άσε ρε γατάκι Μπίλυ... εγώ παλιότερα είχα καταφέρει να προκαλέσω οργασμό στην τύπισσα που έλεγε την ώρα στο 141... μου το έπαιζε σοβαρή και βράχος μέχρι που λέει σε κάποια φάση: στον επόμενο τόνο η ώρα θαααααααααχ αααααααααααχ λιώνωωωωω... και ήμουν και 12 χρονών ε;
Περναει τοσο πολυ η μπογια του vaska...?Μπραααααααβοοοοοοοοοο...![]()
Νταξ έχει κάπως χαβαλέ η ιστορία αλλα πληροφοριακά:
-όλες οι κλήσεις καταγράφονται απο την πρώτη στιγμη
-η πίεση για πωλήσεις είναι τεράστια και ο χρόνος για κάθε τηλεφώνημα ειναι συγκεκριμένος (βγαίνει μέσος όρος του μήνα και αν έχεις παραπάνω έχεις επίπληξη)
-αυτο που έκανε η κοπελίτσα, αν κάποιος απο το QA την ακούσει στα δειγματοληπτικά που κάνουν ,θα χάσει την δουλεία της
-ο μισθός δεν ξέρω πόσο έχει φτάσει αλλα ειναι πολύ χαμηλός (ηταν πολύ χαμηλός το 2012)
-αν έκανες καταγγελία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, μίας και αυτο που έκανε ειναι τελείως αντιδεοντολογικό, θά έχανε αμέσως την δουλεία της
Για να ρίσκαρε να σου μιλήσει τόσο ανοιχτά ,όπως ανάφερες, προφανώς είνα ήταν σε τετοία ψυχολογική κατασταση και ίσως πανικό/απόγνωση που είναι γαμισέτα.Απο την αλλήν σίγουρα έπαιξε ρόλο και η φωνή σου και ο τρόπος ομιλίας σου που ισώς την έκανε να ανοιχτεί σε τέτοιο βαθμό.
σόρρυ αν το χάλασα...
ο κονταροβαστέας σου...:a07:
Εχω την εντύπωση (μου το έχουν πει, δεν είναι σίγουρο) ότι πλέον οι διάφορες εταιρείες προώθησης δίνουν λίστες με ονόματα και τηλέφωνα σε εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι κάνουν τις κλήσεις από προσωπικά τους τηλέφωνα.
Αν ισχύει, εξηγείται η 'άνεση' της τηλεφωνήτριας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πρόταση γάμου ?
Αντε να φἀμε τα κουφέτα και να τελειώνουμε...