εκει κλεινω και εγω αλλα γιατι για ktm?
Είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, θέλουν ιδιαίτερο τρόπο οδήγησης, συντήρησης κτλ. Θα τα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο αν οδηγήσεις ένα "νορμάλ" μηχανάκι πρώτα.
Και είναι "κλίνω" :P
Life begins at 45°.
Sxf κτλ δεν βγαζουν πινακιδα... δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας... απαγορευεται να κυκλοφορουν στον δρομο.... οποτε τα ξεχνας μαλλον.. δεν εχουν κλειδι για να παρουν μπρος μονο εναν διακοπτη... αν το αφησεις εξω (και γενικα απο τα ματια σου) οποιος θελει το βαζει μπροστα και φευγει...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Δε μου λες, οταν (οχι αν, οταν) σε σταματησουν οι μπατσοι τι θα τους πεις...;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Dalton με νεο προφίλ?
το SMR δεν μπορεις να το οδηγήσεις νόμιμα με το δίπλωμα Α1.
μπορεις να παρεις το wr125r να κρατήσεις το μαμα λάστιχο μπροστά και πίσω (όταν φαγωθεί) να βάλεις ενα σκηρό τακούνι (πχ michelin ac10, που δεν τρωει εύκολα το τακούνι στην άσφαλτο και στο χώμα συμπεριφέρεται σαν εντουρολάστιχο). Έτσι θα μπορεις να πας στην άσφαλτο ακόμα και στη βροχή (με λίγο προσοχή βέβαια στο πίσω λάστιχο όταν έχει βροχή), ενω στο χώμα θα κάνεις παπάδες.
αν δεν αντεχεις οικονομικά το WR μπορεις να παρεις ενα μεταχειρισμένο honda XR125. Δεν έχει τη δύναμη ούτε τις δυνατότητες του WR αλλα μπορει να αποδειχθεί "σχολείο" στο χώμα μέχρι να βγάλεις Α2 και να πας σε πιο δυνατό μηχανάκι.
μετα πιστευω θα το πουλήσεις έυκολα και θα πας σε κάτι πιο δυνατό.
Όμορφε, επειδή δεν θελω να κανω τον Βολταίρο σε τετοιας σημασίας θεματα, θα σε παρακαλουσα πολύ να προσέχεις ΤΙ γραφεις και σε ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεσαι...
Δεν θα μπω στην διαδικασία διαφωνίας για το AC10 και την βροχή, ουτε για το αν προσεχοντας το πισινό έχεις φυγει με τα ματια λογω μπροστινου γιατι αν αυτα ειναι θεματα καφενειου για καποιους, προφανεστατα για το παλικαρι θα ειναι αρκούντως "επωδυνα"...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
λοιπον μαγκες ευχαριστω για τις συμβουλες για να ξεκαθαρισω κατι θελω να παρω ενα μηχανακι για το δρομο αρχικα δεν με ενδιαφερει να κανει τρελα πραγματα στο χωμα γιατι δεν θα το παρω με αποκλειστικο σκοπο το χωμα αλλα τη μετακινηση μου.
αυτο πως σας φαινεται?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6920561/
PRAOUUUUUUUUUUUU
http://i67.tinypic.com/264j6uv.jpg
καλες βολτες, προσοχη και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Καλόβολτο![]()