Sachs σε japan μηχανάκι.
Μπορεί να είναι και ειδικά σχεδιασμένο για να μην μπορείς να το επισκευάσεις.
Οι Γερμανοί είναι ειδικοί να σε στέλνουν στο ταμείο για να κονομάνε.
Sachs σε japan μηχανάκι.
Μπορεί να είναι και ειδικά σχεδιασμένο για να μην μπορείς να το επισκευάσεις.
Οι Γερμανοί είναι ειδικοί να σε στέλνουν στο ταμείο για να κονομάνε.
Στο ΧΤ εβαλα μια της Hagon οπο μια ομαδικη αγορα που ειχε γινει. Ειχα αλλαξει και τα ελατηρια μπροστα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και μονος και διπλος. ειναι ρυθμιζομενη και πολυ καλης ποιοτητας. Υο μονο που θα επρεπε να ειχα κανει ειναι να προσθεσω και το υδραυλικο adjuster για το preload αλλα ειχα λυπηθει τα 150 ευρο παραπανω.
Επισης ειναι επισκευασιμη με 2 χρονια εγγυηση απο Αγγλια που τελικα δε τη χρειαστηκα. εχω κρατησει και τη μαμα σε καλη κατασταση ετσι ωστε οταν ερθει η ωρα της επισκευης να μην μεινω χωρις μηχανακι.
αναρτησεις με μοχλικο δεν χρειαζονται προφορτιση, η την χρειαζονται τοσο λιγο ωστε να αξιζει περισσοτερο να επενδυθουν τα χρηματα σε ποιοτητα αναρτησης χωρις υδραυλικη προφορτιση.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ο αντιπροσωπος ,ο οποιος ειναι αλλος απο αυτον που την πηρες,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την στειλει αγγλια για σερβις.
γιωργο αν πας τελικα για καινουργια θα σου πω να παρεις τηλ κ για την χαγκον που ειπε ο ζανης,και στο φεηζερ απο εκει την πηρα.335€.ψαξε πρωτα για το αν ανοιγεται και τα βρισκουμε τα αλλα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αν παιζει hyperpro για 450-500 ειναι χαζο να δωσει κανεις 350 για χαγκον...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Και μια ψυχή που είναι να βγεί .... καλύτερα και με ρυθμίσεις αποσβέσεων.
Μπορείς να κρατάς τις αποσβέσεις εκεί που θές μέχρι να έρθει η επόμενη αλλαγή λαδιών.
Αυτά που δεν έχουν δοχείο αζώτου νομίζω έχουν μόνο ρύθμιση στην απόσβεση επαναφοράς. Σωστά τα λέω ή δεν είναι απαραίτητο?
Sent from me using a computer.