και αν υπάρχουν και στάσεις εκεί γύρω με κόσμο......![]()
και αν υπάρχουν και στάσεις εκεί γύρω με κόσμο......![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μας αδικείς. Σκεφτόμαστε τρόπους με τους οποίους θα πεθάνουν οι άλλοι.
το μονο που δεν ειπωθηκε ακομα ειναι να βγουνε παγανια ομαδες κουκουλοφορων με μανομετρα και οποιον βρισκουνε με λαθος πιεση να τονε κανουν ασηκωτο![]()
Πριν λίγο κοίταξα το λάστιχο να δω άν έχει χάσει πίεση απο την τελευταία φόρα που το φούσκωσα ( πριν 2 μέρες ) και δεν έχει χάσει καθόλου πίεση ..αυτό που θυμάμαι ότι έκανα την τελευταία φορά που το φούσκωσα είναι να σφίξω καλά το μάυρο καψουλάκι της βαλβίδας .Υπάρχει περίπτωση να χάνει απο την βαλβίδα και το καψούλι να μην αφήνει την πίεση να πέσει ; θα δοκιμάσω μετά με σαπούνια και ιστορίες όπως είπε ο φίλος να δω αν χάνει απο την βαλβίδα..
Αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις ψάξε όλο το λάστιχο, όχι μόνο τη βαλβίδα. Εντελώς πληροφοριακά, η πίεση του ελαστικού πόσο παίζει? Δηλαδή στα πόσα psi ή bar την ανεβάζεις και πόσο είναι όταν είναι πεσμένη?
πηγαινε σε ενα βουλκανιζατερ να κανεις την δουλεια σου αδερφε.55 ποστ κι ακομα ψαχνεις;
ρε παλικαρε, αν εχει κατι το λαστιχο, περνα ένα κορδονι να κανεις τη δουλεια σου, και όταν θα εχεις λεφτα πανε και βαλε μπαλωμα.. δεν είναι αναγκη να βαλεις το μπαλωμα κατ'ευθειαν.. ούτως η αλλως το εξτρα ταληρο που θα δωσεις θα το αποσβεσεις γιατι αφου ξαναβγεί στη κυκλοφορια το μηχανακι θα γλυτώσεις βενζίνες στο αμαξι..
Κοιτα φιλε χρηστο ( αν σε λενε ετσι) οποιο παιδι εδω μεσα σου ειπε κατι το οποιο παιζει να μη σου αρεσε, δε σημαινει απαιραιτητως οτι σωνει και καλα σου την λεει η οτι σε θεωρει ηλιθιο και κακο η ανευθυνο οδηγο.
Να σε προφυλαξουν θελουν ολοι, εσενα και τους αλλους οδηγους ,και οφειλεις να τους το αναγνωρισεις ,μονο και μονο απο την στιγμη που μπηκαν στον κοπο να σου απαντησουν, οποιας φυσεως και αν ηταν η απαντηση που σου δωσανε.
Μπορει σιγουρα να μην σου αρεσαν ολες οι απαντησεις,αλλα η αληθεια καμια φορα δεν ειναι και τοσο ευχαριστη.
Προσφατα βρεθηκα στη θεση σου,οποτε σε καταλαβαινω,το vstrom μου ειχε αθλια λαστιχα με αποτελεσμα σχεδον σε καθε στροφη το μπροστινο να χανει προσφυση για πλακα, κι εγω να παραμυθιαζω τον εαυτο μου λεγοντας, ελα μωρε σιγα θα προσεχω ποιο πολυ.
Ευτυχως βεβαια το καταλαβα σχετικα νωρις, απο την αποψη οτι δε συνεβει κατι ασχημο, οποτε το αφησα στην ακρη και για ενα διαστημα περιπου 2 εβδομαδων, πηγαινα με το innova μου,περιοριζοντας οσο το δυνατον περισσοτερο τα υπολοιπα εξοδα μου,ετσι ωστε να μου δοθει η δυνατοτητα να μαζεψω τα χρηματα για να τοποθετησω νεα ελαστικα.
Αντιλαμβανομαι πληρως το οικονομικο στενεμα σου, μιας που σε κανεναν μας πλεον δε μας περισευουν,και στο λεω εγω που εχω 3 μηχανακια, αλλα πλεον τα οικονομικα δεν επιτρεπουν να τα συντηρουμε οπως πρεπει ,και εκει ειναι η ουσια.
Μη θυμωνεις λοιπον,μια χαρα στα λενε τα παλικαρια ποιο πανω, και δε διακρινω ιχνος επιθετηκοτητας η εμπαθειας,απλως σου λενε ποιο ειναι το σωστο,κατι το οποιο πιστευω θα αντιλαμβανεσαι και εσυ ο ιδιος, γιατι δε σε κοβω για ανευθυνο οσο μπορω απ τα γραφομενα σου, και θατο καταλαβεις κι εσυ ο ιδιος μολις μπορεσεις να αποκαταστησεις το προβλημα σου το οποιο ειναι καθαρα θεμα ασφαλειας.
Ειναι κριμα ενα ποστ για ενα λαστιχο που απλως χανει αερα, να φτανει 4 σελιδες χωρις νοημα...
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...