Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Πρόβλημα με xtx660

Παλαιό μέλος
    Δέν ξέρω οχι..
    Εντομεταξύ εχθές και το δικό μου τρελάθηκε στα καλά καθούμενα μετά απο φουλάρισμα...
    Δέν κρατάει ρελαντι και η κατανάλωση έχει διπλασιαστεί,και ζεστένεται πολύ ευκολα...
    Μάλον τα έπαιξε το TPS αλλά το καλό της υπόθεσης είναι οτι δουλευει και μπορώ να κάνω την δουλειά μου,μόνο που καίει πολύ να φανταστείς πατάω ελάχιστο γκάζι και αυτό γκαζώνει gmseτα..
    Ενημερωσε άν εχεις κανένα νεοτερο!
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

καλησπερα το συνεργειο που το εχω βρηκε την βλαβη αλλα η μ@λ@κια ειναι οτι δεν μου λεει τι εχει!!! και θελει 250 ευρω για να το φτιαξει!!!! εν το μεταξυ οταν κατεβαζω το σταντ με ταχυτητα μεσα δεν κλεινει ο κινητηρας!!!

Παλαιό μέλος
    Εντελός ότι νάναι μου φαίνονται.
    Αν δέν ξέρεις τι θα πήρώσεις γιατί να τους πληρώσεις?
    Αυτοι μπορεί απλά να καθρίσουν την πεταλούδα που λέει ο λόγος...γιατί 250??δέν πάνε καλάααα....
    Στο στάντ έχει ένα διακοπτάκι το οποίο πατιέτε όταν ανοίγει το στάντ,δές άν είναι στη θέση του αν πατιέτε είναι έυκολο να το καταλάβεις ανέβασε φώτο αν δέν το βρίσκεις
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

πατιεται το διακοπτακι!!! μου λει 250 θα το παρεις και θα φυγεις!!! εγω μυρωζομαι τρομπα βενζινης!! βεβαια το πηρα για να μπορω να κυκλοφορο τωρα δεν κανει τα μπουκοματα και τα σπασιματα που εκανε πρωτα!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duffyfx Προβολή μηνύματος
    πατιεται το διακοπτακι!!! μου λει 250 θα το παρεις και θα φυγεις!!! εγω μυρωζομαι τρομπα βενζινης!! βεβαια το πηρα για να μπορω να κυκλοφορο τωρα δεν κανει τα μπουκοματα και τα σπασιματα που εκανε πρωτα!!!!
    Τοτε πληρωσε τα 250 και ολα κομπλε..

να σε ρωτησω σε μια κουβεντα που ειχα με μηχανικο αυτοκινητων μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η λαμπα πορειας-στοπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    καλησπερα το συνεργειο που το εχω βρηκε την βλαβη αλλα η μ@λ@κια ειναι οτι δεν μου λεει τι εχει!!! και θελει 250 ευρω για να το φτιαξει!!!! εν το μεταξυ οταν κατεβαζω το σταντ με ταχυτητα μεσα δεν κλεινει ο κινητηρας!!!
    άλλος μάστορας δεν υπάρχει???

να σε ρωτησω σε μια κουβεντα που ειχα με μηχανικο αυτοκινητων μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η λαμπα πορειας-στοπ
    πλάκα σου έκανε
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    άλλος μάστορας δεν υπάρχει???

πλάκα σου έκανε
    συνεργειο της yamaha που το πηγα δεν μπορεσε να βρει τι ειναι και μου ειπε κατα 80% ειναι ηλεκτρολογικο σε δικο μου μαστορα που το πηγα μου ειπε να το στειλω αθηνα το μηχανακι

Παλαιό μέλος
    Είναι πιθανό σενάριο η τρόμπα βενζίνης και τα λευτά που ζητάει γνήσια δέν θα βάλει επάνω σίγουρα..θα σου αλλάξει μόνο την μπομπίνα με κόστος 50-60 ευρο..μου το είχε πεί μαστορασ οτι έτσι έκανε,
    Ενα άλο σενάριο είναι το TPS πολά μπορεί να είναι αλλα απο το οτι δέν σου λεει τι είναι πάρε το μπούλο πές του και πάνε αλού χωρίς 2η σκέψη ας δώσεις τα ίδια τουλαχιστον να βρείς το ''μάστορά σου'' Ενα άθροπο να σου λέει τι παίζει τι πληρόνεις και να σε κερδίσει σε κάνει πελάτη του όχι που θαν παρακαλάς κιόλας..
    Εφόσον πλερώνεις εσύ είσαι το αφεντικό καταλαβέτο αυτό ανάγη σε έχει δέν τον έχεις εσύ!!!!Πάνε σε άλο μάστορα

Παλαιό μέλος
    δεν μου λεει τι εχει!!! και θελει 250 ευρω για να το φτιαξει!!!!
    :rotflmao:

Μακρυά !!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα με xtx660
    από fusas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2013, 08:11
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18