ΝΙΕΤ IT IS MINEΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
...
ΝΙΕΤ IT IS MINEΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
...
KAWA IS THE BEST FUCK THE REST
μια χαρά κούτελο έχει για χαρτονομίσματα πάντως!ΧΛΑΤΣΣΣ!!
φιλικά ε!![]()
Τύφλα να 'χει ο Καλούσης (ο δικαστής "μεζούρας" ντε...) μπροστά σου!!![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
απορώ τι βρισκετε σε αυτό το... πράμα. Είναι άχαρο. Η μούρη του είναι χειρότερη από της παλιάς GS!
Ουστ...
Κορυφαία παρομοίωση έδωσες gtsiros!!![]()
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η συμπάθειά μου, ξεκινώντας απο το ότι είναι 2+ μέτρα. sorry, αλλά δε μου αρέσουν οι ψηλές. Τώρα θα μου πείτε ποιός σε ρώτησε εσένα, αλλά λέμε τώρα...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Το ύψος της δεν καθορίζει και το αν είναι όμορφη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μόνο που έχει η κοπέλα είναι το ύψος της. φανταστείτε την ίδια κοπέλα στο 1.60, πώς θα ήταν;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Κορυφαία παρομοίωση έδωσες gtsiros!!![]()
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η συμπάθειά μου, ξεκινώντας απο το ότι είναι 2+ μέτρα. sorry, αλλά δε μου αρέσουν οι ψηλές. Τώρα θα μου πείτε ποιός σε ρώτησε εσένα, αλλά λέμε τώρα...
Είναι άσχημη. Αχαρη. Ξέρω κοπέλα που είναι 2 μέτρα άλλα είναι *κουκλάρα*. Αυτή δεν είναι κουκλάρα. Αλλά και αυτό πάλι δεν έχει σημασία, στο κάτω κάτω.
...κανω κι εγω μια ερωτηση?
Τα τακουνια γιατι τα φοραει???![]()
![]()
Protect me from what I want...
αχμμ. δίκιο έχεις. το έθεσα λάθος. όσο για το άχαρη θα πρέπει να την δείς live μάλλον γιατι μια φωτό μπορεί να αδικεί. Τώρα σχετικά για το άσχημη πάω πάσο. Δεν την λέω άσχημη, απλά αδιάφορη...Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Το ύψος της δεν καθορίζει και το αν είναι όμορφη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μόνο που έχει η κοπέλα είναι το ύψος της. φανταστείτε την ίδια κοπέλα στο 1.60, πώς θα ήταν;
Είναι άσχημη. Αχαρη. Ξέρω κοπέλα που είναι 2 μέτρα άλλα είναι *κουκλάρα*. Αυτή δεν είναι κουκλάρα. Αλλά και αυτό πάλι δεν έχει σημασία, στο κάτω κάτω.
Για να βάφει το ταβάνι με πινέλο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elli
Τα τακουνια γιατι τα φοραει???![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα το φτάνει χαλαρά... Για φαντάσου 2+μπόλικο, με τα χέρια ανάταση θα είναι κοντά 3 μέτρα(αν όχι 3+)!!! Μανούλα μου!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Για να βάφει το ταβάνι με πινέλο!!!!![]()
![]()
Πλάκα πλάκα το φτάνει χαλαρά... Για φαντάσου 2+μπόλικο, με τα χέρια ανάταση θα είναι κοντά 3 μέτρα(αν όχι 3+)!!! Μανούλα μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAKANO-1100
ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ
ΤΩΡΑ ΜΟΥΤΡΩΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
Βασικά υπάρχουν τόσες ωραίες ρωσσίδες και γενικότερα γυναίκες και η συγκεκριμένη είναι απλά ψηλή με καλό σώμα. Από φάτσα είναι αρκετά άσχημη.
ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ!
3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΣΙΖΟΝΙΕΝΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 2,38-2,40 ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΡΦΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 3,21μ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. (ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ...)
ΕΛΛΗ ΕΓΡΑΨΕ...
Τα τακουνια γιατι τα φοραει???
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ? ΕΓΩ
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟ?
ΚΙ ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΒΟΛΕΥ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ
ΜΗ ΧΕΣΩ...
ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ!!!ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ![]()
KAWA IS THE BEST FUCK THE REST
Σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια, βρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NAKANO-1100
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ? ΕΓΩ
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟ?
ΚΙ ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΒΟΛΕΥ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ
ΜΗ ΧΕΣΩ...
ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ!!!ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ[/B]
![]()
Φαίνεται, όμως, ότι εκτός από μια γυναίκα που σου ριχνει 17 πόντους χρειάζεσαι κι ενα ζευγαράκι γυαλάκια...![]()
Και για να μη τσαντιστεις και....χ@##εις (είναι και κλειστός ο χώρος, καταλαβαίνεις τωρα...), εγω δεν αναφερόμουν στο Κατερινιό σου, αλλά στην άλλη (ξανθιά) κυρία...
![]()
![]()
![]()
![]()
εκει που ηθελα να ρωτησω για ποια απο τις δυο κυριες μιλαμε....μπλεξατε τα μπουτια σας!!!οντως η ξανθια τα τακουνακια....ελπιζω να τα φοραει μονο για πλακα!!!καλα ο αλλος ο τυπος δεν φοβαται μην το χωσει καμια αδεσποτη????:rotflmao: :rotflmao: