Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πληρώθηκε. Δεν ήταν πελάτης του, ήξερε ότι δε θα γίνει πελάτης του. Ζήτησε απλά μια συμβουλή, μια γνώμη και δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί παραπάνω. Του είπε το πρώτο, πρόχειρο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι δηλαδή. Κακώς, φυσικά, αλλά έτσι είναι.
Life begins at 45°.
Φυσικά και είμαι. Και όχι, δεν κάνω πλάκα. Μηχανικός που δεν ασχολείται. Πρώτη φορά το ακούς; :P Εδώ δεν ασχολούνται ούτε όταν τους πληρώνεις...
Life begins at 45°.
ρε Σπυρακο απο εναν ηχο και μονο δεν μπορει καποιος να βγαλει ασφαλη συμπερασματα...
δεν τον δικαιολογω...δουλεια του ειναι...αλλα γινονται και λαθη...
αν αποδειχθει οτι ειναι εσκεμμενα λαθη για να δαγκωθει ο πελατης, πισσα και πουπουλα...
αλλα το "τρελο" αυτι λιγοι το εχουν και παραλληλα μεσα στην δουλεια που εχεις οταν ερχεται ενα αλλο πραγμα να σε απασχολησει μπορει να μην σκεφτεις το δευτεροτριτο σεναριο...
αν (ισως) ειχε πιο πολυ χρονο με το μηχανακι και το εψαχνε καλυτερα, να το εβρισκε...
ξαναλεω δεν τον δικαιολογω αλλα λαθη γινονται συνεχως...ποσο μαλλον οταν προκειται για ακουστικη διαγνωση...
Δεν είναι απαραίτητα απατεώνες ή μαλάκες.
Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, γνωστός με Vstrom (σύμπτωση άραγε;) μου ζήτησε να φέρει το μηχανάκι στον μηχανικό μου, ο οποίος είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι και σαν μάστορα και σαν άνθρωπο, να το ακούσει γιατί ακουγόταν κάτι παράξενο από τον κινητήρα. Όντως το έφερε και ο μηχανικός το πήρε μια μικρή βόλτα στα γύρω στενά για να το τσεκάρει. Μόλις γύρισε, του είπε ότι δεν του αρέσει ο θόρυβος που ακούγεται, ότι παίζει να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα έπρεπε να το ψάξει περισσότερο για να βρει στα σίγουρα τι φταίει. Ο γνωστός έφυγε και πήγε σε άλλον, ο οποίος βρήκε ότι προερχόταν από κάτι σχετικά απλό, δεν θυμάμαι αν ήταν μπουζί ή κάτι άλλο, πάντως απλό και όχι εντός του κινητήρα. Και μετά έβριζε τον δικό μου.
Προφανώς και ο μηχανικός δεν μπορεί πάντα να πέσει μέσα με ακουστική διάγνωση. Και σε εμένα έχει τύχει, που άκουγα έναν παράξενο θόρυβο, μου είχε πει ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό όταν το άκουσε, αλλά τελικά ανακάλυψα ότι έβρισκε το σταμπιλιζατέρ στο ντεπόζιτο, που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε βάλει με λάθος βάση για άλλο μηχανάκι και μάλιστα την είχε περάσει από τόρνο για να έχει 1 χιλιοστό απόσταση. Αλλά δεν πάει κατευθείαν το μυαλό στο πιο απλό.
Άσε που έχει συμβεί και σε εμένα στη δουλειά μου, να ψάχνω με τις ώρες μια βλάβη ή ένα πρόβλημα και τελικά να είναι κάτι τόσο απλό που δεν είχα φανταστεί καν, επειδή δεν είναι συχνό φαινόμενο.
Αυτό ακριβώς λέμε (λέω). Δεν πρόκειται απαραίτητα για πλάνη ή συνωμοσία. Απλά δεν υπάρχει χρόνος/ενδιαφέρον και 2 λεπτά με το αυτί πολλές φορές δεν αρκούν.
Life begins at 45°.
Δεν ξερω τι θα παθει.Αν νομιζει οτι μπορει να παρει τα ρισκα ας το κανει.
Η συνοδηγος ,αν καταλαβα καλα,τα ψιλοεπαιξε σε μια ελληνικη πολη.Αν γινοτανε το ιδιο σε καποιο βουνο της Βουλγαριας τι θα εκανε?
Ακυρο η οχι εγω επιμενω.Σε πρωτη φαση θεωρω οτι οποιος εχει την επιλογη της παρεας ειναι το καλυτερο.Απο εκει και περα υποδειξεις δεν κανω.Λεω μια αποψη και αν θελει καποιος την κραταει,αλλιως την πεταει.