.
    Εμενα παντα περιεργες μου φαινονται ολες οι συναλλαγες κα προτιμω κανα ebay που εχει feedback και βλεπεις ποσα εχει πουλησει. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, το paypal μια μαλακια και μιση ειναι.
    Βρε και με τα καταστήματα έτσι γίνεται όπως λές, διαβάζεις feedback κτλ, αλλά τραβάς και κανα βιντεάκι για ψιλοεξασφάλιση. Οχι οτι δεν ισχύει αυτό που λες για μουφάρισμα του περιεχομένου, απλά θα έχεις ακόμα ένα χαρτί για το claim, αν χρειαστεί να κάνεις

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν θέλω κάτι να αγοράσω από εδώ και δεν υπάρχει paypal και εγώ επιλέγω συνήθως την αντικαταβολή. Αν ο πωλητής δεν θέλει να με εμπιστευτεί, με γεια του με χαρά του. Θα βρω άλλον.
    Έχω παραγγείλει από γνωστό κατάστημα της Πάτρας μια αλυσίδα περισσότερο από έναν μήνα. Έχω αγοράσει αρκετές φορές πράγματα από εκεί και ήταν πάντα παραπάνω από εντάξει. Τώρα όμως δεν ξέρω τι πήγε στραβά και με δουλεύουν τόσο καιρό. Υποτίθεται πως την περασμένη εβδομάδα θα είχε κλείσει το θέμα.
    Θέλατε ορισμένοι δηλαδή να έχω δώσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό και να κλαίγομαι σαν Κατίνα αριστερά και δεξιά. Στο ελλαντα αντικαταβολή και ποιος δεν στέλνει έτσι, να τα έχει να τα χαίρεται.
    Άσε γιατί είμαι και καχύποπτος, οπότε ο πωλητής έχει κάτι να κρύψει και σου λέει "άσε, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..." Οπότε ας τα πάρω εγώ και άστον να κλαίγεται.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 12:04
  2. Ο αισθητήρας της νεκράς και το κακό συναπάντημα...
    από odt στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2009, 09:29
  3. Μικρός ο τράκος, μικρό και το κακό
    από SnakeMJK στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2009, 21:34
  4. Θα το κανω, κι ας μου βγει και σε κακο..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF