Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: μαλλον smr αντι για sd...

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    Απλα λεω οτι επειδη ο αδερφος της ειναι μαστορας και δε μου φανηκε κανας πουθενας φανταζομαι οτι τα προσεχε τα σερβις και δε θα εβαζε οτι να ναι στο μηχανακι της αδερφης του και το ειχε και 5 χρονια...το πουλαει λεει γιατι θελει να παρει το καινουργιο το δουκα αυτον με το μουφα (κατ εμε) μουτρο...
    Και το οτι ενδιαφερομαι να παρω ktm το ειπα πριν μου πει για το μηχανακι...
    Μήπως ειναι ο μάστορας προς Καματερό μεριά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Όντως ρε παιδιά 180κάτι ήταν το 990.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    40 κιλά υγρά; Ρήλη; :P Λάθος κάνουν.
    μπορει...αυτο το site παντως ειναι σχετικα αξιοπιστο...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μπορει...αυτο το site παντως ειναι σχετικα αξιοπιστο...
    τωρα πλέον θα λες ήταν αξιοπιστο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    τωρα πλέον θα λες ήταν αξιοπιστο.
    ρε παιδια αποκλειεται ο 690 186 κιλα..ο 990 ειναι...απλα σκεφτομαι μηοως αντι να σκασω 5 για μεταχειρω τλκ χτυπησω το Mt07 καινουργιο με abs..εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα με το δουκα δλδ...

ρε παιδια αποκλειεται ο 690 186 κιλα..ο 990 ειναι...απλα σκεφτομαι μηοως αντι να σκασω 5 για μεταχειρω τλκ χτυπησω το Mt07 καινουργιο με abs..εφοσον δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα με το δουκα δλδ...
    Τιμιο μηχανακι το ΜΤ αλλα
    Δουκας ΔΕΝ ειναι, βλεπε στησιμο, αναρτησεις, κινητηρας....
    Θα το βλεπεις στο φαναρι και θα το λιγουρευεσαι, σου λεω....
    Αν θελεις κατι κουτα χτυπα το ΜΤ, παντως για να εισαι ησυχος.
    Και εγω θα το επερνα με τετοια τιμη-σκανδαλο...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Τιμιο μηχανακι το ΜΤ αλλα
    Δουκας ΔΕΝ ειναι, βλεπε στησιμο, αναρτησεις, κινητηρας....
    Θα το βλεπεις στο φαναρι και θα το λιγουρευεσαι, σου λεω....
    Αν θελεις κατι κουτα χτυπα το ΜΤ, παντως για να εισαι ησυχος.
    Και εγω θα το επερνα με τετοια τιμη-σκανδαλο...
    ρε γαμωτο αυτο θελω να νιωσω πως ειναι να οδηγας ktm φρεναρες αναρτησαρες κτλπ..απο την αλλη ομως αλλο η σιγουρια του καινουργιου...απλα ειδα πως ο δουκας δεν θα εχει μεγαλες διαφορες στη δυναμη (με βαση αλογα και κυβικα) και για αυτο ρωτησα τους ειδικους να δω αν εχω δικιο η λεω τα δικα μου!και θα ειναι και το καθημερινο μου μεσο οποτε θελω οσο τι δυνατον λιγοτερα απροβλεπτα!

Παλαιό μέλος
    το ΜΤ07 είναι πύραυλος και ελαφρά πιο γρηγορο απο το 690. Το ΜΤ εχει πιο άνετη σέλα αλλα έχει λιγότερες δυνατότητες, ευελιξία, κλπ απο το ΚΤΜ. Παντως και το ΜΤ είναι ελαφρύ και στην οδήγηση μοιάζει με μοταρ όπως έχω ξαναγράψει (πριν παρω το duke200 ήμουνα μεταξύ MT07, CB500F, 390duke. όλα καινούργια και τα χα ξανει test ride όλα)
    Αν ήμουν σίγουρος οτι το 690 είναι καλοσυντηρημένο θα πήγαινα για το 690 (σκεπτόμενος με την καρδιά). Αν όχι θα πήγαινα για ΜΤ07 καινούργιο (που φυσικά σαν καινούργιο μοτερ θα έχει πιθανά προβλήματα νεότητας, αλλα θα έχει και εγγύηση)

Προσωπική μου άποψη: Ξεψάχνισε το 690 και άν περάσει όλα τα τέστ, παρτο έχει καλή τιμή. Αν όχι παρε ΜΤ07 καινούργιο.

Παλαιό μέλος
    το ΜΤ07 είναι πύραυλος και ελαφρά πιο γρηγορο απο το 690. Το ΜΤ εχει πιο άνετη σέλα αλλα έχει λιγότερες δυνατότητες, ευελιξία, κλπ απο το ΚΤΜ. Παντως και το ΜΤ είναι ελαφρύ και στην οδήγηση μοιάζει με μοταρ όπως έχω ξαναγράψει (πριν παρω το duke200 ήμουνα μεταξύ MT07, CB500F, 390duke. όλα καινούργια και τα χα ξανει test ride όλα)
    Αν ήμουν σίγουρος οτι το 690 είναι καλοσυντηρημένο θα πήγαινα για το 690 (σκεπτόμενος με την καρδιά). Αν όχι θα πήγαινα για ΜΤ07 καινούργιο (που φυσικά σαν καινούργιο μοτερ θα έχει πιθανά προβλήματα νεότητας, αλλα θα έχει και εγγύηση)

Προσωπική μου άποψη: Ξεψάχνισε το 690 και άν περάσει όλα τα τέστ, παρτο έχει καλή τιμή. Αν όχι παρε ΜΤ07 καινούργιο.
    απλα θελω να επιλεξω το 690 να παρω οντως καλυτερο μηχανακι απο το mt...αλλα φανταζομαι φρενα αναρτησεις και καγκουριες θα υπερεχει..το mt μου φενεται πιο κυριλε μηχανακι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Προσωπική μου άποψη: Ξεψάχνισε το 690 και άν περάσει όλα τα τέστ, παρτο έχει καλή τιμή.

ε, καλα δεν το λες και τρελη ευκαιρια με 4800, οταν δινονται μηχανακια με 3900...και ειδικα τις μερες μας που μπορει να τους παζαρεψεις και να κοψουν και κανενα 500αρικο...

ασε που ειναι ατοπο να εχει το καινουργιο μοντελο 7500 κουτα με τα 690cc και να πουλανε οι αλλοι μοντελα του 08, 5000€ με τα 654cc...

just saying...

Παλαιό μέλος
    ε, καλα δεν το λες και τρελη ευκαιρια με 4800, οταν δινονται μηχανακια με 3900...και ειδικα τις μερες μας που μπορει να τους παζαρεψεις και να κοψουν και κανενα 500αρικο...

ασε που ειναι ατοπο να εχει το καινουργιο μοντελο 7500 κουτα με τα 690cc και να πουλανε οι αλλοι μοντελα του 08, 5000€ με τα 654cc...

just saying...
    καλα εγω απο αττικη ψαχνω μηχανακι δε θελω να μπλεξω απο νησια η μακρια...και απο αττικη ολα παιζουν εκει στα 5 περιπου..

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;(μη βαρεσετε....)το mt 07 ειναι πιο δυνατο απο το duke;75 αλογες το ενα 70 το αλλο...εχει διαφορα επειδη ειναι μονοκυλινδρο και δυκιλυνδρο;
    οχι το duke 690 μεχρι την τελικη του το παταει το μτ07. στο λεω ως κατοχος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

just saying...
    Την κρατάει την τιμή του γιατί τα μεταγενέστερα μοντέλα είναι άθλια :P Είναι ακριβό, πάντως. Τόσο είχα πουλήσει το δικό μου πριν 2 χρόνια, σε άψογη κατάσταση και με ένα τόνο έξτρα.
    Life begins at 45°.

