ΓΜΤ! με προλαβες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
africanos31, στο ποστ που έδωσες παραγγελία γράφεις 6 για αφρικα και 4 βαραντερο.![]()
ΓΜΤ! με προλαβες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
africanos31, στο ποστ που έδωσες παραγγελία γράφεις 6 για αφρικα και 4 βαραντερο.![]()
το λοιπον, σημερα επιασα στα χερια μου τις ταπες!
εγω αποψε θα παω στο ΔΕΛΕΑΡ.
εχουμε τις εξης ταπες για τους εξης τυπους:
afrotwin__________1_____5,62 ?
crs-k_____________1_____5,62 ?
matmat___________1_____5,62 ?
africaner__________1_____5,62 ?
hector____________1_____5,62 ?
africanos31___6+4=10_____56,2 ?
bartlal___________1______5,62 ?
* τα μεταφορικα ηταν 10,70 ευρω, αρα 10,70 / 16 = 0,67 ? το κομματι + 4,95 ? η αξια της καθε ταπας => 5,62 ? η ταπα.
please, παρακληση: να εχετε το σωστο αντιτιμο (αντε, φιλικα, 5,60 ?) γιατι δεν ειμαι περιπτερας και να κουβαλαω τοσα κερματα! θελω να γυρισω στο σπιτι χωρις να με πουνε κουδουνιστρα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν παλι, δεν ερθετε σημερα Δελεαρ, ( ή την επομενη Δευτερα, ή εστω την παραεπομενη!!!) τοτε στειλτε μου πμ για να βρουμε τροπο να συναντηθουμε και να σας τις δωσω!
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλτατε bart τι ωρα θα εισαι στο ΔΕΛΕΑΡ...και που ειπαμε οτι βρισκεται αυτο? να κρατας και ενα κοκκινο γαρυφαλλο για να σε αναγνωρισουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το λοιπον, σημερα επιασα στα χερια μου τις ταπες!
εγω αποψε θα παω στο ΔΕΛΕΑΡ.
εχουμε τις εξης ταπες για τους εξης τυπους:
afrotwin__________1_____5,62 ?
crs-k_____________1_____5,62 ?
matmat___________1_____5,62 ?
africaner__________1_____5,62 ?
hector____________1_____5,62 ?
africanos31___6+4=10_____56,2 ?
bartlal___________1______5,62 ?
* τα μεταφορικα ηταν 10,70 ευρω, αρα 10,70 / 16 = 0,67 ? το κομματι + 4,95 ? η αξια της καθε ταπας => 5,62 ? η ταπα.
please, παρακληση: να εχετε το σωστο αντιτιμο (αντε, φιλικα, 5,60 ?) γιατι δεν ειμαι περιπτερας και να κουβαλαω τοσα κερματα! θελω να γυρισω στο σπιτι χωρις να με πουνε κουδουνιστρα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν παλι, δεν ερθετε σημερα Δελεαρ, ( ή την επομενη Δευτερα, ή εστω την παραεπομενη!!!) τοτε στειλτε μου πμ για να βρουμε τροπο να συναντηθουμε και να σας τις δωσω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κααααλα, θα περασω απο κανενα νεκροταφειο ή απο το πολυτεχνειο να σου φερω και γαλυφαλλο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
φιλτατε bart τι ωρα θα εισαι στο ΔΕΛΕΑΡ...και που ειπαμε οτι βρισκεται αυτο? να κρατας και ενα κοκκινο γαρυφαλλο για να σε αναγνωρισουμε!
![]()
![]()
οπου δεις καραφλα ρωτα τον αν ειναι ο bart!!!![]()
θα ειμαι κατα τις 19:00 (+-10 λεπτα!!!) και βρισκεται εδω: http://www.delearcafe.gr/pages/location.php?lan=gr
see ya there!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε να τις βάλετε να συγκρίνουμε τα γρέζια μας...
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
και παλι thank you Στεργιο για την ολη ιστορια (παραγγελια-αποστολη-τρεξιμο γενικοτερα!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Άντε να τις βάλετε να συγκρίνουμε τα γρέζια μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως ωρισατε στο AfricaTwin Tapa Group
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα που μου πέφτει λίγο μακριά το Δέλεαρ;Είμαι Θεσ/νίκη, θυμίζω. Ποιος την έχει τη δικιά μου; Όλες στην Αθήνα πήγαν τελικά; Άρα bartlal εσύ την έχεις τη δικιά μου;
Όχι furious την δικιά σου την έχω εγώ.
Θα κατέβω Σαλονικά μέχρι το Σάββατο οπότε και θα βρεθούμε να στην δώσω.
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
ενα μεγαλο ευχαριστω στο stergio για την διαθεση του να αναλαβει και να διεκπεραιωσει την ολη υποθεση....με τον bart τα ειπαμε εχθες που παρελαβα την ταπα! ευχαριστω παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
Θαμαι Δελεαρ στις 7.Αν βρεχει πολυ και δεν πας ριξε μου 1 μηνυμα στο 6945721696
Πολύ ωραία εντάξει, θα περιμένω. ΕυχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Όχι furious την δικιά σου την έχω εγώ.
Θα κατέβω Σαλονικά μέχρι το Σάββατο οπότε και θα βρεθούμε να στην δώσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Θαμαι Δελεαρ στις 7.Αν βρεχει πολυ και δεν πας ριξε μου 1 μηνυμα στο 6945721696
εχεις πμ!!!![]()
Παιδια εγώ την άλλη εβδομάδα !!!!
Stergio ευχαριστούμε
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/