Ευχαριστώ όλους για τις ευχές...
Λοιπόν το gs το είδα από κοντά την Κυριακή 18/10 στην εκδρομη του φόρουμ στις Καρυές. Την επόμενη μέρα πήρα τηλ τον Γιάννη, τον ιδιοκτήτη από το Λεωνίδιο και μέλος της μοτολέσχης Λεωνιδιου. Του είπα το οκ και αφού ανταλλάξαμε στοιχεία μέσω μην. αρχίσαμε την συζήτηση για τα διαδικαστικά. Του είπα ότι τις καθημερινές τρέχω σα τον Βέγγο και έκλεισα τον τηλ λέγοντάς του ότι το Σάββατο θα πάω να το πάρω.
Το βράδυ της Δευτέρας με παίρνει τηλ ο Γιάννης και με κούφανε. "Ελα θα στο φέρει το μηχανάκι Αθήνα ο Σωτήρης, κι αυτός μέλος της λέσχης και γνωστός μου από διάφορες παλιότερες βόλτες στον Πάρνωνα. Κόντεψε να μου φύγει το ακουστικό από το χέρι.
Τρίτη πρωί χτυπάει τηλ ενώ είμα στη δουλειά. Ηταν ο Σωτήρης που με πήρε τηλ να με ρωτήσει που να βρεθούμε. Ο Σωτήρης θα ανεβαινε Αθήνα και για άλλη μια δουλειά. Με τα πολλά ο Σωτήρης ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!!

μόλις είχα σχολάσει. Οτι και να πω είναι λίγο.
Την επόμενη μέρα πάω και κανω μεταβίβαση μόνος μου. Εχω μιλήσει με τον Γιάννη για την πληρωμή και μου λέει μην αγχώνεσαι θα τα βρούμε. Ακόμα δεν εχω δώσει τα λεφτά. Οταν ο Γιάννης βρει το επόμενο μηχανάκι θα του βάλω τα λεφτά στον λογαριασμό που θα μου δώσει. Μιλάμε για ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Με τιμά αφάνταστα η εμπιστοσύνη που μου έχουν.
Συνέχεια με το 1150...
Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα και εβαλα λάστιχα στο 1150. Τα είχε πληρώσει ο Γιαννης αλλά δεν τα είχε βάλει.

Ο λαστιχάς,
ευγέστατος και αυτός, ξέρει πολύ καλά τι παίζει με τα παιδιά από την Μοτολέσχη Λεωνιδίου. Επίσης πρώτη φορά είδα λαστιχά να χρησιμοποιεί δυναμόκλειδο.
Τα παιδιά από την Μοτολέσχη Λεωνιδίου πολλες φορές μου εχουν δείξει την φιλοξενία τους αλλά αυτη τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο. Είναι μακράν ότι πιο φιλόξενο μου χει τύχει στον "ιδιαίτερο και περίεργο" χώρο των δύο τροχών. Πολλες

...
Γιάννη έχουμε κανα νέο;