οοοοχι δεν θα μας ξεφυγεις ετσι ευκολα κυρ μοδερατορα. αστο κει να φαινεται κιολα![]()
οοοοχι δεν θα μας ξεφυγεις ετσι ευκολα κυρ μοδερατορα. αστο κει να φαινεται κιολα![]()
Γιαννης
Γλίτωσα την κίτρινη τουλάχιστον!![]()
Sent from me using a computer.
Περνάς το τρυπάνι ή κάτι κυλινδρικό από την τρούπα, εφάπτεις το στέλεχος του δίκτη και βλέπεις την διάμετρο στην κλίμακα. 1/4, 3/8, 7/16 κτλ
Στον κουβά ....
Τελευταία τροποποίηση από Grafton 505; 12/08/2016 στις 19:27. Αιτία: Λάθος πληροφορείες
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Έχεις δουλέψει καθόλου τη παπαριά που σου ΄στειλα; Τελικά κάνει δουλίτσα, αν τροχίσεις το τρυπάνι με προσοχή και το μετρήσεις σωστά. Κόβει πολύ καλά μετά, και τα δυο φτερά ίδιο γρέζι, μια χαρά. Φαντάσου να πάρω το ακριβό.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
ειχα παρει ενα parkside απο το lidl (φτου φτου βλασφημια) που τροχιζει τρυπανια. το δοκιμαζα τις προαλες και κανει δουλεια ευκολα και γρηγορα (φτου ευτυχως ειναι κοντα η κυριακη). αν και βγαζει περιεργες γωνιες στο τρυπανι παραδοξως το τρυπανι βγαζει χοντρο γρεζι. πολυ καλη δουλεια εκανε (ειπαμε κυριακη θα παω να κοινωνησω)
ο λογος για αυτο το μαραφετι
Γιαννης
Να σου πω εγώ τι κάνει καλά αυτό? Τίποτα!
Πλάκα κάνω δεν το έχω δοκιμάσει σε τρυπάνια αλλά κάτι πήγα να τροχίσω και ο τροχός σταματούσε.
Το είχε πάρει ένας φίλος για μαχαίρια και μου το έδωσε γιατί του τα κατέστρεψε.
Κάποια στιγμή θα δω τι μπορεί να κάνει με τα τρυπάνια.
να ξερεις. αν ασχοληθεις με δαυτο και χρησιμοποιησεις το παπαρακι του αχιλλεα για να μετρησεις την γωνια του τρυπανιου δεν θα βγαλεις ακρη. βγαζει εντελως διαφορετικες γωνιες![]()
Γιαννης
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=56233
Γι' αυτό τι λέτε;
Όχι! Ίδιο με αυτό που έβαλε ο virus στο ποστ 52 αλλά σε πράσινο.
Και μην τολμησεις να το παρεις. Απλα θελει λιγο παραπανω προσοχη και λεπτομερεια.
Με 7 ευρώ παίρνεις αυτό το σετάκι. Πουλιούνται και μόνα τους φτηνότερα.
https://www.aliexpress.com/item/3282...35054c4drL5fgP
![]()