Άφρικα να πάρεις ρε. Όχι την καινούρια που είναι ξενέρωτη, την παλιά την καλή!
Άφρικα να πάρεις ρε. Όχι την καινούρια που είναι ξενέρωτη, την παλιά την καλή!
Sent from me using a computer.
Εγω σαν να το βλεπω.. Θα πάρεις την αφρικανα 2500 και μετα απο κανα 6μηνο τη δίνεις σε "γνωστη" 5000 € και παίρνεις ενα gsx 1400![]()
Αφρικάνα μοντ 95 που δακρύζει απ' τον λεβιέ ταχ/των ψάχνει γνώστη με 3000 στην τσέπη. Νομός Ρεθύμνου.
Sent from me using a computer.
Με μία τσιμούχα είναι πένα
Χαράλαμπε, εγώ στεναχωρήθηκα για το Domi, άσχετα που έβγαλες παραπάνω χρήμα. Με μία μεγάλη ζελατίνα πήγαινες παντού με δαύτο, ακόμη και μεγάλα ταξίδια. Εδώ ο Λαμιώτης σύντροχος μας, γύρισε όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- με μονοκύλινδρο.
Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις κατηγορία και να μείνεις στα on/off![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πάρε ένα R1 και βάλε και μια φρέζα πίσω να μπαίνεις και χώμα.
Καλα ρε..
crf1000, duke690, MotoGuzzi Griso, MT-09, 1290 adv.. κλπ κλπ..
Πλακα με κανετε;;; Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος!
Παιδια... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
Μεταχειρισμενο καπου στο 3χιλιαρο θα ειναι το επομενο.
@Duke200 Αμοργο ειμαι 3, 4 μηνες το χρονο και σχεδον δεν εχω χρονο να παω βολτα οποτε δεν με απασχολει αυτο. Θα την εβγαζα με απο παπι μεχρι supersport. Επισης αν επαιρνα ΚΤΜ, ωραιο το 690 αλλα θα προτιμουσα motard και οχι δουκα αλλα επειδη δεν θελω μονοκυλινδρο το μονο ΚΤΜ που θα σκεφτομουν σοβαρα ειναι το SMT, ειδικα το voyager αλλα πολλα τα λεφτα ακομα και οταν αποκτηθουν προεχει αλλη μοτοσυκλετιστικη επιθυμια.
Με τα κυβικα δεν εχω κομπλεξ μιας και διασκεδαζεις ισως και περισσοτερο με λιγοτερα μιας και ειναι πιο διαχειρισιμα και το στιβεις αλλα επειδη θελω ροπη για ταξιδια δεν θελω μονοκυλινδρο.
Επισης "ωραιο ηχο για μονοκυλινδρο";;; Μα τα μονκυλινδρα εχουν τον ΠΙΟ ωραιο ηχο!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
για κάνα Versys του 08-09 χωρίς ABS σε κόβω που πάει στο 3χίλιαρο ή για κάνα V-strom.![]()