μετα το 1000rr μου ημουνα αναμεσα σε μτ07 και 690(σμ/δουκα) τελικα πηρα το δουκα και δε το μετανιωσα.

εχω κανει τεστ και το μτ07 που ειναι υπεροχο μηχανακι πολυ πιο πολιτισμενο απλα με προβληματισαν οι μη ρυθμιζομενες αναρτησεις και τα πολυ μετρια φρενα.

τα + του δουκα ειναι :
    Εμφανιση, Γκαζι, φρενα, οικονομια καυσιμου, ευκολες αναβαθμισεις στο μοτερ.

τα - του δουκα ειναι:
    επιδης ειναι μονοκυλινδρο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο συχνες αλλαγες λαδιων 3000κμ πχ. και καθε 6000κμ τσεκαρισμα βαλβιδες το κανεις και μονος σε 1 ωριτσα.

θα πρεπει να αποφευγεις τα σκορτσαρισματα γτ το σκοτωνουν οποτε πρεπει να εισαι λιγο στην πριζα οχι τεμπελιασματα.

ισως σε ενοχλουν καπως καποιοι κραδασμοι και μικροσυντονισμοι. που μπορει να σου μουδιαζουν τον καρπο του γκαζιου σε μακρινες διαδρομες.

τωρα για το μτ07:

τα + : το μηχανακι ειναι βελουδο οδηγιεται απο τον αρχαριο μεχρι τον χερα χωρις να βαριεται, ενδιαφερον μοτερ με ευχαριστη χρησιμη δυναμη, ανετη θεση που σου δινει και τον απολυτο ελεγχο. πολυ καλη καταναλωση πολυ καλη τιμη πολυ αξιοπιστη μαρκα κτλπ. τελειο για ολες τις χρησεις το μοτερ ειναι πολυ ελαστικο το γκαζι του προβλεψιμο και του παιρνεις τον αερα γρηγορα.

τα - : θα μπεις στο τριπακι να το βελτιωσεις να μια εξατμιση, να κανω κατι για τα φρενα, να κανω κατι για τις αναρτησεις κτλπ που ειναι πολλα λεφτα αρη και μεγαλη αισθηση οτι το μηχανακι δεν ειναι ποτε αρκετο. Χαλια για 2καβαλο.

προσωπικα πηγα στο δουκα(και ετοιμο evo2) επιδη δε θα εμπαινα στον κοπο να αγοραζω εξατμισεις φρενα αναρτησεις, εφτιαξα τη σελα ανατομικη και ειναι κομπλε και για μενα και για δικαβαλο(εχει και χερουλια) οποτε γενικα ανταλλαξα το οτι πρεπει να προσεχω πιο πολυ μη κρεμαω το μοτερ και να κουραζομαι λιγο παραπανω με το συμπλεκτη στην κινηση απ το να εχω ενα καλο φθινο μηχανακι που θα μου φαει λεφτα μελλοντικα σε βελτιωσεις. και την πιο σχολαστικη συντηριση που προσωπικα κανω μονος και με ευχαριστει.

τωρα καταποσο καθαρο μηχανακι θα βρεις ειναι αλλο πακετο...

γνωμη μου. KTM 690 SM με 4000 παρα κατι ψηλα που παιζουν αρκετα. 500ευρω ολοσωμη εξατμιση MIVV απο ιταλια + Εκκεντροφορος evo2 + φιλτρο κατευθειαν σε εξουσιοδοτιμενο για τοποθετιση και μιας που ανοιγεις γινεται και ελεγχος βαλβιδων + αλλαγη λαδιου και χοντρικα με 5000 εχεις μηχανακι τυπου πολεμικο ον-οφφ / μοταρντ ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟ.
    Τελευταία τροποποίηση από opeth; 27/09/2015 στις 01:23.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από opeth Προβολή μηνύματος
    μετα το 1000rr μου ημουνα αναμεσα σε μτ07 και 690(σμ/δουκα) τελικα πηρα το δουκα και δε το μετανιωσα.

εχω κανει τεστ και το μτ07 που ειναι υπεροχο μηχανακι πολυ πιο πολιτισμενο απλα με προβληματισαν οι μη ρυθμιζομενες αναρτησεις και τα πολυ μετρια φρενα.

τα + του δουκα ειναι :
    Εμφανιση, Γκαζι, φρενα, οικονομια καυσιμου, ευκολες αναβαθμισεις στο μοτερ.

τα - του δουκα ειναι:
    επιδης ειναι μονοκυλινδρο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο συχνες αλλαγες λαδιων 3000κμ πχ. και καθε 6000κμ τσεκαρισμα βαλβιδες το κανεις και μονος σε 1 ωριτσα.

θα πρεπει να αποφευγεις τα σκορτσαρισματα γτ το σκοτωνουν οποτε πρεπει να εισαι λιγο στην πριζα οχι τεμπελιασματα.

ισως σε ενοχλουν καπως καποιοι κραδασμοι και μικροσυντονισμοι. που μπορει να σου μουδιαζουν τον καρπο του γκαζιου σε μακρινες διαδρομες.

τωρα για το μτ07:

τα + : το μηχανακι ειναι βελουδο οδηγιεται απο τον αρχαριο μεχρι τον χερα χωρις να βαριεται, ενδιαφερον μοτερ με ευχαριστη χρησιμη δυναμη, ανετη θεση που σου δινει και τον απολυτο ελεγχο. πολυ καλη καταναλωση πολυ καλη τιμη πολυ αξιοπιστη μαρκα κτλπ. τελειο για ολες τις χρησεις το μοτερ ειναι πολυ ελαστικο το γκαζι του προβλεψιμο και του παιρνεις τον αερα γρηγορα.

τα - : θα μπεις στο τριπακι να το βελτιωσεις να μια εξατμιση, να κανω κατι για τα φρενα, να κανω κατι για τις αναρτησεις κτλπ που ειναι πολλα λεφτα αρη και μεγαλη αισθηση οτι το μηχανακι δεν ειναι ποτε αρκετο. Χαλια για 2καβαλο.

προσωπικα πηγα στο δουκα(και ετοιμο evo2) επιδη δε θα εμπαινα στον κοπο να αγοραζω εξατμισεις φρενα αναρτησεις, εφτιαξα τη σελα ανατομικη και ειναι κομπλε και για μενα και για δικαβαλο(εχει και χερουλια) οποτε γενικα ανταλλαξα το οτι πρεπει να προσεχω πιο πολυ μη κρεμαω το μοτερ και να κουραζομαι λιγο παραπανω με το συμπλεκτη στην κινηση απ το να εχω ενα καλο φθινο μηχανακι που θα μου φαει λεφτα μελλοντικα σε βελτιωσεις. και την πιο σχολαστικη συντηριση που προσωπικα κανω μονος και με ευχαριστει.

τωρα καταποσο καθαρο μηχανακι θα βρεις ειναι αλλο πακετο...

γνωμη μου. KTM 690 SM με 4000 παρα κατι ψηλα που παιζουν αρκετα. 500ευρω ολοσωμη εξατμιση MIVV απο ιταλια + Εκκεντροφορος evo2 + φιλτρο κατευθειαν σε εξουσιοδοτιμενο για τοποθετιση και μιας που ανοιγεις γινεται και ελεγχος βαλβιδων + αλλαγη λαδιου και χοντρικα με 5000 εχεις μηχανακι τυπου πολεμικο ον-οφφ / μοταρντ ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟ.
    Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την πολυτιμη απαντηση σου!δλδ προτεινεις να κοιταξω για sm 690;τι διαφορες εχει απο το δουκα;

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αντι για σκηνη!
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2018, 16:21
  2. Ιμάντας αντί για αλυσίδα στο Vstrom;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2007, 19:33
  3. Αντί για πίτα......Καρδαμύλη!!
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά