Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ

Ουφφφφ.

Αντε πάλι.Πέρα απο τους κάφρους της 7 πολλοί ήταν υπερ μπάγεβιτς.(και εγώ).Δεν μου έδωσε δικαίωμα πέρσυ να μην τον θέλω.Ο άνθρωπος τους γ#$@ε όλους ασάλιωτους.
    Αλλά πλέον αυτό δεν αλλάζει ότι και να πούμε.

Από θέαμα δες την ομάδα του '98 επι μπάγεβιτς.Ο Ολυμπιακός (εντος έδρας) ήταν ισοπεδωτικός.
    Ο άνθρωπος ήξερε πολύ μπάλλα.Πέρσυ με το υλικό που είχε έκανε ότι μπορούσε.Και μπόρεσε πολλά.Και δεν μίλησε ούτε στιγμη που θα μπορούσε να κατεβάσει πολλές χριστοπαναγίες στους ηλίθιους που κάθονταν πίσω του.
    Ένας που μίλησε (κατανετς) τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι.Δυστυχώς.

Οσο για χθες μπορούσε να έχει Βάλλα ή Σουρερ αλά τους είχε αποκλείσει.
    ο Σόλιντ είναι θέμα χρόνου πλέον να φύγει ειδικά αν στραβώσει την κυριακή.
    Οπως κάποιος έγραψε "οχι όπως εμαθες αλλά όπως βρήκες".Αλλά ο Σόλιντ απο ότι φαίνεται δεν είναι ιδιαίτερα ευφυείς.

Μερικοι πραγματικά ...τι να πω...πότε είδε κα΄ποιος τέτοια ψυχολογία των παιχτων ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
    ρε πούστη μου πρέπι να τα εξηγούμαι όλα λες και μιλάμε με μικρά παιδιά??
    Πέρσυ (και επι Προτάσοφ) ακόμα και εκτος η ομάδα είχε ψυχολογια.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ΑΜΑΝ ΡΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΑΛΙ 4.....ΤΑΡΙΦΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΑΧΑ ΧΟ ΧΟ

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ 4 ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ....

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Παιδιά, δείτε το κι έτσι... Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Ο κορμός αυτής της ομάδας είναι πάνω από 30. Κρατάει αξιοποπρεπώς 8 χρόνια τώρα. Είναι φυσιολογικό να "ξεφουσκώσει".

Όσο για το θέμα ηλικία, πιστεύω πως υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια, απλά κάθε χρόνο επιδεινώνεται. Επίσης ειδικά στο ποδόσφαιρο, η πτώση με τα χρόνια είναι εκθετική και όχι γραμμική. Οπότε σήμερα οι Τζόλε, Γκεό, Ρίμπο κτλ επηρεάζονται περισσότερο από την ηλικία τους από όσο πέρυσι. Δείτε το χθεσιμό ματς. Όλοι ήταν διάολοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το 40', τέρμα...

Whatever... Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι βέβαιο πως αν μείνει ως έχει, οδεύει στην κατάρρευση. Πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες κλειδιά με νεότερους, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να υπάρχει χρόνος προσαρμογής των νέων.

Αυτά.
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Φίλαθλοι του Ολυμπιακού ψυχραιμία.

Μετα την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας τα βάψατε μαυρα και φταει ο προεδρος ο Τακης ο μπαγιεβιτς ο Σολιντ και δεν ξέρω εγω ποιος αλλος.

Στο κάτω κάτω μπάλα ειναι δεν αξίζει τον κόπο. Τι να πει η Αντερλεχτ που έχει 11 συνεχόμενες ήτες στο CL. (Υπάρχουν και χειρώτερα λοιπον και απο ΠΙΟ ιστορικούς συλλογους απο τον Ολυμπιακό).

Οσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΣΦΠ έχω μερικες ερωτήσεις για εσας:

1) Γιατι το αμυντικό διδυμο Ανατολάκη - Γεωργάτου παιζει μπάλα με όποιον προπονητη έχει περάσει απο τον ΟΣΦΠ????

Η ειναι αναγνωρισμένης αξίας ποδοσφαιριστές ή έχουν καπαρωμένη θέση ενδεκάδας.

2) Επιτέλους τι θελετε να βλέπετε απο την ομάδα σας?????

Νίκες, καλό ποδόσφαιρο ή και τα δύο μαζί ?

3) Ο εκάστοτε προπονητης σας οταν έρχεται ειναι ο μεγας μάγιστρος των μυστικών συγγραμάτων του ποδοσφαίρου και μετά τον παίρνει ο ύπνος στον πάγκο. (και μετα τον παιρνει η ζώνη του λυκοφως απο τον μέγα administrator Sokrates.)

4) Αυτο το αίσχος του Τακη πότε θα το κράξετε ?????????

Φιλικά. (τα παραπάνω αναφέρονται μόνο για το CL)

Απαντησεις για το Ελληνικο πρωτάθλημα απλα δεν γινονται δεκτες γιατι η εγχωρια διοργάνωση ειναι ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ επιπεδου.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Φίλαθλοι του Ολυμπιακού ψυχραιμία.

4) Αυτο το αίσχος του Τακη πότε θα το κράξετε ?????????

Φιλικά. (τα παραπάνω αναφέρονται μόνο για το CL)

Απαντησεις για το Ελληνικο πρωτάθλημα απλα δεν γινονται δεκτες γιατι η εγχωρια διοργάνωση ειναι ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ επιπεδου.
    Ποιος σοβαρός ασχολείται με τον Τσουκαλά πέρα απο τους φίλους του στην θύρα 7.Δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάτσω να ασχοληθώ και να μιλήσω γι'αυτόν.Θα του δώσω και αξία όχι τπτ άλλο.

Ο Σόλιντ αν φταίει?Φταίει και πολύ μαλιστα.Και συσσωρεύονται τα λάθη του όπως και οι κατα καιρούς δηλώσεις του.
    Βρες έναν άλλο προπονητη που να ρίχνει συνεχώς τις ευθύνες στους παίχτες του ενώ ο ίδιος δεν κάνει τπτ έως αψυχολόγητα πραματα (αλλαγή στο 91 ενώ χάνεις!!!).Είναι λίγος για επίπεδο Ολυμπιακού/Παναθηναικού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Ποιος σοβαρός ασχολείται με τον Τσουκαλά πέρα απο τους φίλους του στην θύρα 7.
    Δυστυχώς όμως ο Τσουκαλάς βλέπει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακόύ ενός ένας απλός φίλαθλος που θα θέλει να δει την ομάδα του σε ένα παιχνίδι πρέπει να κάνει τάμα για να βρει εισιτήριο....και έτσι όπως πάει το γήπεδο του Ολυμπιακού θα γεμίζει με Τσουκαλάδες γιατί δεν νομίζω σκεπτόμενοι φίλαθλοι να θέλουν να χαραμίζουν τα λεφτά τους για να γίνουν μέλη στον Ολυμπιακό ......αυτός ο αποκλεισμός της μεγάλης μάζας οπαδών από το γήπεδο με ενοχλεί πολύ...πάλι καλά που η ομάδα μου έφυγε από το κοτέτσι την λεωφόρο και μπορούμε να δούμε κανα παιχνίδι σαν άνθρωποι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Και μένα με ενοχλεί και ακόμα περισσότερο που δεν μένω Αθήνα και είναι σχεδόν αδύνατο να βρω εισητήριο.
    Αλλά και να έβρισκα αποκλείεται να δώσω εγω λεφτά να πάω να δω ολυμπιακό.Οχι για όσο λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.Του άρπα κόλλα.
    Τα για την ομάδα και τις λοιπες μ@#ιες τα ακούω βερεσέ και όχι μόνο.

Ο κάθε πρόεδρος είναι επιχειρηματίας και σαν επιχειρηματίας αν θες να δεις άσπρη μέρα πρέπει να τον χτυπήσεις εκεί που πονάει.Στα κέρδη.

Το στηρίζω και βοηθάω την ομάδα για μένα είναι κάτι παραπάνω απο το πάω στο γήπεδο.Θα προτιμούσα να πάω να δω Ξάνθη και Λάρισα.

υ.γ ή παίρνεις διαρκείας ή γίνεσαι μέλος και έχεις προτεραιότητα.Έτσι είναι και δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό.Παίρνεις το πιο φθηνό και βλέπεις όλους τους αγώνες.

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    ολοι μελη, ολοι διαρκειας

Ανακοίνωση- αντεπίθεση...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης με αφορμή τα έντονα συνθήματα που ήχησαν την Τρίτη στο "Καραϊσκάκη", στον αγώνα με τη Λιόν, που τον καλούσαν να κάνει μεταγραφές, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του Γιώργου Λούβαρη, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Champions League, είναι δεδομένο ότι όλοι όσοι ανήκουμε στην ολυμπιακή οικογένεια, νιώθουμε πίκρα και απογοήτευση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, γίνονται τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο συγκεκριμένο θεσμό και μάλιστα δύο εντός έδρας, στην ίδια σεζόν.

Ωστόσο, είναι απαράδεκτο και άδικο, η άτυχη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, να ακυρώνει ή να θέτει υπό αμφισβήτηση τις μέχρι τώρα επιτυχίες.

Αυτά τα χρόνια που ηγούμαι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όλες μου οι προσπάθειες, ήταν προς μία και μοναδική κατεύθυνση: Να ισχυροποιείται ο σύλλογος κάθε χρόνο και να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα επίπεδα.

Τα οχτώ Πρωταθλήματα - εφτά μάλιστα συνεχόμενα, ρεκόρ μοναδικό στα ελληνικά χρονικά-, τα δύο κύπελλα, η επιστροφή της ομάδας στο υπερσύγχρονο στάδιο Καραϊσκάκη, οι εγκαταστάσεις στο Ρέντη και οι μεταγραφές που εξασφάλισαν την αναβάθμιση του ελληνικού Πρωταθλήματος, αφού σε αυτό αγωνίστηκαν ονόματα -μεγέθη καταξιωμένα στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, αποτελούν την απλή αναφορά μιας πραγματικότητας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Όσο λοιπόν κι αν συμμερίζομαι την πικρία που έφερε το χθεσινό αποτέλεσμα, καθιστώ σαφές πως δεν πρόκειται να δεχτώ και να ανεχτώ, ούτε υποδείξεις προς το πρόσωπό μου, -απλά θα υπενθυμίσω σε όσους ξεχνάνε εύκολα ότι και φέτος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ήταν αυτός που έκανε τις ακριβότερες μεταγραφές τόσο για το τιμ των προπονητών ( Σόλιντ-συνεργάτες), όσο και για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας- ούτε κατηγορίες και αισχρολογίες προς το πρόσωπο του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Λούβαρη, επί 12ετία στενού συνεργάτη μου και ασφαλώς συμμέτοχου στα όσα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει όλα αυτά τα χρόνια πετύχει.

Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά απαράδεκτα συνθήματα και καλώ όλη την ολυμπιακή οικογένεια να μείνει ενωμένη και να αντιμετωπίσει με σύνεση και ψυχραιμία τη συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς δύσκολες στιγμές, αλλά μέσα από όλες τις δοκιμασίες, με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του, έχει βγει πιο δυνατός γιατί είναι καταδικασμένος πάντοτε να πρωταγωνιστεί.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Να το χαίρονται οι Ολυμπιακοί...τους απαγορεύει και την κριτικοί...
    τους ξανάρχισε το παραμεμύθι μήπως και τσιμπίσουν και γίνουν μέλη....
    όσο για τον φίλο κάνει λάθος που λέει ότι το να γίνεσαι μέλος είναι σαν να πέρνεις διαρκείας...γιατί προτεραιότητα στα διαρκείας έχουν τα παλιά μέλη...οπότε ακόμα και να γίνεις πάλι για να πα΄ρεις εισιτήριο ή διαρκείας θα πρέπει να μην πάρουν τα προηγούμενα μέλη...πράγμα σχεδόν αδύνατος λόγω της μικρής χωριτηκότητας του Καραϊσκάκη...και των λίγω σχετικά διαρκείας που εκδίδονται
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ο Κόκκαλης δεν έθεσε στόχο τον τελικό του CL με δημόσιες δηλώσεις του????τώρα του φταίνε οι φίλαθλοι????ήμαρτον!!!
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ναι προηγούνται τα παλιά αλλά ας δεχτούμε ότι έχεις ελπίδες.Λέμε τωρα,τουλάχιστον σε μικρά ματς με αεκ,ιωνικό κ.τ.λ.
    Εννοείται ότι με Παναθηναικό απλώς το ξεχνάς.

Του στραβοκάθησε του θείου χθες και έβγαλε αμέσως ανακοίνωση ε?Τον εχουν συνηθίσει αλλιώς και θίχτηκε τώρα.Εμμμ όπως μαθαίνει κανείς.
    Τώρα για τον στόχο του τελικού δεν πιστεύω να το πήρε κανείς στα σοβαρά.Λες?Υπάρχουν πολλές ομάδες μα πάρα πολλές που απέχουν έτη φωτός απο ελληνικό επίπεδο.

υ.γ επρεπε να γράφει
    "δεν δέχομαι υποδείξεις (για μένα)"

Ναι προηγούνται τα παλιά αλλά ας δεχτούμε ότι έχεις ελπίδες.Λέμε τωρα,τουλάχιστον σε μικρά ματς με αεκ,ιωνικό κ.τ.λ.
    "
    καλό αυτό με τις μικρές ομάδες και την αεκ....χααχαχ
    πάντως δύσκολα βρίσκεις φτηνό εισιτήριο σε οποιοδήποτε αγώνα...στο λέω γιατι το ξερώ από προσωπικές μαρτυρίες φίλων....
    Αυτό δεν διαχωρίζει τους οπάδούς σε έχοντες (λεφτά) και μη έχοντες...????πρέπει ο καθένας να ξηλώνεται από την αρχή της χρονιάς , να γίνεται μέλος ή να πέρνει διαρκείας και μετά να παρακαλάει να μην κάνει κανα τσογλάνι επεισόδια και τιμωρηθεί΄η έδρα??
    αυτό το πρότυπο του κλειστού κλάμπ οπαδών το σιχαίνομαι και πιστεύω ότι αποκόπτωντας την ομάδα από την πλατιά μάζα των οπαδών είναι λανθασμένη τακτική για το μέλλον της ομάδας....εκτός των άλλων και επιχειρηματικά να το δεις ένας που δεν μπορεί να πάει ποτέ στο γήπεδο θα σταματήσει σιγά σιγά να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα....
    εγώ όσο καιρό ήταν ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο πήγα 2 φορές γήπεδο...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μπορεί να έχεις δίκιο.
    Πάντως αυτο με την τιμωρία της έδρας,πέρα του ότι πιστεύω ότι αμα θέλουν τους μαζεύουν και δεν κουνιέται φύλλο,κακώς δεν υπάρχει αποζημιώση των φιλάθλων που έχουν προπληρώσει.
    Όλα έχουν τα καλά τους και τα κακα τους όπως και να χει.Επιχειρηματικά πιστεύω τους συμφέρει γι'αυτό και ισχύει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.
    Εμάς σαν πελάτες μας αναγκάζουν να ξηλωθούμε και να πληρώσουμε για όλη τη σεζόν ενώ σε διαφορέτικη περίπτωση θα διαλέγαμε αγώνες που θα παρακολουθούσαμε.
    Εταιρίες είναι δυστυχώς (ή ευτυχώς).

Μπορεί να έχεις δίκιο.
    Πάντως αυτο με την τιμωρία της έδρας,πέρα του ότι πιστεύω ότι αμα θέλουν τους μαζεύουν και δεν κουνιέται φύλλο,κακώς δεν υπάρχει αποζημιώση των φιλάθλων που έχουν προπληρώσει.
    Όλα έχουν τα καλά τους και τα κακα τους όπως και να χει.Επιχειρηματικά πιστεύω τους συμφέρει γι'αυτό και ισχύει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.
    Τοι θέμα δεν είναι τι συμφέρει αυτούς αλλά τις συμφέρει τους πολίτες κ στη συγκεκριμένη περίπτωση τους φιλάθλους...ακόμα και εκεί τόσο ζώα είμαστε????
    ας αντιδράσουμε ...δεν είναι ανάγκη να μας εκβιάζουν για να δούμε ένα αγώνα ποδοσφαίρου...ας τον δούνε μόνοι τους οι πρόεδροι να γουστάρουν...πιστεύω ότι τα άδεια γήπεδα είναι μια υγιείς αντίδσραση για την ποιότητα του ποδοσφαίρου αλλά και των παραγόντων στην Ελλάδα..
    Ας μήνουν άδεια έως ότου βελτιωθεί κάτι
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πλέον οι ΠΑΕ εταιρίες είναι είτε νας αρέσει είτε όχι.
    Αλλά εμείς είμαστε οι πελάτες και σαν τέτοιοι πρέπει να έχουμε και απαιτήσεις για αυτά που πληρώνουμε.Και στον προγραμματισμό και στην ποιότητα.
    Άλλο αν τα ποσά για τα διαρκείας είναι δυσανάλογα υψηλά για αυτά που προσφέρουν.Αντίδραση.

Οσο για τα άδεια γήπεδα αυτό είπα και εγώ πιο πάνω.Συμφωνώ.Πρέπει να τους χτυπήσεις εκεί που πονάνε.Στο κέρδος.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ - Λαρισα...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 18:09
  2. Τιμωρία ΟΣΦΠ;.... τι έγινε πάλι ρε παιδιά;
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 17:41
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF