Oι καλύτεροι είναι αυτοί που κλείνουν τον διάδρομο διήθησης, κινούμενοι ανάμεσα στα 2 αμάξια, αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω τους. Δεν περνούν, αλλά δε σου δίνουν και τον χώρο να περάσεις εσύ. 80% οδηγούν on/off. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να τους περάσω από πάνω. Είναι ό,τι πιο κοντινό θα ζήσουν ποτέ σε off.
Life begins at 45°.
Αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει, αν και προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ κατά την οδήγηση, είναι που μερικοί έχουν το «κόλπο» να πάνε με το φρένο πατημένο ή να πατάνε και να αφήνουν για να αναβοσβήνει το στοπ, ενώ κάνουν κεφάλι στο πλάι και κοιτάνε καθρέφτη ανά 2 δευτερόλεπτα για να βεβαιωθούν ότι είμαι ακόμη κολλημένος από πίσω τους, λες και έχει κι άλλο χώρο να πάω, ή λες και αυτοί κατάφεραν και πέρασαν από κάπου που εγώ κόλλησα. Έχω δει μάλιστα να το αναφέρουν σε φόρουμ κλπ. σαν κόλπο που κάνουν στην κίνηση για εμάς τους «κάφρους», για περισσότερη ασφάλεια δική τους και δική μας. Μου έρχεται πραγματικά να τους ρίξω κλωτσιά προσπερνώντας.
Στο θέμα τώρα, οι κοπέλες πάνε πολύ πιο προσεκτικά και αργά -και καλά κάνουν- και δεν εμποδίζουν, όπου βρουν κάνουν χώρο. Respect.
Στατιστικά πάντως, κι εγώ έχω παρατηρήσει μικρή αύξηση γυναικών μεν, ίδια χάλια με τα αγοράκια σε ότι αφορά ασφάλεια δε. Οδηγικά τα είπα ήδη. Ίδια γεύση και χειρότερη όλοι μαζί.
Δηλαδη , μονο εγω εχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες οδηγοί μοτο ,ακόμα και αν δεν το πολυεχουν , είναι πολύ ποιο ευγενικές και σωστες σε εξοπλισμο και σε διευκολύνουν ,σε σχέση με κατι κλαρινοαρκουδεηδες σερνικους..
Όντως έχουν αυξηθεί.
Πέτυχα σήμερα μία με ένα δούκα 300άρι και ένα ροζ κράνος.
@byron, sniper, blade κλπ
Ρε σεις, γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι γιατί αγχώνομαι
Κι εγώ όταν κάνω διήθηση (είτε κινούνται τα αυτοκίνητα, είτε είναι κολλημένα στην κίνηση και περνάω ανάμεσα) πηγαίνω με μια ταχύτητα που να νιώθω οκ και ασφαλής ότι θα προλάβω να κόψω για να μή γίνω χαλκομανία έτσι κι ανοίξει καμιά πόρτα.
Τις περισσότερες φορές δε βρίσκεται κανένας πίσω μου ή είναι αρκετά πιο πίσω (που σημαίνει ότι κινούμαι με νορμάλ ταχύτητα), αλλά σπανίως μπορεί να βρεθεί και κανάς παπάκιας που να τον ακούω σα μύγα στο σβέρκο μου.
Τυχαίνει να φρενάρω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι χωράω πχ, το πάω αργά και βλέπω ότι τελικά χωράω.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν το κάνω όταν φαίνεται ότι χωράει νταλίκα.
Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει διηθήσεις με +60χλμ, ε με το μπαρδόν, αλλά ας βρει τον τρόπο μόνος του.
Θα πιασουν κρύα και βροχές και θα αραιώνουμε σε λίγο...
Αγχώθηκε μήπως δεν οδηγεί αρκετά αντρικά και ήθελε επιβεβαίωση![]()
Life begins at 45°.