Κατι τετοια χρωματα παιζανε σημερα και στα ορεινα της ναυπακτου...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μπράβο σας ωρέ.
Απολαυστικές περιγραφές ,πανέμορφες εικόνες.
Ολο τέτοια να'χουμε.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ωραια βόλτα ρέι![]()
Ο μαρινος απεκτησε μοτο;
Ναι, αλλά ντρέπεται για αυτό που πήρε και δεν το διατυμπανίζει για να μην τον κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια..![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
ομορφιές
αμυρου, η πλέον γραφική και πετυχημένη περιγραφή σου μέχρι τώρα
Αντώνιε δώσε review μετά απο τα νέα λάστιχα και τη παρούσα βόλτα καθώς και συγκριτικό με το προηγούμενο μεγάλο.
@spyro θα βάλω εντυπώσεις στο κομμάτι με τα μοντέλα για να μπορεί κάποιος σε μελλοντική αναζήτηση να το βρει
...Ιδανικά θα ήθελα η χρονιά να κλείσει με ένα γύρο λίμνης Μόρνου και χάνι Ρέρεση,
Ακόμα δεν ξέρω το αν και το πότε![]()
Travel, Grow, Share
Ω βρωμόπαιδο φωτιές ανάβεις...
Τελικά, χάσαμε τέσσερις βίδες, τρεις από την ποδιά (σοκ) και μία από το φέρινγκ (η loctite θα γίνει ΠΟΛΥ φίλη μου, τους κραδασμούς μου μέσα) και από τις πίσω λάμπες επιβίωσε μόνο το ένα συρματάκι θέσης. Γουάτ δε φακ και τζίσους εφ'ιν κράιστ μαζί πιά... Α και η ντίζα του κοντέρ τελικά χαιρέτησε και αποδήμησε εις τόπον χλοερό, τόπον αναψύξεως...
Αν συνεχίσει έτσι, "ακριβές" βγαίνουν οι βόλτες![]()
@ amyroukai: Επειδή μάλλον δεν ξαναείχες Ευρωπαϊκό ,να σε πληροφορήσω οτι όλα αυτά ,έχουν "προσωπικότητα".
Να γνωρίζεις λοιπόν ότι ,γράφονται αυτόματα (μέσω του εξελιγμένου λογισμικού τους) σε όλα τα μοτοφόρα ,και παρακολουθούν ανελιπώς τα γραφόμενα των ιδιοκτητών τους.
Οταν οι ιδιοκτήτες τους τα εκθειάζουν ,τότε τους ανταμοίβουν με χαμόγελα αξιοπιστίας.
Οταν συμβαίνει το αντίθετο ,τότε να ξέρεις ,οτι γνωρίζουν πολύ καλά (μέσω του εξελιγμένου λογισμικού τους) πως να τους το "ξεπληρώσουν".
Εσένα μέχρι στιγμής για να καταλάβεις ,"σκουντιές" σου ρίχνει ο Πήγασος για να συνέλθεις.
Δεν θέλεις να τον θυμώσεις ,πίστεψέ με......![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "