Σελίδα 4 από 136 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    https://www.youtube.com/watch?v=YYPT_Vyrgmg

Αντε να ρίξω κι εγώ μια συνομωσία ..

Τσάμπα είναι!

edit Μετά το 4 έχει ενδιαφέρον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όλη η αλήθεια! Για να μην νομίζετε ότι συμβαίνουν έτσι αυτά!

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_8303.html
    Γουστάρω!

Εγώ πάντως λέω να τους στείλουμε κι άλλους. Τον έχουμε που τον έχουμε πιει, να βγάλουμε και κάνα γέλιο.
    Λέω να αλλάξουν τους Άδωνη και Βορίδη σε Λαφαζάνη και Λεουτσάκο, και αντίστροφα
    Μετά να αλλάξουν τον Θεοδωράκη με τον Κουτσούμπα (γουστάρω ν' ακούω Θεοδωράκη να λέει «όχι σε όλα» και Κουτσούμπα να είναι τίγκα στη συναίνεση λέμε... )
    Και για φινάλε, την Κωνσταντοπούλου χαρωπή νοικοκυρά (αν και δεν νομίζω πως γι αυτόί υπάρχει ακόμη κατάλληλο μηχάνημα)

Σκέφτηκα να έλεγα να αλλάξουν και τον Καραμανλή (τον ποδοσφαιριστή ντε...) με τον Παπανδρέου (τον ποδηλάτη ντε...), αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα καταλαβαίναμε τη διαφορά...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ε ας γίνω εγώ ο σπαστικός πάλι.

Ωραία ρε παίδες σκατα η δημοκρατία μας οκ το δέχομαι και κανένας άξιος εκεί έξω.

Είναι εύκολο εξάλλου και ανέξοδο να ανάθεματιζεις και να ισοπεδωνεις τα πάντα. Τίποτα καλό δεν γίνεται εδώ και όλοι άχρηστοι λοιπόν.

Φτιάξτε λοιπόν ένα κόμμα μαζέψτε ικανούς ανθρώπους και προτεινετε λύσεις. Δεν αμφιβάλω ότι θα έχετε Καλές ιδέες γιατί δεν το κάνετε?

Εγώ δεν λέω ότι είναι όλα καλά και ωραία και σίγουρα μπορούν να διορθωθούν πολλά στη δημοκρατία μας πχ να θεσπίστει επιτέλους απλή αναλογική και άλλα πολλά.

Επίσης είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι μ@λ@κιες του παρελθόντος πληρώνονται τωρα και ότι στην κατάσταση που είναι η χώρα οι ικανοτεροι άνθρωποι στον κόσμο να αναλάμβαναν τα σκ@τ@ θα τα τρώγαμε για πολύ καιρό ακόμα.

Συγνώμη και πάλι για την αντίθετη γνώμη, ας έχετε εσείς δίκιο και με το να συχτιριζουμε τα πάντα, να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και να απέχουμε από τις εκλογές να διορθωθούν όλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει ποτέ να κάνει τον σωτήρα.....

Δεν είπα πως έχω λύσεις... Σκέψεις είπα πάνω σ΄αυτό που βιώνουμε....
    Διαφωνω μονο σε αυτο το κομματι.
    Πολλοι σοβαροι ανθρωποι προσπαθησαν στο παρελθον για ολα αυτα που ειπες.
    Αλλα τους εφαγε το μαυρο σκοταδι..
    Η ιστορια ομως κατεγραψε.
    Τωρα δεν υπαρχει κανενας,το παιχνιδι ειναι τελεια στημενο.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Γουστάρω!
    Ρε αδερφέ εσένα που σ αρέσουν οι προυπολογισμοί είναι αληθή τα παρακάτω στοιχεία που μου λένε κάτι φιλαρίνια μου

- Συμφωνημένο πλεόνασμα για το 2015 - 3.00% του ΑΕΠ, ήτοι Ευρώ 5,400,000,000
    - Συμφωνημένο πλεόνασμα για το 2016 - 4.50% του ΑΕΠ, ήτοι Ευρώ 8,100,000,000

- mail Χαρδούβελη (να μην μιλήσουμε για τα περιεχόμενα......) Ευρώ 1,900,000,000
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ --> ΣΥΝΟΛΟ: Ευρώ 15,400,000,000
    Για πάμε τώρα στις δύο μεγάλες ερωτήσεις:

- Από ποιους θα έβγαζε αυτά τα 15,40 δις ο Σαμαράς ;

Σήμερα μοναδική απαίτηση είναι 3.4% στο τέλοςτης τριετίας ή κάνω λάθος ;

Για τα 50δις κρατική περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ δεν το συζητώ
    Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 14/07/2015 στις 16:15.
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ρε αδερφέ εσένα που σ αρέσουν οι προυπολογισμοί είναι αληθή τα παρακάτω στοιχεία που μου λένε κάτι φιλαρίνια μου

- Συμφωνημένο πλεόνασμα για το 2015 - 3.00% του ΑΕΠ, ήτοι Ευρώ 5,400,000,000
    - Συμφωνημένο πλεόνασμα για το 2016 - 4.50% του ΑΕΠ, ήτοι Ευρώ 8,100,000,000

- mail Χαρδούβελη (να μην μιλήσουμε για τα περιεχόμενα......) Ευρώ 1,900,000,000
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ --> ΣΥΝΟΛΟ: Ευρώ 15,400,000,000
    Για πάμε τώρα στις δύο μεγάλες ερωτήσεις:

- Από ποιους θα έβγαζε αυτά τα 15,40 δις ο Σαμαράς ;

Σήμερα μοναδική απαίτηση είναι 3.4% στο τέλοςτης τριετίας ή κάνω λάθος ;

Για τα 50δις κρατική περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ δεν το συζητώ
    Καλά φιλοσοφείς ως τώρα άνθρωπέ μου στο thread, βλέπεις κιόλας πως κανένας δεν φέρνει αντίρρηση εδώ και πολλές σελίδες.
    Ηχοθάλαμος κανονικός.

Τι το θέλεις και μπλέκεις με αριθμούς; Άστο στη φιλοσοφία καλύτερα.

Tip:
    Το 1.900.000.000 το αφαιρείς από το 13.500.000.000, δεν το προσθέτεις σ' αυτό...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Επι ποίου ΑΕΠ ?

Το ανέκδοτο του συριζα.

Τι λέει παιδια; Ολα καλα εκει κατω;

Υπάρχει κανενας που ψηφισε συριζα ή ολοι το ξεχασατε οπως εγινε με τον Αντρεα, τον Καραμανλη, τον Γιωργακη και τον Αντωνακη;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στα υπόψιν, το κακό ΔΝΤ, το βαμπίρ των λαών δήλωσε κ πάλι ότι είναι αναγκαίο το κούρεμα του χρέους και αποπληρωμή των δανείων από το 2045 και μετά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Στα υπόψιν, το κακό ΔΝΤ, το βαμπίρ των λαών δήλωσε κ πάλι ότι είναι αναγκαίο το κούρεμα του χρέους και αποπληρωμή των δανείων από το 2045 και μετά
    Ο Σόιμπλε θέλει να Μας αγοράσει τσαμπα λέμε. τι Δεν καταλαβαίνεις...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Ε ας γίνω εγώ ο σπαστικός πάλι.
    Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερα σπαστικό, φίλε. Ίσως να είσαι λίγο πιο νέος και να έχεις ακόμα έναν ροδοχρωμο ιδεαλισμό.
    Οι πιο παλιοί ίσως να βλέπουν οτι το τωρινό σχήμα της «δημοκρατιας», ιδίως οταν παρουσιάζεται ψυχαναγκαστικά, να είναι παιγνίδι στημένο και εντελώς ΓΤΠ.

Στην ουσία δεν νομίζω να διαφωνούμε. Ποιός δεν θάθελε μαι σωστή δημοκρατία; Απλά εδώ που φτάσαμε, ίσως οι αποχές, ο κυνισμός (με την παλιά, καλή έννοια, όχι την μαλακίσμενη που του δίνουν σήμερα), το καλαμπούρι, και γενικά η περιφρόνηση και η υπόσκαψη των παρόντων κακώς κειμένων να είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορέσουμε κάποτε να συγκεντρώσουμε τους «σοφούς» μας, που λέει και ο Ζευκάς, και να προβούμε σε νέα σχήματα που θα έχουν κάποιο αληθινό νόημα μέσα σε ένα γνησιώτερο δημοκρατικό σύστημα και όχι το λιγδιάρικο σημερινό στημένο μπουρδέλο. Κάπου εκεί νομίζω θα ανακαλύψουμε οτι «οι σοφοί μας» είμαστε εμείς οι ίδιοι, και όχι όποιο τυχαίο σούργελο καβάτζωσε κάποια κοματική ευκαιρία.

Η πορεία προς αυτό όμως, πιστεύω, είναι σε παρα πολύ μεγάλο βαθμό ανατρεπτική (με την πνευματική έννοια) γιατί ό,τι έχουμε προς το παρόν είναι πέραν διασώσεως, πνιγμένο καθώς είναι στην πελατειακή παράδοση. Για αρχή δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα παρά να παρέχουμε άμεση συμπαράσταση στον κύκλο των δικών μας ανθρώπων - για να ανταπεξέλθουμε ενάντια στην μαλακία με την οποία μας φόρτωσαν. Με λίγη τύχη αυτοί οι κύκλοι θα διευρυνθουν σιγα-σιγά. Από 'κει και πέρα βλέπουμε.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει κανενας που ψηφισε συριζα ή ολοι το ξεχασατε οπως εγινε με τον Αντρεα, τον Καραμανλη, τον Γιωργακη και τον Αντωνακη;
    Χαχα! Μη γίνεσαι κακός τώρα

Νομίζω οτι οι δυο προηγούμενες εξαιρετικές αναλύσεις του pipe_smoker και του amyroukai* έδωσαν τέλεια τον λόγο που ψήφισε κανείς ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους και εγώ θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ (τότε) αν είχα την ευκαιρία, αν και γενικά δεν χωνεύω αριστερή πολιτική.

Θέλω να πώ οτι και εγώ που ήμουν δαγκωτό υπερ αποχής, ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είχα ψηφίσει. ΚΑ-ΠΟ-ΤΕ.
    Πια είμαστε σε εντελώς άλλο ταμπλώ. Αν θυμάμαι καλά και εσυ για το δημοψήφισμα ήσουν υπερ της αποχης (σορυ αν κάνω λάθος). Τώρα αν κάποιος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ προ του κατακλυσμου του Νόε, δεν νομιζω αυτό να εφάπτεται πια σε τίποτα.

* Σορυ, έπρεπε να είχα κρατήσει λίνκ, ήταν τόσο καλές

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο Σόιμπλε θέλει να Μας αγοράσει τσαμπα λέμε. τι Δεν καταλαβαίνεις...
    http://www.defencenet.gr/defence/ite...80%CE%BB%CE%B5

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Επι ποίου ΑΕΠ ?

Το ανέκδοτο του συριζα.
    Με αυτό που είχε στόχο η προηγούμενη κυβέρνηση να υποθέσω ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Καλά φιλοσοφείς ως τώρα άνθρωπέ μου στο thread, βλέπεις κιόλας πως κανένας δεν φέρνει αντίρρηση εδώ και πολλές σελίδες.
    Ηχοθάλαμος κανονικός.

Τι το θέλεις και μπλέκεις με αριθμούς; Άστο στη φιλοσοφία καλύτερα.

Tip:
    Το 1.900.000.000 το αφαιρείς από το 13.500.000.000, δεν το προσθέτεις σ' αυτό...
    Γιατί το αφαιρείς , πλεόνασμα δεν θέλεις τους παραπάνω στόχους ; Το πολύ πολύ να μην το προσθέσεις αλλά όχι και το αφαιρείς !

Σελίδα 4 από 136 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!