Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: εαν εχεις τυχη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις.... διάβασα κάποια από τα παραπάνω σχόλια περί "μπουλ" , "μπόξερ" και δεν συμμαζεύεται....πάρτε χαμπάρι κάτι:

Κανένα σκυλί από την ΦΥΣΗ του δεν είναι Επιθετικό, κανένα! επιθετικά και άγρια τα κάνουν τα αφεντικά-ιδιοκτήτες τους....

Εχω στο περιβάλλον μου πολλούς που έχουν τέτοια σκυλιά και όλα τους είναι παιχνιδιάρικα/χαδιάρικα και ειδικά με τα παιδιά!

Έχω δει τσιουάουα(!) να δαγκώνει άγρια όποιον έβλεπε μπροστά του γιατί απλά, έτσι του έμαθε ο τριμάλακας που το έχει! τι να λέμε τώρα...σκίσιμο απλά σε τέτοιους ανθρώπους και όχι τα σκυλιά!

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΕ............

Ναι μεν και τα ζώα έχουν το χαρακτήρα τους και η εκπαιδεύση είναι αυτή που προσδιορίζει τη συμπεριφορά τους ,
    ΑΛΛΑ, όλες αυτές οι διασταυρώσεις που γίνονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,να πετύχουν
    ράτσες πιο άγριες,πιο αιμοβόρες....!!!
    Μπορεί λοιπόν το ροτβάιλερ του γείτονα σου να έτυχε να είναι παιχνιδιάρικο γατάκι και το πεκινουά του άλλου σου
    του γείτονα να είναι λιοντάρι,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα ό οποίος λέει ότι......
    οι άνθρωποι επειδή είναι τόσο διεστραμμένοι και επειδή δεν μπορούν να έχουν λιοντάρια για κατοικίδια,φρόντισαν
    με χίλιους τρόπους να κάνουν λιοντάρια τα σκυλιά για χίλιους λόγους. Ένας λοιπόν από τους χίλιους τρόπους είναι
    και η δημιουργία όλων αυτών των φυλών σκύλων που άλλες είναι για ιχνηλάτες,άλλες για κυνήγι,άλλες για συντροφιά
    άλλες για να σέρνουν έλκυθρα,......................
    και άλλες ΔΥΣΤΥΧΩΣ για να έχουν άγρια ένστικτα και να επιτίθενται όπου βρούνε ανεξέλεγκτα,στο τέλος δε,
    μπορεί να φάνε και τα αφεντικά τους σε μια στιγμή που θα ξεφύγουν στη συμπεριφορά τους.Κάπως έτσι το ροτβάιλερ
    του γαμπρού μου αφού έφαγε το λυκόσκυλο που ήταν μαζί χρόνια ΟΡΜΗΣΕ και στον ίδιον ,τον δάγκωσε κι αυτός το
    έστειλε φυσικά,που μη ρωτάτε...!!!!
    Εσύ άκουσες κανένα κόλευ,κανένα γκόλντεν ριτρίβερ,κανένα σέττερ κ.λ.π...κ.λ.π....να έφαγε κανέναν άνθρωπο...??
    Γιατί έγώ άκουσα πολλά περιστατικά με τις ράτσες που ανέφερα.....!!!!
    ΑΥΤΑ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΕ............

Ναι μεν και τα ζώα έχουν το χαρακτήρα τους και η εκπαιδεύση είναι αυτή που προσδιορίζει τη συμπεριφορά τους ,
    ΑΛΛΑ, όλες αυτές οι διασταυρώσεις που γίνονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,να πετύχουν
    ράτσες πιο άγριες,πιο αιμοβόρες....!!!
    Μπορεί λοιπόν το ροτβάιλερ του γείτονα σου να έτυχε να είναι παιχνιδιάρικο γατάκι και το πεκινουά του άλλου σου
    του γείτονα να είναι λιοντάρι,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα ό οποίος λέει ότι......
    οι άνθρωποι επειδή είναι τόσο διεστραμμένοι και επειδή δεν μπορούν να έχουν λιοντάρια για κατοικίδια,φρόντισαν
    με χίλιους τρόπους να κάνουν λιοντάρια τα σκυλιά για χίλιους λόγους. Ένας λοιπόν από τους χίλιους τρόπους είναι
    και η δημιουργία όλων αυτών των φυλών σκύλων που άλλες είναι για ιχνηλάτες,άλλες για κυνήγι,άλλες για συντροφιά
    άλλες για να σέρνουν έλκυθρα,......................
    και άλλες ΔΥΣΤΥΧΩΣ για να έχουν άγρια ένστικτα και να επιτίθενται όπου βρούνε ανεξέλεγκτα,στο τέλος δε,
    μπορεί να φάνε και τα αφεντικά τους σε μια στιγμή που θα ξεφύγουν στη συμπεριφορά τους.Κάπως έτσι το ροτβάιλερ
    του γαμπρού μου αφού έφαγε το λυκόσκυλο που ήταν μαζί χρόνια ΟΡΜΗΣΕ και στον ίδιον ,τον δάγκωσε κι αυτός το
    έστειλε φυσικά,που μη ρωτάτε...!!!!
    Εσύ άκουσες κανένα κόλευ,κανένα γκόλντεν ριτρίβερ,κανένα σέττερ κ.λ.π...κ.λ.π....να έφαγε κανέναν άνθρωπο...??
    Γιατί έγώ άκουσα πολλά περιστατικά με τις ράτσες που ανέφερα.....!!!!
    ΑΥΤΑ.
    Εσυ διάβασες τα κεφαλαία γράμματα η μπα; είπα: απο την ΦΥΣΗ του...αν δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.... και αυτά που λέω δεν είναι η εξαίρεση, ο κανόνας είναι.
    Εξαίρεση είναι οι βλαμμένοι κάτοχοι αυτών των άτυχων ζώων.
    Και επίσης ο Κώστας (el hymador) τα είπε και καλύτερα από μένα.....

το ότι κάνουν διασταυρώσεις για να βγάλουν "αιμοβορα" (τρομάρα τους) σκυλιά δεν μου λέει κάτι...αν δεν εκπαιδευτεί ανάλογα, η δεν του φερθούν βάναυσα, θεωρώ ότι κανένα σκυλι καμίας ράτσας δεν επιτίθεται έτσι.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

περαστικά....!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...........

Πάλι το κουράσαμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αν ένα φορτηγό φύγει σε έναν πεζόδρομο θα λιώσει 200 άτομα, αν ένα αεροπλάνο πέσει σε κατοικημένη περιοχή θα σκοτωθούν ίσως χιλιάδες, αν έρθει ένα μετεωρίτης θα διαλυθεί η γη! Nα σκοτώσουμε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο για εμάς ? Το μηχανάκι που καβαλάς είναι εν δυνάμει κίνδυνος για εμένα και τα παιδιά του γείτονα γιατί μπορεί να σου φύγει και να σκοτώσεις κόσμο, πόσο μάλλον ο τριμάλακας που πηγαίνει με 70 σε κατοικημένη περιοχή, να τον θανατώσουμε και δαύτον... Να θανατώσουμε και τις αρκούδες και τα φίδια και τα έντομα και ότι τέλος πάντων μπορεί να μας κάνει κακό, να ξεριζώσουμε τα λουλούδια και τα δέντρα γιατί η γύρη με πειράζει τι θέλετε να πάθω αλλεργικό σοκ? Να σκοτώσουμε και όποιον είναι πιο δυνατός από εμάς γιατί μπορεί να του γυρίσει το μάτι και να μας σπάσει κάναν σβέρκο, να σκοτώσουμε και όποιον την έχει μεγαλύτερη (την καρδία βρε) γιατί μπορεί να μας φάει τη γυναίκα... Πόσο εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να λέει να αφαιρεθεί μια ζωή, φτάνει να μην είναι η δικιά του...

