Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: tdm vs mt 07

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Γι'αυτο αν ειναι να παρεις SD θα το πας σε ενα καλο μηχανικο ΚΤΜ να το ελεγξει ενδελεχως και αφου δωσει το οκ το παιρνεις. Και μετα το συντηρεις ευλαυικα και βαση του manual.
    Γενικα για το 950 το μοτερ λενε καλα λογια για την αξιοπιστια του.
    στο tdm αυτο μου αρεσει πως ειναι πολυ αξιοπιστο μηχανακι και δε θα σε προδωσει...απο την αλλη παντα ημουν στη φαση οοοοχι ktm χαλανε...τλκ βλεπω πως ειδικα για τον lc4 δεν υπαρχουν απτες αποδειξεις οτι παθαινουν κατι μονο λογια του αερα και αρχιζω να ξεσκαλωνω..απο την αλλη εχω μια μια απορια πως γινεται να βρισκεις με 5 χηνες δουκα 690 και superduke μεταχειρω?δεν ειναι πολυ μεγαλυτερης αξιας το superduke?και δευτερο γενικα ενα ktm θα μπορω να το χρησιμοποιω οπως το xt δλδ για τις δουλειες μες τη πολη η τετοια χρηση δλδ κινηση και ιστοριες δεν πρεπει να γινονται?γτ εχω ακουσει πως ειναι μηχανακια πιστας...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Koιτα, στα ΚΤΜ ειμαι ειδικος μονο στο να τα κραζω.. Αλλα το κανω για πλακα. Τα εκτιμω και τα σεβομαι σαν μηχανακια. Ειναι πολυ καλα.
    Απλα θελουν το τροπο τους και τη φροντιδα τους και να ξερεις τι θα αγορασεις.
    Υπαρχουν εδω μεσα ειδικοι ΚΤΜαδες να σε κατατοπισουν αλλα μαλλον ειναι διακοπες προς το παρον.

Για την αξια τους που ρωτας, δεν ειναι λιγα 5000! Απλα καποια μοντελα που εχουν γινει χιτακια στην ελληνικη αγορα (οπως και το δικο σου αλλα και το tdm) για καποιο λογο διατηρουν αφυσικα υψηλη αξια μεταπωλησης χωρις ουσιαστικα να το αξιζουν, μονο και μονο επειδη πουλαν σαν ζεστο ψωμι στην Ελλαδα και ο κοσμος τα ζηταει. Οχι αδικα, μιας και εχουν αποδειξει την αξια τους ως μηχανακια (κυριως στο τομεα της αξιοπιστιας βεβαια) αλλα ενα 30% της τιμης τους το πληρωνεις αερα μονο και μονο για το ονομα.

Για τη χρηση, οσο δεν το κανεις deliverαδικο, το συντηρεις βαση manual και προσεχεις να το δουλευεις σωστα μπορεις να το χρησιμοποιεις οπως θες. Μηχανακια πιστας δεν ειναι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Φίλε johny7 αν είσαι μεταξύ xt και duke ή tdm και superduke πραγματικά προτίμησε τα Yamaha.
    Αυτός που πάει για τα KTM δεν έχει τέτοια διλήμματα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ζευγαριών.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greco13 Προβολή μηνύματος
    Φίλε johny7 αν είσαι μεταξύ xt και duke ή tdm και superduke πραγματικά προτίμησε τα Yamaha.
    Αυτός που πάει για τα KTM δεν έχει τέτοια διλήμματα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ζευγαριών.
    Πραγματικα..
    Αν θες fun factor και γκαζι δεν θα πρεπει να το σκεφτεις. Αμα μπλεξεις αλλους παραγοντες και σε προβληματιζουν πανε για τα σιγουρα αλλα αμα τα εχεις κ@υλα τα συγκεκριμενα θα το μετανιωνεις μετα..

Εναλακτικα παρε Honda!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Koιτα, στα ΚΤΜ ειμαι ειδικος μονο στο να τα κραζω.. Αλλα το κανω για πλακα. Τα εκτιμω και τα σεβομαι σαν μηχανακια. Ειναι πολυ καλα.
    Απλα θελουν το τροπο τους και τη φροντιδα τους και να ξερεις τι θα αγορασεις.
    Υπαρχουν εδω μεσα ειδικοι ΚΤΜαδες να σε κατατοπισουν αλλα μαλλον ειναι διακοπες προς το παρον.

Για την αξια τους που ρωτας, δεν ειναι λιγα 5000! Απλα καποια μοντελα που εχουν γινει χιτακια στην ελληνικη αγορα (οπως και το δικο σου αλλα και το tdm) για καποιο λογο διατηρουν αφυσικα υψηλη αξια μεταπωλησης χωρις ουσιαστικα να το αξιζουν, μονο και μονο επειδη πουλαν σαν ζεστο ψωμι στην Ελλαδα και ο κοσμος τα ζηταει. Οχι αδικα, μιας και εχουν αποδειξει την αξια τους ως μηχανακια (κυριως στο τομεα της αξιοπιστιας βεβαια) αλλα ενα 30% της τιμης τους το πληρωνεις αερα μονο και μονο για το ονομα.

