Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: sv1000 vs all...

Θα σου ελεγα για falco αλλα βλεπω πως μονο ενα υπαρχει χαχαχαχα
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6626510/

Εχε υποψιν σου, το tuono ειναι ενα rsv mille που του λειπουν τα φαιρινγκ και εχει τιμονι. Σε ολα τα αλλα ειναι ιδιο με το ss...
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Καλα μη νομιζεις οτι και το sv εχει και καμια θεση ορθια.
    Σε σχεση με το δικο μου,αρκετα πιο ξαπλωτη(και εμενα ειναι γυμνο που σε βαζει μεσα στη μηχανη και ξαπλωτα σε σχεση με αλλα) ενω δε μου φανηκε και ιδιαιτερα πιο ορθια σε σχεση με ενα cbr 05 που εχω ανεβει.
    Και σιγα και το τιμονι που εχει.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Εχε υποψην σου οτι παιζουν αρκετα zx10 μοντελα 2004 5 6 σε καλες τιμες....

Δες και για gsxr 1000 K1 / K2

Είναι σε αρκετά πιο προσιτές τιμές κ υπάρχει μια αγγελία εδώ μέσα με ένα που νομίζω είναι άψογο για τα χρόνια του. Νομίζω είναι το πρώτο που είχα, όπου μου έλειπε τόσο που ξανά πήρα ένα ίδιο.

Ριξε μια ματιά, αξίζει δεν καίει τα μαλλιοκεφαλα του, βγάζει ζωντανά 140/145 μουλάρια, θα μπει πίστα, θα κάνει ταξίδι κ περιέργως για ss πάντα, Είναι σχετικά άνετο για οδηγό κ συνεπιβάτη.

Είχα το μηχανάκι που περιγράφει ο Αργύρης και αν μπορούσα θα ήθελα να το ξαναπάρω.
    Άλλος φίλος είχε Tuono 03 με full ohlins.
    Σε βόλτες λοιπόν όταν ο δρόμος ήταν λίγο ανοικτός (Imitos Ring) δεν τον έπιανα. Όταν όμως ήταν λίγο πιο σφικτή η διαδρομή (Σούνιο) δεν με έπιανε. Θέλω να πω ότι το Tuono δουλεύει καλύτερα ψηλά άλλα βγάζει τη δύναμη του κάπως απότομα (έχει σκαλοπάτι) με αποτέλεσμα να γλιστράει στα σφικτά και να μην μπορεί να βάλει τη δύναμη του κάτω, ενώ το SV είναι πιο βολτίσιο, ομαλό και νομίζω ότι σε πραγματικές ελληνικές συνθήκες το ευχαριστιέσαι περισσότερο, στην πίστα είχε βαριά αίσθηση αλλά δεν έχω οδηγήσει SS για να μπορώ να συγκρίνω (ήθελα να βάλω και ζάντες αλλά ανέβαινε πολύ το budget).
    Τέλος να πώ ότι το SV είναι και εξαιρετικός τουρίστας.
    Καλά ξεμπερδέματα.
    Και μια φώτο απο το μηχανάκι που είχα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα051.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	349132

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarman Προβολή μηνύματος
    Θέλω να πω ότι το Tuono δουλεύει καλύτερα ψηλά άλλα βγάζει τη δύναμη του κάπως απότομα (έχει σκαλοπάτι) με αποτέλεσμα να γλιστράει στα σφικτά και να μην μπορεί να βάλει τη δύναμη του κάτω, ενώ το SV είναι πιο βολτίσιο, ομαλό και νομίζω ότι σε πραγματικές ελληνικές συνθήκες το ευχαριστιέσαι περισσότερο, στην πίστα είχε βαριά αίσθηση αλλά δεν έχω οδηγήσει SS για να μπορώ να συγκρίνω (ήθελα να βάλω και ζάντες αλλά ανέβαινε πολύ το budget).
    Τέλος να πώ ότι το SV είναι και εξαιρετικός τουρίστας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα051.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	349132
    αυτό ακριβώς είχα διαβάσει και σε ξένα φόρουμ και είχα και στο μυαλό μου. ο τρόπος που βάζει τη δύναμη κάτω!

και αν πούμε για τα μέγαρα που είναι η κοντινή πίστα, ενδεχομένως να κερδίζει σε σχέση με ένα τουόνο. Αν και μάλλον στην πράξη φαίνεται αυτό. Σέρρες που έχει το φάρδος και το μήκος προφανώς και κερδίζει τουόνο και λοιπα ss...

για το εξαιρετικός τουρίστας πάλι το έχω ακούσει, αλλά με περιορισμό στα 130-140 μετά έχει κραδασμούς αρκετούς...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    αυτό ακριβώς είχα διαβάσει και σε ξένα φόρουμ και είχα και στο μυαλό μου. ο τρόπος που βάζει τη δύναμη κάτω!

και αν πούμε για τα μέγαρα που είναι η κοντινή πίστα, ενδεχομένως να κερδίζει σε σχέση με ένα τουόνο. Αν και μάλλον στην πράξη φαίνεται αυτό. Σέρρες που έχει το φάρδος και το μήκος προφανώς και κερδίζει τουόνο και λοιπα ss...

για το εξαιρετικός τουρίστας πάλι το έχω ακούσει, αλλά με περιορισμό στα 130-140 μετά έχει κραδασμούς αρκετούς...
    Σε πίστα το SV δεν εχει καμμία τυχη απεναντι στο Tuono, ούτε Σερρες ούτε Μεγαρα ούτε πουθενα.
    Και φυσικά αφού θα εχει αλλάξει πηρούνι και φρένα, αλλιώς καλύτερα να κάθεσαι να κοιτας απ εξω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

papoy Το avatar του/της Viking
    Ως κάτοχος tuono 1ης γενιάς, αν πάς για tuono, καλό είναι να έχει κάποια after market ανάρτηση πίσω γιατί η μαμά sachs δεν δέχεται service.
    Κατα τ'άλλα είμαι πάντα της άποψης να αγοράζει κανείς αυτό που του αρέσει.
    Και τα 2 τα θεωρώ αξιόπιστα και αν έχουν τόσα χρόνια στην πλάτη όλα τα θεματάκια τους θα χουν διορθωθεί.
    Και με τα δύο θα περάσεις μια χαρά.
    Με ένα καλό λάστιχο δεν έχει ανοιχτά/κλειστά, παντού μια χαρά θα πάνε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σε πίστα το SV δεν εχει καμμία τυχη απεναντι στο Tuono, ούτε Σερρες ούτε Μεγαρα ούτε πουθενα.
    Και φυσικά αφού θα εχει αλλάξει πηρούνι και φρένα, αλλιώς καλύτερα να κάθεσαι να κοιτας απ εξω.
    δεκτόν, δεν γνωρίζω....

Κανένας σωστός;;
    Από την στιγμή που κλείνεις προς SS φίλε Σταμ προσωπικά θα έλεγα να μην βγάλεις εκτός την κατηγορία 600cc-750cc.
    Το χιλιάρι θα το ξεδιπλώσεις μόνο στις Σέρρες και για τουριστική χρήση υπερβολή θα είναι(κατ'εμέ).Δεν σου λείπουν και δεν είναι αυτοσκοπός τα 299 στο κοντέρ από όσο έχω καταλάβει.
    Η μικρότερη κατηγορία έχει λύσεις καλές για πίστα και πολύ "φιλικότερες" στα των ορεινών και μη κλειστών κομματιών(τουριστικής φύσεως και μη) μιας και δεν θα έχεις να "φοβάσαι" τόσο τον δεξιό σου καρπό.
    Αυτή είναι η δική μου προσέγγιση/πρόταση.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Από την στιγμή που κλείνεις προς SS φίλε Σταμ προσωπικά θα έλεγα να μην βγάλεις εκτός την κατηγορία 600cc-750cc.
    Το χιλιάρι θα το ξεδιπλώσεις μόνο στις Σέρρες και για τουριστική χρήση υπερβολή θα είναι(κατ'εμέ).Δεν σου λείπουν και δεν είναι αυτοσκοπός τα 299 στο κοντέρ από όσο έχω καταλάβει.
    Η μικρότερη κατηγορία έχει λύσεις καλές για πίστα και πολύ "φιλικότερες" στα των ορεινών και μη κλειστών κομματιών(τουριστικής φύσεως και μη) μιας και δεν θα έχεις να "φοβάσαι" τόσο τον δεξιό σου καρπό.
    Αυτή είναι η δική μου προσέγγιση/πρόταση.
    Ισα ισα,για τουριστικη χρηση ειναι που χρειαζεται κυριως 1000,λογω ροπης χαμηλα,που θα του δωσει την (ανυπαρκτη σε 600-750) δυνατοτητα να κανει ταξιδι χωρις να ανεβαζει τοσο ψηλα στροφες.Οποιος εχει κανει ταξιδι με 600 κυριως θα καταλαβει τι εννοω,το ποσο κουραστικο ειναι να πρεπει να ανεβοκατεβαινεις σε τετοιο μεγαλο ποσοστο στη κλιμακα των στροφων προκειμενου να κανεις μια προσπεραση και μετα να ξαναπας χαλαρα και ξανα απο την αρχη.
    Αυτο σε ενα 1000 δεν υφισταται....ειτε πας με 100 ειτε με 200 απλα θα ανοιξεις λιγο ή περισσοτερο το γκαζι και θα κανεις αυτο που θες...ειτε γλυκα ειτε αποτομα

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    gsxr 750.ελα κατω να σου δωσω ενα.γιατι το βλεπω και το λυπαμαι που καθεται
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Καλημέρα! Συμφωνώ με omega, διαφωνω με yiannis172

Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες για τους λόγους που παραθέτει ο omega . Γι'αυτό άλλωστε σου πρότεινα εξ'αρχής οποιοδήποτε 600 μετά το 2006( ή 750 αν βρεις) στην καλύτερη σχέση κατάστασης/τιμής
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    πιστεύω ότι καλό είναι στη ζωή του κάποιος να τα δοκιμάζει όλα και να βγάζει μια άποψη, εάν δεν έχεις συμβιώσει με ιταλικό απρίλια είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία σε σχέση με τα παραδοσιακά τετρακύλινδρα. Το ζήτημα είναι εάν εσύ μπορείς να προσαρμοστείς στις ιδιαιτερότητες που θέλει ένα τουόνο. Το τετρακύλινδρο κ4 είναι μια χαρά και βρίσκεται κοντά σε αυτό που ξέρεις , αν κατάλαβα καλά είχες ρ1. Άρα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στα γνωστά νερά και στα άγνωστα. Κάπου ενδιάμεσα πάλι βρίσκεται η στρατιά των ιαπωνεζώφιλων βε2 μοτέρ που δεν παύουν να είναι υπέροχες κατασκευές , ειδικά τα vtr.
    Πάντως η εμπειρία πάνω σε ένα τουόνο είναι ασύγκριτο πράγμα, δεν σχετίζεται σε κανένα βαθμό με το να λιώνεις το πίσω λάστιχο , στην πίστα ή στο δρόμο.
    Προσωπικά το μετάνιωσα που έδωσα το απρίλια , αλλά αυτά τα σκέφτεσαι εκ των υστέρων. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για ένα ακόμα ....τουόνο
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. DUKE III vs ALL