Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Περιοδικό ΜΟΤΟ Αυγούστου

Αυτό που λέτε ήταν το πρώτο τους το 1995. Βρωμόγεροι. Θυμάσαι πριν είκοσι χρόνια μια δοκιμή ρε φίλε; Ήταν ένας Σκωτσέζος ένας Ιάπωνας και ένας Έλληνας που λες και πήραν κάτι ονοφ που λες και βγήκαν στα βουνά. Ένας χτύπησε κιόλας. κεγαμο τα τεστ.

θα ξαναπώ, εγώ δεν θυμάμαι τόσο "ξερό" οδοιπορικό ποτέ άλλοτε. Και εκεί εγω την ένσταση. Και όντως, μια που δεν είναι κάθε χρόνο η ίδια σειρά παρουσίασης, θα μπορούσε να λέει στο εξώφυλλο τι θα περιλαμβάνει Και κάποιες χρονιές το έγραφε όντως. Αλλά τότε θα χάνονταν και κάποιοι περιστασιακοί...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό που λέτε ήταν το πρώτο τους το 1995. Βρωμόγεροι. Θυμάσαι πριν είκοσι χρόνια μια δοκιμή ρε φίλε; Ήταν ένας Σκωτσέζος ένας Ιάπωνας και ένας Έλληνας που λες και πήραν κάτι ονοφ που λες και βγήκαν στα βουνά. Ένας χτύπησε κιόλας. κεγαμο τα τεστ.
    ...Ξέχασαν σε μια στάση που έκαναν και μια φωτογραφική μηχανή και τελικά τους την πήγε ένα αγροτικό που αποδείχτηκε ότι ήταν ο πρόεδρος του χωριού, η Γιαπωνέζα σ' ένα χωριό της Ηπείρου έπιασε συζήτηση με μια γιαγιά χωρίς να καταλαβαίνει κουβέντα, της φαινόταν αστεία η λέξη μπακαλιάρος γιατί της θύμιζε τη λέξη μπακαγιάρο που σημαίνει στα γιαπωνέζικά "μην τρώτε", τον Βοϊδομάτη τον έλεγαν Ox-eye river και τον Πορτογάλο πρέπει να τον έλεγαν Φιγκουρέϊρα ή κάτι τέτοιο;... Επίσης είχαν ζητήσει μοτοσυκλέτες και από τη Honda η οποία είχε αρνηθεί να τους παραχωρήσει Africa και Transalp. Το έχω πετάξει το τεύχος, έπρεπε να το είχα κρατήσει.

πλάκα πλάκα ολα αυτά τα παλιά, γιατί να μην τα σκαναρουν να υπάρχουν σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο ρε γμτ;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όταν ακούω για περιοδικά μοτοσυκλέτας θυμάμαι εκείνη την παρουσίαση του χτ660 το 2004 (και άλλα, αλλά ειδικά αυτό!) και θέλω να βάλω τα γέλια.

Μόνο πίσω, πολύ πίσω απ' τις γραμμές και από πολύ μεγάλο βάθος, ξεπηδούσε η πραγματική άποψη του συντάκτη για το μηχανάκι. Κατά τα άλλα, στον μεγαλύτερο βαθμό ήταν σαν να έχω πληρώσει για να μου προωθήσουν ένα προιόν.

Κάποιους ετήσιους τόμους του μοτό και χωμάτινες ετήσιες εκδόσεις του 0-300 τις έχω ακόμα παραχωμένες κάπου. Νομιζω έχω και όλα τα τεύχη με τον Βροχίδη.

Πάντως, νομίζω ότι μέσα σε όλα τα αρνητικά, χρωστάμε αρκετά στα περιοδικά μοτοσυκλέτας.

Σήμερα, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να επιβιώσει ο έντυπος τύπος στην Ελλάδα και αν υπάρχει ακόμα είναι επειδή στηρίζεται στις διαφημίσεις (και όχι στις πωλήσεις) και φυσικά στις πλασματικές πωλήσεις (ώστε να εισπράτει από τις διαφημίσεις).

Το περιοδικό που θα σεβαστεί τους αναγνώστες του, θα κλείσει πριν το επόμενο τεύχος. Όλα αυτά τα σέβομαι αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να τα πληρώσω. Αν πέσει κανένα στα χέρια μου θα προσπαθήσω να το διαβάσω με τον ρομαντισμό μιας άλλης εποχής ή ίσως προσπαθήσω να έρθω και στη θέση του συντάκτη εν ώρα εργασίας και να διαβάσω πίσω απ' τις γραμμές.

Πολλά έχουν γραφτεί για τα περιοδικά μοτοσυκλέτας εδώ μέσα και αρκετά από παλαιότερους συντάκτες και αρθρογράφους. Πολλές οι καταγεγραμμένες αλήθειες ειδικά σε ένα θρεντάκι που είχε διακοπεί από μια πολυήμερη κατάρρευση του φόρουμ.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ......
    η μοτοτεχνική ήταν το τελευταίο (για μένα προσωπικά) περιοδικό , άντε και τα πρώτα του χατζάρα
    Θα συμφωνησω απόλυτα. Η Μοτοτεχνική ήταν ενα περιοδικό που "το ρουφουσες εξώφυλλο με οπισθόφυλλο"

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το mega testX2 του 1995 ηταν επικο.τα εχω τα τευχη.ακομα και τωρα τα διαβαζω.μακραν απο τα καλυτερα γραπτα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    το mega testX2 του 1995 ηταν επικο.τα εχω τα τευχη.ακομα και τωρα τα διαβαζω.μακραν απο τα καλυτερα γραπτα
    Αλλες εποχες, αλλα ηθη και εθιμα ....
    Θυμαμαι οτι γραφανε οι ξενοι πως, κανενα μεγαλοπεριοδικο της ευρωπης ποτε δεν ειχε κανει τετοια κινηση....
    Μετα ηρθε η αναπτυξη....
    πουτσ@@@@@@@@@

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    και το αλλο του 98 με τα 640-aftica-navigator κλτπ ηταν πολυ καλο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Όταν ακούω για περιοδικά μοτοσυκλέτας θυμάμαι εκείνη την παρουσίαση του χτ660 το 2004 (και άλλα, αλλά ειδικά αυτό!) και θέλω να βάλω τα γέλια.
    Επειδή έχω αναφέρει τη συγκεκριμένη παρουσίαση, το να θες να βάλεις τα γέλια είναι ίσως η πιο ευπρεπής αντίδραση...
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post1398269
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 15/08/2015 στις 11:41.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. κλείνει το περιοδικό "ΜΟΤΟ" ???
    από nassosxlvbros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2010, 06:19
  2. Το περιοδικό ΜΟΤΟ σας προσκαλεί στην ΜΟΤΟ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009
    από X-HarrisX στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 22:26
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 13:53