Για τη χρηση, οσο δεν το κανεις deliverαδικο, το συντηρεις βαση manual και προσεχεις να το δουλευεις σωστα μπορεις να το χρησιμοποιεις οπως θες. Μηχανακια πιστας δεν ειναι.
    τι εννοεις ντελιβεραδικο?αυτο που με προβλιματιζει ειναι πως εχω χιλιοακουσει και χιλιοδιαβασει τα ktm δε κανει να τα πηγαινεις σταθερα πρεπει να παιζεις συνεχεια..οκ φυσικα και θα το βγαζω για να γουσταρω και να παιζω αλλλα πολλες φορες οδηγω κυριλε σταθερα ας πουμε οταν εχω δευτερο ατομο η οταν εχεις κινηση..προσεχω γνκ...δλδ δε θελω να παρω ενα μηχανακι για να βγαινω μονο βολτες τα βραδυα και να το λιωνω το θελω για ολα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greco13 Προβολή μηνύματος
    κοιτα γουσταρω πολυ ktm απλα δε υελω να ειμαι συνεχεια στο μαστορα που απο οτι εχω καταλαβει αν το συντηρεις σωστα δεν υσχιει...απλα το θελω για ολες τις δουλειες οχι μονο για τρεχω και να παιζω!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    τι εννοεις ντελιβεραδικο?αυτο που με προβλιματιζει ειναι πως εχω χιλιοακουσει και χιλιοδιαβασει τα ktm δε κανει να τα πηγαινεις σταθερα πρεπει να παιζεις συνεχεια..οκ φυσικα και θα το βγαζω για να γουσταρω και να παιζω αλλλα πολλες φορες οδηγω κυριλε σταθερα ας πουμε οταν εχω δευτερο ατομο η οταν εχεις κινηση..προσεχω γνκ...δλδ δε θελω να παρω ενα μηχανακι για να βγαινω μονο βολτες τα βραδυα και να το λιωνω το θελω για ολα...
    Aυτο ισχυει για τα μονοκυλινδρα. Δεν σημαινει μην τα πηγαινεις ηρεμα. Σημαινει μην τα πηγαινεις συνεχως σε σταθερο ευρος στροφων. Δεν φτιαχτηκαν για να δουλευουν ετσι και καταπονουνται. Και οταν λεμε συνεχεια, δεν εννοουμε μια βολτα μιας ωρας, εννουμε ενα ολοκληρο ταξιδι 300 πχ χιλιομετρων οπου θα το εχεις σταθερα στα 130 χλμ/ωρα πχ. Γενικα μην τα βγαζεις πολυ ωρα εθνικη..
    MADE IN JAPAN 日本製

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    δλδ τι εννοεις??
    εννοω σκουριες και ξεθωριασμα χρωματος στους 8 μηνες χωρις να εκτιθεται το μηχανακι στον ηλιο και την βροχη.

κοιτα γουσταρω πολυ ktm απλα δε υελω να ειμαι συνεχεια στο μαστορα που απο οτι εχω καταλαβει αν το συντηρεις σωστα δεν υσχιει...απλα το θελω για ολες τις δουλειες οχι μονο για τρεχω και να παιζω!!
    Oχι και συνεχεια.. Καθε Τεταρτη μονο!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    εννοω σκουριες και ξεθωριασμα χρωματος στους 8 μηνες χωρις να εκτιθεται το μηχανακι στον ηλιο και την βροχη.
    δλδ φθηνο μηχανακι με φθηνα υλικα αυτο λες

Παλαιό μέλος
    Oχι και συνεχεια.. Καθε Τεταρτη μονο!
    χαχαχαχαχα γτ με τρομαζεις παντως για το μοτερ των 690 και 990 εχω δει καλες κριτικες δε παθαινουν και τπτ..τωρα sd ειναι και ενα θεμα οτι πινει τα κερατα του και ακριβα σερβις..ενω το duke 690 σαν πιο μικρο μηχανακι ποιο φθηνοο σερβις και καταναλωση...απλα τωρα σκεφτομουν μηπως λογω το οτι εχω κατι τετοιο περιπου(ναι ξερω καμια σχεση μη κραξετε!!!!) μηπως παλι σε ενα χρονο θελω το 990..απλα το θελω για πιο πολυ μες στη πολη το μηχανακι μηπως το 990 δε χρειαζεται...και δεν ειμαι λατρεις των πολλων χλμτρων μαρεσουν τα παιχνιδια...

Παλαιό μέλος
    απο την αλλη το Mt 07 δε ξερω δεν εχω διαβασει οτι ειναι κανα τρελο μηχανακι και πιστευω θα το βαρεθω γρηγορα...

Αφου ΚΤΜ θελεις,τι το κουραζεις..
    Χτυπα το SD

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αφου ΚΤΜ θελεις,τι το κουραζεις..
    Χτυπα το SD
    το ξερω πως καταβαθως αυτο θελω απλα ισως να συμβιβαστω με κανενα duke 690 λογω οικονομιας βενζινης και πιο φθηνων σερβις....γιατι δε σκοπευω να παρω και παπι...απλα οταν δε ξερεις απο ktm...στην αρχη κολωνεις...!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. xt 660 vs mt o3 660
    από kostassk στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2008, 16:41
  2. K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?
    από J.F στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1220
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 12:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα