να υποθεσω οτι και η διαγραφη λογαριασμου εγκειται στο beta testing του νεου φορου,![]()
![]()
να υποθεσω οτι και η διαγραφη λογαριασμου εγκειται στο beta testing του νεου φορου,![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν φόρουμ για τη μοτοσυκλέτα, είτε αυτό λέγετε moto.gr είτε motogp είτε bikenet. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα.
Τώρα όσον αφορά στα πμ νομίζω ότι το όλο ζήτημα που τέθηκε είναι άστοχο και άτοπο.
Διευκρινίζω ότι δεν έχω λάβει κάποιο πμ για νέο φόρουμ.![]()
Triple 1050![]()
Ωχ ωχ ωχ,εχει επελθει μεγαλο σχισμα στην παρεα τελικα.....
Μηπως θα ηταν καλυτερα να τελειωσει το thread εδω και ο καιρος θα δειξει ποιοι θα παραμεινουν....
Ε κυριοι μοντερατορες????
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Λοιπόν αρχηγέ..... επείδη δεν είμαστε μαλάκες όπως εσύ μας περνάς.....Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γεια χαρά σε όλους, μια και έτυχε να είμαι κι εγώ από αυτούς τους χάλιες, ανεγκέφαλους, γκομενολιγούρηδες, κόπανους, φασιστάκια, μαλάκες (όλα αυτά ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το thread χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν admin/mod) θα ήθελα να απαντήσω σχετικά. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με κανένα από τα παιδιά που έφτιαξαν το "άλλο" (φτου κακά) φόρουμ.
Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω πως δημιουργήθηκε "το κακό το φόρουμ", αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον Merlin απλά για να έχουμε έναν χώρο ορισμένοι γνωστοί και φίλοι να τα λέμε και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Γιατί δεν το κάναμε αυτό στο moto.gr? Το κάναμε για πολύ καιρό μέχρι που νιώσαμε ότι για μια πολύ μικρή μερίδα των χρηστών "δεν κάναμε", δεν μας γουστάρανε ρε παιδάκι μου και άρχισαν να το βγάζουν με κάθε ευκαιρία, απρόκλητα και με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Προσωπικά είχα διαμαρτυρηθεί για το θέμα σε υπεύθυνους του moto.gr. το αποτέλεσμα ήταν να σβηστούν ορισμένα ποστ και μετά ξανά από την αρχή η ίδια ιστορία σε άλλα thread. Έτσι λοιπόν μόλις μου είπε ο ΦΙΛΟΣ, ξαναλέω ΦΙΛΟΣ (όχι κανένας άσχετος δλδ που μου έστειλε ξαφνικά πμ), Γιώργος ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανα δευτερόλεπτο) χάρηκα πολύ που θα μπορούσαμε να έχουμε έναν χώρο να τα λέμε χωρίς να μας χαλάει τα ποστ κανείς και όπου τέλος πάντων θα είμαστε σε γενικές γραμμές άνθρωποι με τις ίδιες αυτοκαταστροφικές και ηλίθιες ιδέες και απόψεις. Από τότε γράφω και ανταλλάσω απόψεις "στο κακό το φόρουμ" και μπορώ να πω ότι περνάω μια χαρά. Φυσικά επισκέπτομαι και το moto.gr. Αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ πλέον. Για κάποιους καλύτερα έτσι, εξάλλου είναι φανερό πόσο άχρηστα και ανούσια ποστ είχα κάνει.
Το "κακό το φόρουμ" έγινε εντελώς απρογραμμάτιστα και ερασιτεχνικά, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε κάποιες εκατοντάδες μηνύματα την μέρα και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αυτά τα εκατοντάδες μηνύματα ήταν από 30-50 χρήστες αρχικά, πράγμα που δείχνει την όρεξη μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτά τα πολλά μηνύματα (που φαίνονται αστεία για φόρουμ με μια ελάχιστη έστω τεχνική υποδομή) μας δημιούργησαν πρόβλημα, ήδη από την πρώτη βδομάδα είχαμε πρόβλημα με το bandwidth (ο server προδιαγραφών Google βλέπετε....). Όλα αυτά με ενημέρωση μόνο των φίλων. Σκεφτείτε μόνοι σας τι θα γινόταν αν γινόταν ανοιχτή ανακοίνωση σε όλους για το νέο φόρουμ. Συνέχεια 404 θα είχαμε (page not found), ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.......... Κρίνετε λοιπόν μόνοι σας αν είναι φτηνή δικαιολογία ότι το forum είναι σε demo λειτουργία ή ότι υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας και ύπουλων κινήσεων.
"Το κακό το φόρουμ" προχώρησε καλά, το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό, μας αρέσει (με το ηλίθιο και χαζό μυαλό μας) και είπαμε να το συνεχίσουμε και να του επιτρέψουμε να μεγαλώσει. Έτσι ήδη έχει αγοραστεί χώρος και πιστεύω θα μπορεί να γίνει public σύντομα. Μόλις γίνει και αυτό θα μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι γράφουν οι χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια, μαλάκες κτλ που είναι εκεί μέσα.
Σχετικά με τον αριθμό των πμ, αναφέρθηκε ένας αριθμός 150 και επίσης υπονοήθηκε ότι έγινε μαζική αποστολή, προς το παρόν μετρήσαμε 7-8 πμ που έχουν στείλει τα παιδιά (εγώ κανένα).
Over and out… Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει και τίποτα άλλο, καλά να είμαστε όλοι.........
![]()
Ο merlin αν δεν κάνω λάθος - και δεν κάνω - είναι ο fzr1000exup μέλος του moto.gr κάτι που αρνήθηκε ο gmakris..... aka Κυριάκος....
Ολόκληρο forum για βόλτες; δεν έχετε δηλαδή τα τηλέφωνά σας;
"ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανά δευτερόλεπτο) "
Τι λες τώρα; εδώ ο gmakris είπε ότι είναι ένα φόροyμ δοκιμαστικό και στείλατε PM σε συγκεκριμένους λόγω bandwith..... δηλαδή το google δεν σηκώνει 10.000 μέλη; Χλώμό και μαλακία μάστορα....
επανέλθεις ή όχι στα @@ μας.....
Μην μας περνάτε για κρετίνους μόνο....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,
ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ,
ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ,
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Η ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΞΕΛΑΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ, ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ!!!!!
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!!
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αντιγραφω απο Cristine.
+1τα μέλη δεν ανήκουν σε κανέναν... επιλέγω να παιρνάω πιο ευχάριστα την ώρα μου στην δουλεία μπαίνωντας στο moto.gr, στο bikenet.gr ή σε οποιοδήποτε φόρουμ...
Επισης δεν καταλαβαινω τι επαθαν οι moderators με τα pms. Προσωπικο μυνημα ειναι και ο καθενας στελνει οτι γουσταρει. Προσωπικα δεν βλεπω ποιο νοημα εχει το ανοιγμα αυτου του thread. Δεν φτανει που σβηνονται και χανοντε τα ποστς, πολλες φορες χωρις καμια εξηγιση, γιατι οι θεοι του φορμουμ ετσι θελουν, τωρα εχουμε ελεγχο στο τι γραφουμε και στο τι στελνουμε στα προσωπικα μας μυνηματα! Ελεος!![]()
Έλεος δεν υπάρχει!Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Δεν φτανει που σβηνονται και χανοντε τα ποστς, πολλες φορες χωρις καμια εξηγιση, γιατι οι θεοι του φορμουμ ετσι θελουν, τωρα εχουμε ελεγχο στο τι γραφουμε και στο τι στελνουμε στα προσωπικα μας μυνηματα! Ελεος!![]()
![]()
Θάνος..
Να το πω διαφορετικά μπας και καταλάβετε τι γίνετε;
Κάποιοι δεν γουστάρουν το moto.gr για το χψ λόγο και έφτιαξαν δικό τους μαγαζί για να τα λένε μεταξύ τους......
Μαγκιά τους.....
είναι οι γλήγοροι της ιστορίας κι εμείς οι κάμπιες...... ΟΚ.... δεκτόν....
και γουστάρουν να βλέπουν τους εαυτούς τους στον δρόμο να ξύνουν..... ΟΚ... κι αυτό δεκτό....
Επίσης γουστάρουν να είναι αρχηγοί σε ότι κάνουν..... κι επειδή εδώ υπάρχουν και φωνές αντίθετες με τις δικές τους την έκαναν!
Κι έφτιαξαν ένα δικό τους "φόρουμ" για να κανονίζουν τις βόλτες τους και να θαυμάζουν τους εαυτούς τους..
ΟΚ.. κι αυτό δεκτόν....
Αλλά..... το να βγαίνουν και να λένε ότι λογοκρίθηκαν αυτό πάει πολύ.....
Το ότι ακούστηκνα διαφορετικές απόψεις με αυτό που κάνουν.... και που έβαλαν 15.000 φωτογραφίες (δεν ξέρω αν το νουμερο είναι σωστό..... μπορεί και να είναι 150 οι φωτο) ίσως κούρασαν... ίσως φόβησαν... ίσως εκνεύρισαν κάποιους..... πάντως κούρασαν....
Αλλά ότι θέλει κάνει ο καθένας..... δημοκρατία έχουμε και ο καθείς ευ ω ετάχθει.....
Και όλοι είμαστε υπευθυνοι των πράξεών μας....
Αντιγραφω απο Θανος
Έλεος δεν υπάρχει!
Ακριβως με αφορμη αυτου του ειδους την νοοτροπια, την οποια εχεις εσυ και ολοι οι mods, ειναι για εμενα, και ο λογoς που εχει "σπασει" το moto.gr
Λοιπόν επειδή την έχετε δει στραβά την όλη υπόθεση...... ακούστε κάτι :
Οι Mods δεν ειναι Θεοί.....
Δεν είναι δεσμοφύλακες.....
Δεν είναι παντογνώστες....
Δεν έχουν άπειρο χρόνο να διαβάζουν ότι κατέβει στην γκλάβα του καθένα....
Όποιος νομιζει ότι δεν γουστάρει moto.gr μπορεί να μετακομίσει εκεί που γουστάρει... δεν είναι κανείς εδώ υποχρεωτικά ούτε κονομάμε από τον αριθμό των ποστ......
Όποιος καταλαβαίνει τί λέω καλώς.....
Όποιος πάλι όχι...... δεν θα ανεχθώ εγώ προσωπικά όμως να μας περνάνε για ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΤΕΛΟΣ!
κι επειδή κάποιοι νομνίζουν ότι μπορούν να γράφουν ότι γουστάρουν...... ΛΑΘΟΣ!
Προς όλους τους αποδέκτες : Λογοκρισία δεν υπάρχει... αλλά όρια υπάρχουν.
Άκουσε oulas και άκουσε με καλά:Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Αντιγραφω απο Θανος
Ακριβως με αφορμη αυτου του ειδους την νοοτροπια, την οποια εχεις εσυ και ολοι οι mods, ειναι για εμενα, και ο λογoς που εχει "σπασει" το moto.gr
"αυτού του είδους η νοοτροπία" με την κακή έννοια όπως τη γράφεις, είναι αυτή η νοοτροπία που έχουν όλοι όπως και εσύ αυτή τη στιγμή, που δεν καταλαβαίνουν ότι σε ένα χώρο με χιλιάδες άτομα, ο οποίος ταυτόχρονα δεν ανήκει σε κανέναν, πόσω μάλλον σε αυτούς, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ._
Μπαίνω στο φόρουμ χωρίς nick, με το όνομα μου και είμαι ό,τι πιο ξεκάθαρο μπορείς να περιμένεις από χρήστη του internet! Υπονοούμενα του είδους για το πρόσωπο μου δεν πρόκειται ξανά να ανεχτώ γιατί πολλά μας τα έχετε κάνει!
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!
Θάνος..
Παραθετω απο ουla.
Ωραια εχει λοιπον "σπασει" το μοτο.
Αυτο το σπασιμο εσυ το αντιλαμβανεσαι αλλιως.
Για μενα εχει σπασει επειδη υπηρχαν καποια ατομα που γουσταρα να καθομαι να διαβαζω, και για λογους προσωπικους, και επαγγελματικους σταματησαν.
Πιστεψε με δεν μιλαμε για τους ιδιους.
Αφου λοιπον εχει σπασει βρες εσυ σαν μελος τροπο να το αναζωογονησεις, αλλα προφανως δεν μπορεις, και αναλωνεσαι σε τετοιες εκφρασεις.
Αυτο που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο απο πολλους ειναι η δικαιολογια οτι βαρεθηκα.
Πολλοι εχουν δικιο.
Ελα ομως φιλε μου που αυτοι εφυγαν ακριβως επειδη αυτη η κινηση εκ μερους των μοντς, που εσυ περιγραφεις σαν δικτατορια, αργησε να γινει.
Και αργησε πολυ.
Και φταιμε ολοι μας που κατσαμε και το ειδαμε να συμβαινει, και δεν καναμε τιποτα.
Μπορει να μην με αντιλαμβανεσαι, δεκτο.
Για μενα ομως το μοτο, το πραγματικο μοτο,αυτο που βλεπω τις Δευτερες, ειναι οπως ακριβως το ειχα πριν απο χρονια στο μυαλο μου, που απλα παρακολουθουσα και σχηματιζα εντυπωση σαν εσενα.
Στις επαφες που ειχα μετα πο καιρο, καταλαβα ακριβως τι παιζει.
Και αυτο με αποζημιωσε και με αποζημιωνει ακομα.
Και σχετικα με το "σπασιμο", σου εχω εξηγησει σε αλλο ποστ πριν απο καιρο οτι δεν εισαι σε θεση να το αντιληφθεις επειδη δεν εχεις πολλες εμπειριες εδω μεσα.
Μην αφοριζεις προσωπα και καταστασεις που δεν εχεις μπει καν στον κοπο να γνωρισεις.
Η ζωη δεν σταματαει στα CBF's.
Συνεχιζεται εξω με τους πραγματικους ανθρωπους του μοτο, και χαιρομαι για το προνομιο που ειχα να γνωρισω πολλους απο αυτους.
Εισαι μια χαρα τυπος βασικα, αλλα κανε την αυτοκριτικη σου επιτελους.
Οσοι δεν γουσταρετε, γραφτε οπου βρειτε.
Αλλα μια ζωη ενα πληκτρολογιο με αποψη θα ειστε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τα φόρουμ περνάνε πάντα από κάποιες φάσεις..
Είναι οι χώροι που μαζεύονται άσχετοι άνθρωποι που πιθανόν τελικά θα βρουν κάτι κοινό..
Όπως εδώ τις μηχανές αλλά και σε άλλα μέρη .φόρουμ
Εδώ και αρκετό καιρό έχω βρει την ησυχία μου χωρίς καβγάδες και αντιπαλότητες, κι εσείς έχετε την δική σας …
Θα ήθελα από ένα φόρουμ να μπορεί να είναι ένας χώρος απλός που δεν σου επιτίθεται κανένας που δεν σε ενοχλεί και σε κεντρίζει κάποιος για να κάνει πλάκα, ή ακόμα και να μην σε ξεσηκώνει το κλίμα για αντιπαραθέσεις..
Απλά μου αρέσει να υπάρχω σε χώρους που με σέβονται χωρίς να τους ενοχλώ.
Ούτε φτάνεις στο σημείο να εκτροχιάζεσαι με ορισμένα άτομα όπως τα ονομάζουν κάποιοι.. προβληματικά ειναι λάθος...
γιατί στην ουσία δεν πιστεύω ότι είναι κάποιος προβληματικός …απλά συμβαίνει το ίδιο όπως όταν βρίσκεται κάποιος με αυτοκίνητο στη κίνηση της Αθηνας. Πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι κοντά κοντά στον ίδιο χώρο και δεν θέλει πολύ μια σπίθα και ανάψει μπουρλότο..
Δεν πιστεύω ότι απειλείται το μοτο ούτε κανένα άλλο φόρουμ από την μη συμμετοχή κανενός ..
Οι άνθρωποι πίσω από τα νικ είναι γνωστοί …
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Θα συμφωνησω με τον POKERMON.(με εβγαλες και απο τον κοπο να γραφω)
Να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου, αν και σχετικά νέος...
Δεν προσπαθώ να πάρω το μέρος κανενός, δεν έχει και νόημα στο κάτω κάτω...
Κάποιοι θέλησαν να ξεκινήσουν ένα νέο forum, για δικούς τους λόγους.
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι, απλά εικάζω...
Μπορεί να μην τους αρέσουν πια τα άλλα forums και θέλουν κάτι που να τους εκφράζει καλύτερα...
Μπορεί να θέλουν απλά να πειραματιστούν με τις τεχνολογίες δυναμικών ιστοσελίδων...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, δε νομίζω πως ξεκίνησαν ένα νέο forum μόνο για "εκλεκτά" και "γρήγορα" μέλη...
Έλαβα κι εγώ το διαβόητο pm, άσχετα αν δε γνωρίζομαι με κανένα από τα παιδιά...
Σίγουρα όμως δεν είμαι "γρήγορος", "ξύστης", κλπ και αυτό το ξέρουν όλοι...
Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και έκανα register, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να παρακολουθώ άλλο forum εκτός από το moto.gr (δεν έχω χρόνο)...
Απλά για να βοηθήσω τα παιδιά στο testing...
Το θέμα που προέκυψε δεν είναι γιατί και πώς δημιουργήθηκε αυτό το νέο forum...
Η αντίδραση των admins του moto.gr είναι για τη χρήση του συστήματος των pm's για την αποστολή των "προσκλήσεων"...
Απόλυτα σεβαστό και θεωρώ πως έχουν δίκιο...
Ειπώθηκε όμως παραπάνω πως τα pm's είναι για να στέλνει κανείς ό,τι θέλει σε όποιον θέλει...
Εν μέρει σωστή άποψη, μιας και δεν υπάρχουν όροι κατά την εγγραφή των μελών πέρα από το "δεν θα αποστέλνετε μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου, ή περιεχομένου που σχετίζεται με παράνομες πράξεις"...
Αυτά από μένα, ζητώντας συγγνώμη αν σας κούρασα...