Παλικάρια και εγώ από Καλαμπάκα. Αν είναι έτοιμο το μηχανάκι θα είμαι στο καράβι των 11. Αλλά ΚΤΜ και Τεταρτη είναι κακό σετ.
Παλικάρια και εγώ από Καλαμπάκα. Αν είναι έτοιμο το μηχανάκι θα είμαι στο καράβι των 11. Αλλά ΚΤΜ και Τεταρτη είναι κακό σετ.
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .
Με το πρωινο θα ερθω,μονος θα ειμαι ο Κyo δυστυχως δουλευει.
Κυρίες/Κύριοι,
Παρακαλώ σιγουρευτείτε πως διαβάσατε τους Κανόνες ετήσιων εκδρομών του moto.gr
Παρακάτω θα συνοψίσουμε τα της εκδρομής για να είμαστε όσο το δυνατό πιο σίγουροι πως έχετε ενημερωθεί όλοι πλήρως.
Θα πρέπει όλοι σας να είστε σωστά εξοπλισμένοι.
Δηλαδή: κράνος, μπουφάν, μπότες/μποτάκια, γάντια, παντελόνι και οπωσδήποτε αδιάβροχα.
Στο σημείο συνάντησης αλλά και σε οποιαδήποτε στάση, προσπαθήστε να παρκάρετε συντεταγμένα και στην άκρη ώστε να χωράμε όλοι και να μην εμποδίζουμε την κυκλοφορία πεζών/οχημάτων.
Κατά την μετάβασή μας θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους/στα:
- Πεζούς που περπατάνε στην άκρη του δρόμου
- Ποδήλατα που κινούνται όχι και τόσο άκρη...
- Τρακτέρ που εμφανίζονται από το πουθενά ή κινούνται στον δρόμο
Στην Λίμνη θα φτάνει το πρώτο γκρούπ για καφέ περίπου στις 11:00.
Μετά τον καφέ θα φύγουμε για Αγ. Γεώργιο (περίπου 1 ώρα και 60km) όπου θα φάμε και θα μπορέσουν να ανεφοδιαστούν με καύσιμα όσοι δεν το έκαναν στην Λίμνη.
Μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, κυρίως μετά την Αιδηψό, λόγω του ότι σε κάποια σημεία έχει χώμα/πετραδάκι/πέτρες πάνω στο δρόμο!!!
Έχετε όλοι κατά νου πως η διαδρομή μας θα γίνει μέσα από τα Λουτρά Αιδηψού και πως η διασταύρωση για Αγ. Γεώργιο (μετά τα Λουτρά) γράφει Λιχάδα και όχι Αγ. Γεώργιος.
Η διαδρομή σε κάποια σημεία περνά μέσα από χωριά. Παρακαλώ να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε αυτά τα κομμάτια.
Η επιστροφή είναι ελεύθερη. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας επιλέγει από που και με ποιους θα γυρίσει στη βάση του.
Υπενθυμίζω πως οι τελευταίες ενημερώσεις θα ανέβουν στο θέμα με τα γκρουπ.
Παρακαλώ να το ελέγξετε το Σάββατο το βράδυ πριν την εκδρομή.
Καλά να περάσουμε!!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Λεπον παιδες ! μεσα ειμαι εγω αφου επεσε το λιλι σημερα![]()
taisteal θα βρεθουμε στην Γλυφα? κατα τις 8:30 το αργοτερο πιστευω εκει !
renos.xart τελικα? τι εγινε με το μηχανακι ??? ειναι ετοιμο ?
Pew θα ερθεις εσυ ? αν ναι να βρεθουμε κατα τις 7 παρα στα lidl στην Βολου ???
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Στην Γλυφα απο τις 8 θα ελεγα,για τζουρα καφε.
Θα σκασω με σκουτερ,τους εχω ολους
![]()
OXIIIIIIIIIIIIIIIII Θα φυγουμε παρεα μαζι για να ειμαστε στις 8 εκει !!!
Εγω ψηνομαι να ξυπνησω και στις 6 ισα ισα, θα ανοιξει και το ματι καλυτερα, δε μπορω με την τσιμπλα στο δρομο.
Taisteal, σκουτερ θα φερω και 'γω, θα κανουμε τρελιτσες :eek
Εσυ απο που ξεκινας;
edit: Ναι LIDL Βόλου ειναι κομπλε! Στειλε ΡΜ με τηλ και συννενοουμαστε και αυριο γιατι θα τρεχω περα-δωθε ελεω δουλειας.
Το βιολογικο μου ρολοι ειναι ηδη ρυθμισμενο για ξυπνημα νωρις ουτως ωστε να ειμαστε Γλυφα στις 8 τοτε!
Much better απο το να φτασουμε με την ψυχη στο στομα για αναχωρηση με το παπορι.
Καλησπέρα!
Κατά τις επτά και μισή θα ξεκινήσουμε κι εμείς απο εδώ.... Λογικά θα σας βρούμε στην γλυφα....
Δυστυχώς ή τρόμπα νερού μας χαιρέτησε και έτσι είμαι χωρίς μηχανή για άλλο ένα σ/κ. Αλλά μεχρι το πρωί έχει ο θεός. Κάτι μπορεί να γίνει.
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .