Συγχαρητήρια. Το μηχανάκι γίνεται κούκλα.
Ξέρεις τι άλλο θα έλεγε? Σκέτο φαναρι απο busa ή 916.
Έχω δεί στο δρόμο ένα ελαιόψυκτο gsxr με με φανάρια και ουρά απο 916 και ξετρελάθηκα.
Καλή συνέχεια.
![]()
![]()
Συγχαρητήρια. Το μηχανάκι γίνεται κούκλα.
Ξέρεις τι άλλο θα έλεγε? Σκέτο φαναρι απο busa ή 916.
Έχω δεί στο δρόμο ένα ελαιόψυκτο gsxr με με φανάρια και ουρά απο 916 και ξετρελάθηκα.
Καλή συνέχεια.
![]()
![]()
Euxaristo!!!!!!!!!![]()
Tis 916 ta fanaria den mou pollu aresoun!Mallon tha akolouthiso tin grami tou 999 me ta 2 strogkilla fanaria to ena pano sto allo!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω... τους πισω μασπιεδες δε του πετας??? θα δειξει πολυ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να σου πω... τους πισω μασπιεδες δε του πετας??? θα δειξει πολυ
αυτό είμουν έτοιμος να πώ και γώ ρε Γιώργο, ή έστω βάψε τα αν τα χρειαζεσαι για δικάβαλο!
τα συγχαρίκια και απο εμένα!
ερώτησης: πώς σου φαίνεται τώρα η θέση οδήγησης;
έχει σηκωθεί αρκετά πιο ψηλά η νέα σελίτσα έτσι δεν είναι; (ετσι τουλαχιστον φαινεται στις φωτο ! )
έχεις πάει καμμια μακρινή να μας πείς εντυπώσεις!
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
![]()
![]()
![]()
ARXONTAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω... τους πισω μασπιεδες δε του πετας??? θα δειξει πολυ![]()
![]()
Monoselo kai aferoumenoi xeiropoitoi (diakritikoi) piso marspiedes einai mesa sta sxedia.
Tora bebea prin apo auta skeutomai gia MARVIC magnisiou apo HONDA VFR 750 (RC30) piso,parea me monompratso apo vfr 400.To brika etoimo gia topothetisi se GSX-r.
![]()
H thesi odigisis exei alaksei kata polu!To mhxanaki exei psilosei arketa,afou na fantasteis oti ego pou eimai 1,87 isa pou ftanei na patisei olokliri i patousa mou sto edafos!To problima einai stin opisthen,otan theleis na to kseparkareis,einai polu duskolo na to sprokseis me ta podia eno kathese!Kata ta alla ston dromo kai stis strofes den exo dei idieteri diafora se sxesi me prin pou eixa tin palia oura.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ερώτησης: πώς σου φαίνεται τώρα η θέση οδήγησης;
έχει σηκωθεί αρκετά πιο ψηλά η νέα σελίτσα έτσι δεν είναι; (ετσι τουλαχιστον φαινεται στις φωτο ! )
Euxaristo pollu ollous gia ta sunxaritiria sas!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αυτό είμουν έτοιμος να πώ και γώ ρε Γιώργο, ή έστω βάψε τα αν τα χρειαζεσαι για δικάβαλο!
τα συγχαρίκια και απο εμένα!
έχεις πάει καμμια μακρινή να μας πείς εντυπώσεις!
![]()
Oso gia makrini boltitsa,perimeno na ftiaksei ligo o kairos kai na stamatisei ta tertipia tou gia na pao kanena taksidaki!Molis pragmatopoiithei to taksidaki tha mpoun amesos foto!!
Thanks Guys!!!!![]()
![]()
![]()
Φιλε το ειδα απο κοντα σημερα το μηχανακι σου! καλα ειναι κ@υλ@!!! Καταρχην νομιζα οτι ειναι 1100 αλλα τελικα ειναι το 750. Η ουρα λεει παρα πολυ. Ηταν σημερα στο κρεββατι του πονου στον Κοβεο. Λογικα λαστιχα του αλλαζες απο οτι καταλαβα!Μπραβο ρε φιλε για την ορεξη σου να τα κανεις ολα αυτα! Εγω εχω το μικρο του αδερφακι το 400 αλλα μου αρεσει πιο πολυ με την στολη του, τωρα αν παρω αλλο λεω σιγα σιγα να το κανω και εγω καπως ετσι αφου ετσι και αλλιως αν το πουλησω θα παρω το πολυ 2000 στην καλυτερη κ δεν αξιζει.
Paei kai teleiose!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Καπως ετσι ειναι γυμνο το δικο μου!!!
AUTA TA GSX-R EINAI FTIAGMENA GIA GUMNA !!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Φιλε το ειδα απο κοντα σημερα το μηχανακι σου! καλα ειναι κ@υλ@!!! Καταρχην νομιζα οτι ειναι 1100 αλλα τελικα ειναι το 750. Η ουρα λεει παρα πολυ. Ηταν σημερα στο κρεββατι του πονου στον Κοβεο. Λογικα λαστιχα του αλλαζες απο οτι καταλαβα!Μπραβο ρε φιλε για την ορεξη σου να τα κανεις ολα αυτα! Εγω εχω το μικρο του αδερφακι το 400 αλλα μου αρεσει πιο πολυ με την στολη του, τωρα αν παρω αλλο λεω σιγα σιγα να το κανω και εγω καπως ετσι αφου ετσι και αλλιως αν το πουλησω θα παρω το πολυ 2000 στην καλυτερη κ δεν αξιζει.
Allazan lastixa????TI kanei sto moro mou????Tha tous skotoso!!!!
:a66: :a015: :a66: :a015:
Gia ruthmisma balbidon,diskous,elatiria,ruthmisma carb. kai dunamometrisi to ebala ston koveo!
Esu eisai euxaristimenos apo ton mastora?![]()
Se rotao giati einai i proti fora pou to pao se auton.
Oso gia to gixxer sou opote me to kallo pareis tin kainouria sou agapi,kai apofasisei na to streefighteropoiiseis pes mou na se boithiso se otidipote theleis!!!!!!
![]()
![]()