Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Ψήφος και ψόφος

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη,την οποια εχω ξαναπει αρκετες φορες.

Υπαρχει το δεν ψηφιζω, γιατι βαριεμαι και προτιμω να παω θαλασσα.Και τον δεν ψηφιζω,γιατι δεν ανεχομαι να ψηφισω ψευτες,κλεφτες,λαμογια.

Την πρωτη περιπτωση δεν θα την σχολιασω.Την δευτερη ομως την θεωρω πολιτικη πραξη.Δεν ψηφιζω ελπιζοντας καποιος σοβαρος ανθρωπος,να ερμηνευσει σωστα την αποχη καποιων και να ασχοληθει με την εκπροσωπιση τους.Αρα δεν ψηφιζω μεχρι να ...
    Όχι φίλε.Εσύ λες ότι κορώνα γράμματα,ψηφίζω.

Εγώ δεν ψηφίζω διότι δεν συμφωνώ με το έκτρωμα που λέγεται ανθρώπινος πολιτισμός.
    Δεν μού επιτρέπει η συνείδησή μου να συμμετάσχω σε φόνους,Δεν μού πάει.

Δεν μπορώ να παραμυθιάζομαι με όρους όμως "δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες".

Πάντα χούντα ήταν και πάντα χούντα θα είναι.Η διαφορά με την επταετία-και τίς διάφορες επταετίες ανά τον κόσμο- είναι οι στολές και η ακαμουφλάριστη καταπίεση.Τίποτ' άλλο

Και να σού πω και κάτι;Τη χούντα γουστάρουμε,όχι την ελευθερία.Η ελευθερία απαιτεί δραστηριοποίηση και ευθύνες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τechnicaly speaking τα αεροπλανοφορα ειναι οντως zero emission.. Δουλευουν με πυρηνικους αντιδραστηρες που παραγουν ρευμα (και κατι λιγα ραδιενεργα αποβλητα)
    Ωραίος! Όταν υπηρέτησα,είχα μάθει πως κάθε μέρα τής γενικής άσκησης-Παρμενίωνας λεγόταν;- η οποία άσκηση κρατούσε έναν μήνα,
    στοίχιζε μια μέρα απόν τον εθνικό προϋπολογισμό σε καύσιμα.Αν λέω βλακεία,διορθώστε με αλλά μην το αναλύσουμε
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Χρονιαρες μέρες ανοιξες τέτοιο θέμα...
    Απλά φουντωνω...μιλάμε για αλήτες,αλήτες που η λέξη αλήτες είναι λίγη
    Δεν είμαι πολιτικοποιημένος,οι απόψεις και οι σκέψεις μου πιάνουν σίγουρα απο τέρμα αριστερά μέχρι τέρμα δεξιά(και δε ντρέπομαι να το πω) και για πάρτυ τους και μόνο η έκφραση "Όπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ράβδος" με φτιάχνει άσχημα.
    Ο ραχοι το έφαγε το μπουκέτο του,εδώ;;Αλέξη και Αλέξη...
    Θα θέλα να γράψω και για όλους αυτούς που πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους λόγο της τελειωμενης οικονομικής κατάστασης αλλα θα ξεφύγει το θέμα...
    Καλη χρόνια να έχουμε με υγεία παν Απ όλα παίδες
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Βαγγελη καλα τα λες ..

Όμως , οσο μεταθέτεις την ευθυνη της ζωής σου σε κάποιους άλλους κάθε τέσσερα χρονιά όταν ψηφίζεις , περίπου την ίδια μετάθεση κάνεις και άμα δεν ψηφίζεις , αν αυτή σου η πράξη δεν είναι συνειδητοποιημένη και δεν συνοδεύεται με καθημερινή και διαρκή συμμετοχή στα κοινά.

Χοντρικά , αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν παίζει και πολύ ρόλο τελικά αν ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια , αλλά το τι άλλο κάνεις αυτά τα τέσσερα χρόνια …

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vangelis 64 Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλε.Εσύ λες ότι κορώνα γράμματα,ψηφίζω.

Εγώ δεν ψηφίζω διότι δεν συμφωνώ με το έκτρωμα που λέγεται ανθρώπινος πολιτισμός.
    Δεν μού επιτρέπει η συνείδησή μου να συμμετάσχω σε φόνους,Δεν μού πάει.

Δεν μπορώ να παραμυθιάζομαι με όρους όμως "δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες".

Πάντα χούντα ήταν και πάντα χούντα θα είναι.Η διαφορά με την επταετία-και τίς διάφορες επταετίες ανά τον κόσμο- είναι οι στολές και η ακαμουφλάριστη καταπίεση.Τίποτ' άλλο

Και να σού πω και κάτι;Τη χούντα γουστάρουμε,όχι την ελευθερία.Η ελευθερία απαιτεί δραστηριοποίηση και ευθύνες.
    Εχεις δικιο,εγω το καταλαβα λαθος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Χοντρικά , αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν παίζει και πολύ ρόλο τελικά αν ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια , αλλά το τι άλλο κάνεις αυτά τα τέσσερα χρόνια …

Ακριβώς!
    moto perpetuo

hasta luego.

1.φυτορια κομματοσκυλων στης σχολες..εφυγε απο την μαμα και στο καπακι εγινε τσεγκεβαρας
    2.γενιες και γενιες με ονειρο να μπουνε στο δημοσιο φιλωντας κωλο να τα ξυνουν και οχι να σκεφτονται να δημιουργουν και να προοδευουν
    3.προσφατος εμφυλιος με ριζες ως της μερες μας..εισαι κομμουνι εισαι φασιστας κτλ κτλ ..ποτανα ταμπελα
    4.εμφυτη λαμογια και προδοσια στην φαρα μας..το λεω μετα λυπης αλλα η ιστορια το εχει πει.
    5.αιωνια κομπλεξικη και διχασμενη αριστερα σε 5243534 υποδιαιρεσεις
    6.απουσια καποιου σοβαρου πατριωτικου κομματος που θα μαθει στον ελληνα οτι ο εθνικισμος και ο φασισμος δεν ειναι το ιδιο πραγμα
    7.γενια πολυτεχνειου?μηπως ενοουσαν ψωλη παιδια ελευθερια για το μελλον ?
    8.η ιστορια εχει δειξει οτι ο ελληνας ξυπναει και ξεπερναει τον διχασμο οταν παει να του μπει στον κωλο..ακομα δεν μας μπηκε προφανως..
    9.Παιδεια στον πατο..? και οχι δεν μιλαω για μορφωση..μιλαω για αυτο που σου μαθαινουν σπιτι σου
    10...τι να πρωτογραψεις..τι να πρωτοσκεφτεις

Δεν θελω να προσβαλω κανεναν και συγνωμη αμα το εκανα μα αυτες ειναι καποιες απο της αποψεις μου αλλα..
    Δεν σας τρελαινει που πατε στο εξωτερικο και νιωθετε οτι ειναι 1234 χρονια μπροστα?γιατι?
    Τελικα το τι θα ριξεις στην καλπη εχει καμια σημασια εδω που φτασαμε?
    Δωσαμε τα φωτα μας στον κοσμο και μειναμε γκαβοι...
    Τελευταία τροποποίηση από ionized; 31/12/2015 στις 13:59.
    Lost on purpose..again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ionized Προβολή μηνύματος
    Δεν σας τρελαινει που πατε στο εξωτερικο και νιωθετε οτι ειναι 1234 χρονια μπροστα?γιατι?
    Πολλά σπουδαία πράγματα έγραψες,κρατάω αυτό ως πιο σπουδαίο σύντομο.

Δεν είμαι κοσμογυρισμένος αλλά έχω πάει κάποιες φορές.Στην Ευρώπη κυρίως.Αλλά αυτό που λες δεν το ένιωσα.Εκτός αν εννοείς την εικόνα...την επιφάνεια.
    Είδα ήσυχα και καλόβουλα ανθρωπάκια,είδα σκυθρωπούς κι επιτυχημένους επιχειρηματίες,αυστηρότητα και ατσαλένια υπακοή(όχι πειθαρχία,άλλο πράγμα είναι αυτό)

αυτό που δεν είδα γενικά-και που βλέπω στούς Έλληνες είναι μια φλόγα στα μάτια.

Αλλά σάς παρακαλώ,μην πέσουμε στη λούμπα αυτή.Δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα.Αναφέρομαι στο αποτέλεσμα που έχει στη ζωή τού ανθρώπου
    η κατάσταση αρχηγού και αρχούμενου.Καλή χρονιά κιόλας!
    moto perpetuo

hasta luego.

