Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Θερμοκρασία ψυκτικού υγρού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    ... Εχθές με πήρανε τηλέφωνο από τη Suzuki και μου είπαν ότι κατόπιν του συμβάντος, η μηχανή μου καλύπτεται από 12μηνη εγγύηση, σε περίπτωση που συμβεί οποιαδήποτε βλάβη σχετιζόμενη με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αντικατάσταση του ψυκτικού υγρού.
    Κοιτα ρε κατι μ@λακες!! Θα χαλασουν την πιατσα που τοσο μοχθησαν χρονια ολοκληρα αλλοι να την φερουν σε αυτο το επιπεδο..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ληστης Προβολή μηνύματος
    Θετικο απο μια αποψη, αλλα αν συμβει κατι θα πρεπει να αποδειξεις οτι φταιει το ψυκτικο υγρο και οχι η "εσφαλεμενη χρηση" της μηχανης. Συγνωμη που ειναι καχυποπτος αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη.
    Δε νομίζω. Αν είναι έτσι, τι να κάνουμε... C'est la vie.

Νέο μέλος
    Καλησπερα,

Μηπως εχει βαλει κανενας δεικτη θερμοκρασιας?
    Εχω δει στο ιντερνετ ενα κινεζικο το οποιο το συνδεεις στην OBDII (ειναι για αυτοκινητα) αλλα δεν ξερω αν κανει και για τα μοτο μας.

Χ/Σμους
    Γιωργος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    η μηχανη μας δεν εχει obd2 θυρα οπως στα αυτοκινητα. Εχει κατι αντιστοιχο αλλα σιγουρα οχι ιδιο με την obd2.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    αν είναι 2005 και μετα obd2 είναι, απλα με διαφορετική φίσα απο τα αμαξια. Οπως έχω ξαναγραψει πρεπει να γινει πατεντα στα καλώδια (μετατροπή απο την μαμα φίσα σε θηλυκια φισα διαγνωσης αμαξιου και ανάλογα με το πρωτοκολλο).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    υπαρχει τετοιος ανταπτορας καπου να τον αγορασουμε? εστω κανα ebay? εχω καλο προγραμμα στο κινητο για obd2 το χρησιμοπιω στο αμαξι.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    υπαρχει τετοιος ανταπτορας καπου να τον αγορασουμε? εστω κανα ebay? εχω καλο προγραμμα στο κινητο για obd2 το χρησιμοπιω στο αμαξι.
    για καποια μοντελα υπαρχει ετοιμο στο ebay (πχ για όλα τα μηχανάκια που διαβάζει το καλώδιο του tuneecu, τα οποία έχουν όλα πρωτοκολλο K-line.)

δοκίμασε στο ebay "obd2 connecting cable for (... το μοντελο της μηχανης που έχεις)"

αν δεν υπάχει μπορει να φτιαχτει με universal θηλυκή 16άπινη φίσα OBD2 και μια φίσα που κουμπώνι στην φίσα διάγνωσης απο το μηχανάκι σου, εφόσον είναι γνωστό τι πρωτόκολλο επικοινωνίας χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος απο το μηχανάκι σου, γιατι για κάθε πρωτόκολλο πρέπει να ενωθούν διαφορετικά pin απο τις φίσες. Eνας καλός προγραμματιστής για αμάξια ή μηχανακια μπορεί να σε βοηθήσει με την συνδεσμολογία, εφόσον ξερεις το πρωτοκολο σου.

Νέο μέλος
    Καλησπερα,

Δυστυχος εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει τιποτα για την αντιστοιχια των pin..

Η μονη παντεντα που μπορω να κανω ειναι να βαλω ενα καινουργιο σενσορα θερμοκρασιας στα κολαρα του ψυκτικου υγρου:
    http://www.ebay.com/itm/Trail-Tech-2...VWT64x&vxp=mtr

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Χ/Σμους
    Γιωργος

Παλαιό μέλος
    μια χαρα είναι ο αισθητηρας, αρκει να τσεκαρεις οτι ταιριάζει με τα κολάρα σου. Για το όργανο να πάρεις ρευμα απο κάπου που φέρνει 12V μόνο όταν είναι ανοιχτός ο διακόπτης (πχ απο κάποια ασφάλεια που φερνει 12V όταν ανοιγει ο διακόπτης). Γείωση βάλε οπουδηποτε στο σασι.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΕ CΒ400 ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
    από H0NDAKIAS στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2014, 09:12
  2. Απώλεια ψυκτικού υγρού. Πόθεν?
    από npat στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 13:59
  3. θερμοκρασία ψυκτικού υγρού
    από bartenderas στο forum Honda CB series