Δεν μπορώ να ανεβάσω τη διαδρομή στο Garmin ρε γμτ. Παίζει να υπάρχει σε αρχείο .gpx γιατί ο πάπυρος τσακίζει άμα τον βάλω στο tank bag![]()
Δεν μπορώ να ανεβάσω τη διαδρομή στο Garmin ρε γμτ. Παίζει να υπάρχει σε αρχείο .gpx γιατί ο πάπυρος τσακίζει άμα τον βάλω στο tank bag![]()
Παίδες γίνεται να κάνουμε μια στάση στο Ρόχαν;
Έμαθα ότι έφτασαν τα άλογα του 2015 στους στάβλους και θέλω να κάνω κανά test ride.
Kι ακόμα δεν έχουν σφίξει οι ζέστες....
Διάβασα 4 σελίδες μέχρι να καταλάβω ότι ο Τόλης trollάρει
(δεν έχω δει καμία από τις ταινίες οπότε φροντίστε να με πάρει κάποιος μαζί)![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μερικές φορές το μοτο.γρ είναι καλύτερο και από καλωδιακή τηλεόραση![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Καλά έτσι και πέσει στα χέρια μου τέτοιο άτι θα το ξεσκίσω.
Έχω κανονίσει κόντρα με ένα φύλακα της Μίνας Τίριθ.
Θα ανάψει τους φάρους της Γκόντορ για να δούμε ποιος θα φτάσει γρηγορότερα στο Ρόχαν
Ναι. Ο χάρτης ας πούμε δεν πρόδωσε τίποτα... Και να μην έχεις δει τις ταινίες...
Λόγω της καταχνιάς στη Μορντορ ίσως να μην δουλέψει σωστά οπότε καλύτερα με τον πάπυρο.
![]()
Φίλαι,(Τrademark) Υπάρχει στάση στο Ρόχαν.Δεν είναι και τόσο καλά όμως του 15.Ένα άλογο βγάζει μόνο.Μοτερ ζαμπονομηχανής παίζει να βγάζει παραπάνω.
Φίου φίου φι φι φίου
οκ έβαλα τους καλογέρους στο αναγνωστήριο να σιάχνουν αντίγραφα road scroll, θα τα φέρω στο τριβάλιτσο να τα μοιράσεις στα παιδιά αλλά ψήσε τον αμυρού μην αρχίσει τπτ ειρωνείες του τύπου "τς, τς, τς... while you are making your life a ride, may you live long and leave no idiotic offspring..." και τέτοια.
Ο αμυρου ασχολείται με Γιαπωνικές τέχνες και 3D παζλ τώρα τελευταία.Αγγίζει χρυσάνθεμα και ισορροπεί τσάκρα για να κυκλοφορήσει το μεκανάκι του.
Φίου φίου φι φι φίου