Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: τους μαμεις η δεν τους μαμεις;;;ιδου η απορια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    Περιεργος να μαθω και εγω.Κριμα και μακαρι να ηξερα για να βοηθησω.Παντως αν και Αθηναιος δεν ειναι τοσοι πολλοι οι απατεωνεε εδω πανω.Ευχομαι οχι αλλη ατυχια φιλε.
    για τον 2ο που μου ειπε και τον γνωριζω, δεν νομιζω να το ηξερε και να του ειπε μ@λακια για να τον δαγκωσει...
    πιθανοτατα δεν του πηγε το μυαλο οτι προερχοταν απο εκει ο θορυβος και δεν μπηκε στην διαδικασια να κουνησει την μπουζοπιπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    για τον 2ο που μου ειπε και τον γνωριζω, δεν νομιζω να το ηξερε και να του ειπε μ@λακια για να τον δαγκωσει...
    πιθανοτατα δεν του πηγε το μυαλο οτι προερχοταν απο εκει ο θορυβος και δεν μπηκε στην διαδικασια να κουνησει την μπουζοπιπα...
    δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά γι αυτό δεν πληρώνονται? για να τους πάει το μυαλό?
    πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πληρώθηκε. Δεν ήταν πελάτης του, ήξερε ότι δε θα γίνει πελάτης του. Ζήτησε απλά μια συμβουλή, μια γνώμη και δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί παραπάνω. Του είπε το πρώτο, πρόχειρο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι δηλαδή. Κακώς, φυσικά, αλλά έτσι είναι.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πληρώθηκε. Δεν ήταν πελάτης του, ήξερε ότι δε θα γίνει πελάτης του. Ζήτησε απλά μια συμβουλή, μια γνώμη και δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί παραπάνω. Του είπε το πρώτο, πρόχειρο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι δηλαδή.
    πες μου μονο οτι μου κάνεις πλάκα

(και οτι είσαι άτριχος)
    πουτσ@@@@@@@@@

Φυσικά και είμαι. Και όχι, δεν κάνω πλάκα. Μηχανικός που δεν ασχολείται. Πρώτη φορά το ακούς; :P Εδώ δεν ασχολούνται ούτε όταν τους πληρώνεις...
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πληρώθηκε. Δεν ήταν πελάτης του, ήξερε ότι δε θα γίνει πελάτης του. Ζήτησε απλά μια συμβουλή, μια γνώμη και δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί παραπάνω. Του είπε το πρώτο, πρόχειρο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι δηλαδή. Κακώς, φυσικά, αλλά έτσι είναι.

Ετσι, έτσι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εκνευριστικα αφοπλιστικη απαντηση,αλλα ετσι ειναι........

Για σου jesus!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Φυσικά και είμαι. Και όχι, δεν κάνω πλάκα. Μηχανικός που δεν ασχολείται. Πρώτη φορά το ακούς; :P Εδώ δεν ασχολούνται ούτε όταν τους πληρώνεις...
    Οχι δεν το ακουω πρωτη φορα αλλα εχω πετυχει και περιπτωσεις που σκιστηκαν....
    Ο μεν επαγγελματιας, ο δε παπαρας

Ετσι το βλεπω
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά γι αυτό δεν πληρώνονται? για να τους πάει το μυαλό?

ρε Σπυρακο απο εναν ηχο και μονο δεν μπορει καποιος να βγαλει ασφαλη συμπερασματα...
    δεν τον δικαιολογω...δουλεια του ειναι...αλλα γινονται και λαθη...
    αν αποδειχθει οτι ειναι εσκεμμενα λαθη για να δαγκωθει ο πελατης, πισσα και πουπουλα...

αλλα το "τρελο" αυτι λιγοι το εχουν και παραλληλα μεσα στην δουλεια που εχεις οταν ερχεται ενα αλλο πραγμα να σε απασχολησει μπορει να μην σκεφτεις το δευτεροτριτο σεναριο...
    αν (ισως) ειχε πιο πολυ χρονο με το μηχανακι και το εψαχνε καλυτερα, να το εβρισκε...

ξαναλεω δεν τον δικαιολογω αλλα λαθη γινονται συνεχως...ποσο μαλλον οταν προκειται για ακουστικη διαγνωση...

Οχι δεν το ακουω πρωτη φορα αλλα εχω πετυχει και περιπτωσεις που σκιστηκαν....
    Ο μεν επαγγελματιας, ο δε παπαρας

Ετσι το βλεπω
    Δε λέω κάτι διαφορετικό, δε διαφωνούμε. Κι εγώ έχω πετύχει τέτοιους. Δύο, ίσως τρεις. Φυσικά εκεί φαίνεται, όχι μόνο ο σωστός επαγγελματίας, αλλά και ο σωστός - ηθικά - άνθρωπος. Δυστυχώς, είναι ελάχιστοι.
    Life begins at 45°.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Δεν είναι απαραίτητα απατεώνες ή μαλάκες.

Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, γνωστός με Vstrom (σύμπτωση άραγε; ) μου ζήτησε να φέρει το μηχανάκι στον μηχανικό μου, ο οποίος είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι και σαν μάστορα και σαν άνθρωπο, να το ακούσει γιατί ακουγόταν κάτι παράξενο από τον κινητήρα. Όντως το έφερε και ο μηχανικός το πήρε μια μικρή βόλτα στα γύρω στενά για να το τσεκάρει. Μόλις γύρισε, του είπε ότι δεν του αρέσει ο θόρυβος που ακούγεται, ότι παίζει να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα έπρεπε να το ψάξει περισσότερο για να βρει στα σίγουρα τι φταίει. Ο γνωστός έφυγε και πήγε σε άλλον, ο οποίος βρήκε ότι προερχόταν από κάτι σχετικά απλό, δεν θυμάμαι αν ήταν μπουζί ή κάτι άλλο, πάντως απλό και όχι εντός του κινητήρα. Και μετά έβριζε τον δικό μου.
    Προφανώς και ο μηχανικός δεν μπορεί πάντα να πέσει μέσα με ακουστική διάγνωση. Και σε εμένα έχει τύχει, που άκουγα έναν παράξενο θόρυβο, μου είχε πει ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό όταν το άκουσε, αλλά τελικά ανακάλυψα ότι έβρισκε το σταμπιλιζατέρ στο ντεπόζιτο, που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε βάλει με λάθος βάση για άλλο μηχανάκι και μάλιστα την είχε περάσει από τόρνο για να έχει 1 χιλιοστό απόσταση. Αλλά δεν πάει κατευθείαν το μυαλό στο πιο απλό.

Άσε που έχει συμβεί και σε εμένα στη δουλειά μου, να ψάχνω με τις ώρες μια βλάβη ή ένα πρόβλημα και τελικά να είναι κάτι τόσο απλό που δεν είχα φανταστεί καν, επειδή δεν είναι συχνό φαινόμενο.

Αυτό ακριβώς λέμε (λέω). Δεν πρόκειται απαραίτητα για πλάνη ή συνωμοσία. Απλά δεν υπάρχει χρόνος/ενδιαφέρον και 2 λεπτά με το αυτί πολλές φορές δεν αρκούν.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Kαι να βαλω αλλη μια παραμετρο στο τραπεζι.

Που πα ρε Καραμητρο μονος σου για πρωτη φορα Οξω?Αν γινοτανε εκει η στραβη,τι θα εκανες?
    Οποτε κανονισε το την επομενη ΜΕ ΠΑΡΕΑ,η κανονισε το μονος και εδω δεν κανω πλακα.Τα Βαλκανια δεν ειναι ενας κοσμος αγγελικα φτιαγμενος,εχουνε πολλες κακοτοπιες και χρειαζεται η αναλογη προσοχη.

Γιατι,τι θα παθει μονος του;;
    Δεν καταλαβαινω,τα Βαλκανια τι εχουν και πρεπει να πας με παρεα;;
    Εντελως ακυρο αυτο που λες Πανο..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Γιατι,τι θα παθει μονος του;;
    Δεν καταλαβαινω,τα Βαλκανια τι εχουν και πρεπει να πας με παρεα;;
    Εντελως ακυρο αυτο που λες Πανο..
    Δεν ξερω τι θα παθει.Αν νομιζει οτι μπορει να παρει τα ρισκα ας το κανει.

Η συνοδηγος ,αν καταλαβα καλα,τα ψιλοεπαιξε σε μια ελληνικη πολη.Αν γινοτανε το ιδιο σε καποιο βουνο της Βουλγαριας τι θα εκανε?

Ακυρο η οχι εγω επιμενω.Σε πρωτη φαση θεωρω οτι οποιος εχει την επιλογη της παρεας ειναι το καλυτερο.Απο εκει και περα υποδειξεις δεν κανω.Λεω μια αποψη και αν θελει καποιος την κραταει,αλλιως την πεταει.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ναι σίγουρα αλλά το ένα έχει να κάνει με το πόσο καλός μηχανικός είναι και το άλλο με το αν είναι λαμόγιο.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2011, 20:50
  2. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 09:28
  3. Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ
    από metaltheo στο forum Off topic