Ρε με κάτι πστδες που έχω μπλέξει....
[FONT=arial][FONT=Arial] Και η απάντηση των ΕΛΤΑ....
Αγαπητέ κύριε,[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω Ταχυδρομικό Αντικείμενο ανήκει στη κατηγορία των EMS αντικειμένων τα οποία διαχειρίζονται από την Υπηρεσία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εν λόγω αντικείμενο μπορείτε να απευθυνθείτε στο 111 20 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elta-courier.gr[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Με εκτίμηση,[/FONT][/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Διεύθυνση Δικτύου Λιανικής και[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Εξυπηρέτησης Πελατών[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Hellenic Post Customer Service[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Adrianoupoleos 45 - 160 70 Kesariani, Greece[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]Tel: +30 800 11 82000 - 2103353100 - 2103353777[/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=Arial]e-mail: service@elta-net.gr [/FONT][/FONT]
δεν έχουμε τιποτα να ζηλέψουμε από τις αμερικλάνικες υπηρεσίες λοιπόν
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
αν χρειαστεις εκτελονισμο, μπορεις να ψαξεις σε παλιοτερο θεμα του gcrook και δικο μου, εχουμε πληροφοριες για την οδησσεια αυτη, δε νομιζω να εχει αλλαξει και πολυ,
οσο το δεμα θα παραμενει στο τελωνειο θα σε χρεωνουν και εξοδα παραμονης.
Βασικά χθες μου ζήτησαν από τα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου να τους στείλω με fax την απόδειξη από το paypal, όπου να φαίνεται καθαρά η αξία του πακέτου και την έστειλα.
Πάμε από το hard way από εδώ και πέρα.....
2 φορές έχω περάσει αυτή την χρονοβόρα διαδικασία του εκτελωνισμού από το αεροδρόμιο.....Την μία φορά πλήρωσα +100% της αξίας αυτού που είχα αγοράσει, την δεύτερη φορά ήμουν τυχερός και ο πωλητής μου είχε στείλει άλλα αντί άλλων οπότε και δέχθηκε επιστροφή του δέματος και των χρημάτων μου......Καλά ξεμπερδέματα νοτάκο![]()
Η ολη φασαρία γίνεται για τα εξ ΗΠΑ αντικείμενα μονο:;
Το arai που ειχα αγοράσει απο Ιαπωνια κατι αιώνες πριν,το ειχα πληρώσει κανονικά οσο έγραφε...
![]()
Έτσι κι αλλιώς, οι παπάδες δε φορολογούνται εδώ.
Life begins at 45°.
Ρε δεν πάνε να γ@μηθούνε αυτοί και τα τελωνεία τους.
Μόλις φτιάξει ο καιρός θα ανέβω στο μοτόρι και δεν υπάρχει κανένας τους στο μυαλό μου.....μόνο ο δρόμος και η καύλ@ μου.![]()
Για αντικείμενο αξιας 270 ευρω πληρωσα στα ΕΛΤΑ αλλα 60 περίπου για τον εκτελωνισμο
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!