Στο Post αυτό είχε κρατηθεί ένα επίπεδο γιατί ο άνθρωπος που το ξεκίνησε δεν έγραψε σαν π@π@ρας, παρουσίασε τα πράγματα όπως συνέβησαν και αν και ήταν πάνω σε στα νεύρα του κράτησε και ο ίδιος ένα επίπεδο. Τώρα μερικοί τι ζόρια τραβάνε δε μπορώ να καταλάβω...

Ναι σε κάποιες χώρες του εξωτερικού θανατώνουν ζώα αν είναι επιθετικά, πράγμα ηλίθιο κατά τη γνώμη μου, όπως επίσης θανατώνουν και αδέσποτα αν δε βρουν εντός μήνα οικογένεια, επίσης στις ίδιες χώρες δεν έχουν πρόβλημα να στείλουν και τις κυράδες τους στο Φαληράκι μόνες τους. Αν γουστάρετε τον κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης να τον πάρετε ολόκληρο και όχι μόνο ότι δε διαταράσσει την κανονικότητα σας.

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα. Θέλει κατάλληλο χειρισμό από άνθρωπο που θα κάτσει και θα ασχοληθεί με το ζώο και πάντα θα το έχει υπό την επίβλεψή του. Θεωρώ πως επειδή είναι γείτονας του καλό θα είναι να τα βρουν εξωδικαστικά κάποια στιγμή, με την προϋπόθεση ότι και θα αποζημιώσει την άτυχη γυναίκα αλλά και θα εκπαιδευτεί το ζώο και θα γίνει περισσότερο υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης. Άστον να ψηθεί λιγάκι και μετά κάνε του την πρόταση σου, όπως φαίνεται δεν έχεις κάποιον σκατόψυχο να αναμετρηθείς απλά κάποιον μ@λ@κα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αν ένα φορτηγό φύγει σε έναν πεζόδρομο θα λιώσει 200 άτομα, αν ένα αεροπλάνο πέσει σε κατοικημένη περιοχή θα σκοτωθούν ίσως χιλιάδες, αν έρθει ένα μετεωρίτης θα διαλυθεί η γη! Nα σκοτώσουμε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο για εμάς ? Το μηχανάκι που καβαλάς είναι εν δυνάμει κίνδυνος για εμένα και τα παιδιά του γείτονα γιατί μπορεί να σου φύγει και να σκοτώσεις κόσμο, πόσο μάλλον ο τριμάλακας που πηγαίνει με 70 σε κατοικημένη περιοχή, να τον θανατώσουμε και δαύτον... Να θανατώσουμε και τις αρκούδες και τα φίδια και τα έντομα και ότι τέλος πάντων μπορεί να μας κάνει κακό, να ξεριζώσουμε τα λουλούδια και τα δέντρα γιατί η γύρη με πειράζει τι θέλετε να πάθω αλλεργικό σοκ? Να σκοτώσουμε και όποιον είναι πιο δυνατός από εμάς γιατί μπορεί να του γυρίσει το μάτι και να μας σπάσει κάναν σβέρκο, να σκοτώσουμε και όποιον την έχει μεγαλύτερη (την καρδία βρε) γιατί μπορεί να μας φάει τη γυναίκα... Πόσο εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να λέει να αφαιρεθεί μια ζωή, φτάνει να μην είναι η δικιά του...

Στο Post αυτό είχε κρατηθεί ένα επίπεδο γιατί ο άνθρωπος που το ξεκίνησε δεν έγραψε σαν π@π@ρας, παρουσίασε τα πράγματα όπως συνέβησαν και αν και ήταν πάνω σε στα νεύρα του κράτησε και ο ίδιος ένα επίπεδο. Τώρα μερικοί τι ζόρια τραβάνε δε μπορώ να καταλάβω...

Ναι σε κάποιες χώρες του εξωτερικού θανατώνουν ζώα αν είναι επιθετικά, πράγμα ηλίθιο κατά τη γνώμη μου, όπως επίσης θανατώνουν και αδέσποτα αν δε βρουν εντός μήνα οικογένεια, επίσης στις ίδιες χώρες δεν έχουν πρόβλημα να στείλουν και τις κυράδες τους στο Φαληράκι μόνες τους. Αν γουστάρετε τον κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης να τον πάρετε ολόκληρο και όχι μόνο ότι δε διαταράσσει την κανονικότητα σας.

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα. Θέλει κατάλληλο χειρισμό από άνθρωπο που θα κάτσει και θα ασχοληθεί με το ζώο και πάντα θα το έχει υπό την επίβλεψή του. Θεωρώ πως επειδή είναι γείτονας του καλό θα είναι να τα βρουν εξωδικαστικά κάποια στιγμή, με την προϋπόθεση ότι και θα αποζημιώσει την άτυχη γυναίκα αλλά και θα εκπαιδευτεί το ζώο και θα γίνει περισσότερο υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης. Άστον να ψηθεί λιγάκι και μετά κάνε του την πρόταση σου, όπως φαίνεται δεν έχεις κάποιον σκατόψυχο να αναμετρηθείς απλά κάποιον μ@λ@κα.
    Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, μια απλή ερώτηση ενός αδαή.
    Αν περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δω να έρχεται προς τα μένα τύπος που τον σέρνει ένα πίτμπουλ (η κάτι ανάλογο), εγώ τι πρέπει να κάνω? Να περάσω και ας μου δείχνει τα δόντια του? Να γυρίσω και να φύγω από εκεί που ήρθα? Η να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν είναι μαλάκας πρώτα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Αν περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δω να έρχεται προς τα μένα τύπος που τον σέρνει ένα πίτμπουλ (η κάτι ανάλογο), εγώ τι πρέπει να κάνω? Να περάσω και ας μου δείχνει τα δόντια του? Να γυρίσω και να φύγω από εκεί που ήρθα? Η να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν είναι μαλάκας πρώτα?
    Σύντροφε διακρίνω στα λόγια σου έναν κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Να σου απαντήσω με ερώτηση νύχτα και χωρίς φεγγάρι έχω πράσινο για πεζούς (πεζός και εγώ) και έρχεται κάγκουρας πατημένος, διακρίνω λάμψη στο μαλλί και το μούσι του κάνει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό με τα μούσκουλα του , εγώ πάνω στη διάβαση, περνάω ή όχι ή μήπως να μπω στη μέση να τον δω αν θα κάνει ασκήσεις αποφυγής?

Πιστεύεις πως θα πρέπει να δώσω σοβαρή απάντηση, αλήθεια ρε παιδί μου η λογική σου εσένα τι λέει ? Αν ήταν παρεάκι με 4 ντούκια και σε κοίταγαν όπως θα κοίταγαν 4 ισοβίτες μια 18χρονη παρθένα με εσώρουχα, τι θα έκανες ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Σύντροφε διακρίνω στα λόγια σου έναν κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης
    Το κάνεις συχνά σε πολλά θρέντ, δε θα δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα, απλά κοίτα να το "κάνεις" συχνότερα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πρώτα απ΄ όλα περαστικά και σκίστον! Όπως ήδη γράφτηκε, το ζωντανό είτε έχει υποστεί "εκπαίδευση" ή έχει βιώσει ποιος ξέρει τι για να την πέφτει έτσι αναίτια. Σε κάθε περίπτωση υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης και του αξίζει ένα καλό μάθημα.

Τουλάχιστον θλιβέρος... δηλαδή μπήκες στο νήμα για να γράψεις αυτή τη μ@λ@κι@, για ποιο λόγο ακριβώς; Ότι να ναι...
    Να πω οτι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ψεμα θα 'ναι.

Στον κυκλο των σοφων, ας ειμαι εγω αυτος που λεει τις μαλακιες.

Στο "οτι να 'ναι" συμφωνουμε απολυτα.

Inochi, ρε!
    Για οσο.

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα.
    Σκύλαρε συνήθως είσαι λίγο πιο... "λογικός" (τα εισαγωγικά γιατί λογικό θεωρείται ότι συμφωνεί με τον εκάστοτε αναγνώστη μιας άποψης) ή τουλάχιστον έχεις πιο ισχυρή επιχειρηματολογία.
    Η γενίκευση του ότι αν θανατώνεις ένα ζώο, θα σου γαργαλάνε τη γυναίκα τα βλαχαδερά στο οπουδήποτε πουθενοχώρι είναι απλά κωμική, νομίζω ότι είναι προφανές (έχεις ενυδρείο είπαμε; ). Το ότι οι κουτόφραγκοι δεν κρατάνε στο δρόμο μερικές εκατοντάδες αγέλες αδέσποτων, συντηρούμενες από "φιλόζωους" που τα αγαπάνε μωλέ μωλέ τα ζωάκια μωλέ άχου τα, αλλά και μακριά από το σπίτι τους 'ή τον κήπο τους κιόλας γιατί που να έχεις την ευθύνη τώρα και έξοδα και σκλαβιά και βάλε μιά κούπα τροφή για να βγάλεις το συναίσθημα του ανώτερου στον καθρέφτη σου κάθε πρωί και το έκανες το καθήκον σου, είναι σημάδι φασίζουσας συμπεριφοράς;

Φορέας και σύστημα που θα κάνει τον όποιο μαλάκα άνθρωπο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει ούτε για πιο απλά θέματα ούτε για πιο σύνθετα. Δεν υπάρχει φορέας που θα εκπαιδεύσει (δωρεάν) ένα ζώο επικίνδυνο, ο μαλάκας προφανώς δεν ενδιαφέρεται να το κάνει εξ ιδίων και δεν ξέρω αν υπάρχει ανάδοχος που θα δεχτεί στον χώρο του για κατοικίδιο ένα ζώο που έχει δαγκώσει κάμποσες φορές. Οπότε μπορεί να σου φαίνεται αποτρόπαιο, αλλά ουσιαστικά μία είναι η λύση, αυτή των φασίζοντων κουτόφραγκων. Το ζώο (με την επιφύλαξη του να γράφει ότι να'ναι ο αρκούδας - ας το δεχτούμε σαν πιθανότητα για τη συζήτηση) επιτέθηκε απρόκλητα και ανερέθιστα και είναι τρελό και επικίνδυνο. Σε επίπεδο ανθρώπων, έχει έναν μαλάκα να αναμετρηθεί και επειδή ο μαλάκας είναι ανίκητος και αδιάφορος βλέποντας ότι το τρέντι σκυλάκι του μωλέ τρώει κόσμο και δεν κάνει τίποτα για αυτό, ας πάει το σκυλάκι στα σκυλοπαράδεισα να τρώει όποιο πνεύμα θέλει και μπορεί και ο ιδιοκτήτης ας υποστεί τις όποιες νομικές ή και οικονομικές κυρώσεις γίνεται. Και ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα γίνουμε πολιτισμένοι... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

Τι δηλαδή, θα πρέπει να τις πηδάμε μόνοι μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Το κάνεις συχνά σε πολλά θρέντ, δε θα δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα, απλά κοίτα να το "κάνεις" συχνότερα...
    Με το συμπάθιο αλλά..
    Όταν ανακατεύεις .. Φορτηγά που λιώνουν 200 νομάτους , αεροπλάνα που σκοτώνουν χιλιάδες , μηχανάκια , αρκούδες , φίδια , έντομα , αγωνία μη μας «φάνε» τη γυναίκα ή μας «δείρουν» οι μπρατσωμένοι , ευρωπαίους που στέλνουν τις κυράδες τους μόνες στο Φαληράκι (άκου μόνες!) με τον φασισμό.. Και όλα αυτά με αφορμή ένα ατυχές γεγονός (περαστικά στην κυρία) και τον τρόπο αντιμετώπισης των αποδεδειγμένα επιθετικών ζώων (όχι για δάγκωμα μόνο, αλλά και για θάνατο μικρών κυρίως παιδιών ή ηλικιωμένων ) .

Τι περιμένεις σαν απάντηση?

Αντιπαρέρχομαι το τελευταίο σου σχόλιο ευελπιστώντας να βελτιώσω τις επιδόσεις μου όταν επισκεφτώ το Φαληράκι..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σκύλαρε συνήθως είσαι λίγο πιο... "λογικός" (τα εισαγωγικά γιατί λογικό θεωρείται ότι συμφωνεί με τον εκάστοτε αναγνώστη μιας άποψης) ή τουλάχιστον έχεις πιο ισχυρή επιχειρηματολογία.
    Η γενίκευση του ότι αν θανατώνεις ένα ζώο, θα σου γαργαλάνε τη γυναίκα τα βλαχαδερά στο οπουδήποτε πουθενοχώρι είναι απλά κωμική, νομίζω ότι είναι προφανές (έχεις ενυδρείο είπαμε; ). Το ότι οι κουτόφραγκοι δεν κρατάνε στο δρόμο μερικές εκατοντάδες αγέλες αδέσποτων, συντηρούμενες από "φιλόζωους" που τα αγαπάνε μωλέ μωλέ τα ζωάκια μωλέ άχου τα, αλλά και μακριά από το σπίτι τους 'ή τον κήπο τους κιόλας γιατί που να έχεις την ευθύνη τώρα και έξοδα και σκλαβιά και βάλε μιά κούπα τροφή για να βγάλεις το συναίσθημα του ανώτερου στον καθρέφτη σου κάθε πρωί και το έκανες το καθήκον σου, είναι σημάδι φασίζουσας συμπεριφοράς;

Φορέας και σύστημα που θα κάνει τον όποιο μαλάκα άνθρωπο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει ούτε για πιο απλά θέματα ούτε για πιο σύνθετα. Δεν υπάρχει φορέας που θα εκπαιδεύσει (δωρεάν) ένα ζώο επικίνδυνο, ο μαλάκας προφανώς δεν ενδιαφέρεται να το κάνει εξ ιδίων και δεν ξέρω αν υπάρχει ανάδοχος που θα δεχτεί στον χώρο του για κατοικίδιο ένα ζώο που έχει δαγκώσει κάμποσες φορές. Οπότε μπορεί να σου φαίνεται αποτρόπαιο, αλλά ουσιαστικά μία είναι η λύση, αυτή των φασίζοντων κουτόφραγκων. Το ζώο (με την επιφύλαξη του να γράφει ότι να'ναι ο αρκούδας - ας το δεχτούμε σαν πιθανότητα για τη συζήτηση) επιτέθηκε απρόκλητα και ανερέθιστα και είναι τρελό και επικίνδυνο. Σε επίπεδο ανθρώπων, έχει έναν μαλάκα να αναμετρηθεί και επειδή ο μαλάκας είναι ανίκητος και αδιάφορος βλέποντας ότι το τρέντι σκυλάκι του μωλέ τρώει κόσμο και δεν κάνει τίποτα για αυτό, ας πάει το σκυλάκι στα σκυλοπαράδεισα να τρώει όποιο πνεύμα θέλει και μπορεί και ο ιδιοκτήτης ας υποστεί τις όποιες νομικές ή και οικονομικές κυρώσεις γίνεται. Και ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα γίνουμε πολιτισμένοι... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

ΜΠΡΑΒΟ.....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ας μείνουμε στα περαστικά και στις ευχές για γρηγορη ανάρρωση κλπ.

Αν συνεχιστούν τα σχόλια "καλά σκυλιά VS κακά σκυλιά" και δε συμμαζευεται, θα πέσει σφουγγαρισμα.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αν έχεις τύχη ....
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2010, 19:53
  2. Αν έχεις τύχη διάβαινε...
    από project.breeze στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 05:55
  3. Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει !!
    από gsx1400 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2008, 20:06
  4. Αμα έχεις τύχη διάβαινε...
    από icet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2008, 10:22
  5. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων