Υποθέτω οτι το νόημα βρίσκεται στο οτι με το Adv πας και ενα ταξιδι φορτωμένος,δικάβαλος,ανεμοκάλυψη κτλ και το βρίσκεις με 4-5 χιλιάρικα ενω το SMT...τα διπλά...
Πάρε το ADV και κράτα και το XR για χώμα/γενικες μετακινησεις αν σε παίρνει γιατι το μεγαλο για καθε μερα καιει τον πάτο του
there's no such thing as impossible
Δεν έχω καμιά εύκαιρη! Πρέπει να σκαλίσω τον σκληρό...
Έπρεπε να σου βγάλω μία όπως το χα σήμερα που γύριζα από Αλεποχώρι που 'χα παει για κάμπινγκ! Δύο άτομα + σκηνή/σλίπινγκ μπαγκς/ψιλοπράματα :-) Ταχύτητα ταξιδιού 90χλμ αλλά κάπως κουραστική στις ευθείες... Αποζημειώθηκα στο κατέβασμα προς την παραλία: χωματόδρομος με νεροφαγώματα όπου κατέβαινε μόνο Defender :-P Το XR κατέβηκε αέρα!
Όοοοοι! Πριν 12k km το πήρα! τώρα έχει αισίως 48.000 χλμ (αν ίσχυαν τα 36k km που είχε όταν το πήρα). Πάντως δεν μου χει βγάλει κάτι...
το λοιπόν και για να μένουμε on-topic. Έστω ότι είχες τώρα και το XR και το 990. Με ποιο θα πήγαινες Αλεποχώρι για νεροφαγώματα? οεο
"ΚΤΜ φανταστικό μηχανάκι αν έχεις γκόμενα που ο πατέρας της είναι άραβας με πετρελαιοπηγές ή βενζινάς."
Επιπλέον μάλλον το ψιλο λυπάσαι να το χώσεις το κτμ οπότε σίγουρα σκύλο-εργάτη ψηφίζω κ εγώ.
Χεχ! Αυτό σκεφτόμουν σε όλη την επιστροφή! Λοιπόν το κομμάτι με τα νεροφαγώματα ήταν πολύ απολαυστικό! Το ελαφρύ XRάκι με μία τσάντα πίσω φορτωμένο τα πέρασε αέρα... Το ΚΤΜ σίγουρα θα θελε χερά! Ίσως βέβαια να συνηθίζεται κι αυτό! Αλλά η επιστροφή με το XR στο δρόμο Αλεποχώρι-Μέγαρα με κούρασε (αρκετά μπορώ να πω)... Εκεί το KTM θα την κατάπινε ασυζητητί, χωρίς να κουράσει τους αναβάτες.
Πάντως αν είχα (το) ΚΤΜ θα έκανα ακριβώς την ίδια χρήση. Δεν θα το λυπόμουν! IMO, θα έπρεπε να το λυπούνται περισσότερο οι κοντράκιδες παρά οι εκδρομείς!
Εδίτ: Επίσης πρέπει να βρω μεγαλύτερο ντεπόζιτο! Δεν γίνεται να ζω με το άγχος![]()
Τελευταία τροποποίηση από bleach; 22/06/2015 στις 14:11.
Aυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι με τα ογκωδη μηχανακια τετοιου στυλ, απο τη στιγμη που δεν θα τα χωσεις και σε μονοπατακια και κλειστα κομματια (οποτε θα σου βγαλουν το λαδι σιγουρα), ειναι να το αφηνεις "ελευθερο" οσο γινεται να βρισκει τη γραμμη του και καταπινει ευκολα μονο του τις ανωμαλιες.
MADE IN JAPAN 日本製
Και καλά να πέσεις με το XR λες δεν γ@μιέται.
Αν πέσεις με το "περιπέτεια" πόσο κλάμα θα ρίξεις με το κοστούμι;
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Ειχα το 950S ενα φεγγαρι, πραγματικα περναει απο παντου με ανεση και ασφαλεια.
Βεβαια αν αρχισει και σου γερνει, κλαφτα Χαραλαμπε, εκτος και αν εχεις ποδια ρινοκερου και το κρατησεις...
Θα σου προτεινα το 690, το εντουρο γιατι ειναι σαφως ελαφρυτερο, δυνατο και σε περιπτωση πεσιματος
δεν θα δωρησεις ενα απο τα νεφρα σου για να αγορασεις-επισκευασεις το θηριο.
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Όλα θέμα έρωτα είναι.
΄Αμμαν κι έχει ερωτευθεί ο νέος την περιπέτεια, πρέπει να τη ζήσει λέμε!![]()
PFC