Καλη χρονια πρωτα απο ολα με υγεια

το θεμα αρχηγος φιλε πιστευω εχει σταματησει στην εποχη που καποιος ενεπνεε ενα εθνος ολοκληρο να προοδευσει η να πολεμησει για τα ιδανικα του.
    πλεον υπαρχει πολιτικη παπαντζα και ευκολοπιστοι ψηφοφοροι και κλοπη ελπιδας μεσω προεκλογικων παραμυθιων
    Η φλογα στα ματια υπαρχει ναι αλλα φοβαμαι οτι αυτη μας εχει στραβωσει για τα καλα.
    Lost on purpose..again

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη,την οποια εχω ξαναπει αρκετες φορες.

Υπαρχει το δεν ψηφιζω, γιατι βαριεμαι και προτιμω να παω θαλασσα.Και τον δεν ψηφιζω,γιατι δεν ανεχομαι να ψηφισω ψευτες,κλεφτες,λαμογια.

Την πρωτη περιπτωση δεν θα την σχολιασω.Την δευτερη ομως την θεωρω πολιτικη πραξη.Δεν ψηφιζω ελπιζοντας καποιος σοβαρος ανθρωπος,να ερμηνευσει σωστα την αποχη καποιων και να ασχοληθει με την εκπροσωπιση τους.Αρα δεν ψηφιζω μεχρι να ...
    Δεν νομίζω ότι η αποχή βοηθάει σε αυτό. Κάποιος σοβαρός που θέλει να ασχοληθεί με την εκπροσώπηση κάποιων, δεν θα περιμένει να αυξηθεί η αποχή για να το κάνει.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό. Έστω ότι βρίσκεται κάποιος σοβαρός άνθρωπος πρόθυμος να μπλέξει με την πολιτική. Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί;
    Νομίζω ότι θα συμβεί το παρακάτω:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	large.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	349346

Οπότε... τζάμπα περιμένουμε!

Εκτός ίσως αν όντως υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που να ασχολούνται τώρα που μιλάμε, απλά έχουν πέσει "θύμα" των media.
    Λέω εγώ τώρα.....

Παλαιό μέλος
    Βασικά.. Καλή Χρονιά με υγεία και φειδώ στα έξοδα…

«Χέστηκε» η Φύση για τους αδύναμους λιόνταρους και την ανθρώπινη ηθική..

Όπως είχε «χεστεί» για τους μπαρμπα-δεινόσαυρους..

Μια χαρά είναι και θα είναι για κάμποσα μύρια χρονάκια, μέχρι να "κρυολογήσει" ο κυρ Ηλιος κι αρχίσει τα φταρνίσματα..

Στον ανθρώπινο μικρόκοσμο τώρα … Η συμμετέχεις , αν σου επιτρέπεται, στη λήψη των κανόνων ή κάνεις επανάσταση , αν έχεις τα ούμπαλα, και φτιάχνεις δικούς σου .

Ο δρόμος των παιδιών των λουλουδιών , δεκαετία 1960? , ανέδειξε όμορφα τραγούδια , (όλα τα παραμύθια είναι όμορφα) και.. κάποιες ουσίες που δεν επέτρεψαν στους εμπνευστές τους να χαρούν τα εκατομμυριάκια $ που κονόμησαν.

Αρα.. Ψηφίζουμε! Και απαιτούμε τα που ψηφίσαμε, απόδειξη πως είμαστε "λιγουλάκι" έξυπνοι και άρα υποψήφιοι προς επιβίωση!

Κάποιος το είπε πιο πάνω και έχει δίκιο. Τουλάχιστον θα ήταν μια καλή αρχή.

Έγγραφη κατάθεση των προεκλογικών προτάσεων με αντίστοιχες "εγγυητικές" και εξάμηνος έλεγχος με άμεση απόδοση ευθυνών σε τυχόν παραστράτημα...
    Με ταυτόχρονη παροχή της σκυτάλης στον επόμενο επιλαχόντα, αλλά και απαγόρευση στον προηγούμενο να συμμετάσχει στην επόμενη αναμέτρηση.

Βαγγέλη συμφωνώ για τον πόλεμο. Θα έπρεπε να πολεμάμε με τη γη, με την επιστήμη, με το παρόν γενικά για ένα καλύτερο μέλλον...
    Διαφωνώ όμως με την μη ψήφο. Γιατί πιστεύω πως απλά θα οδηγούσε σε ένα ακόμη κίνημα "δεν ψηφίζω", κάτι ανάλογο του "δεν πληρώνω".

Με τη μια δε γίνεται. Από κάπου πρέπει να αρχίσει.
    Κάτι τέτοιο λοιπόν θα ήταν μια αρχή. Για τη συνέχεια, βλέποντας και κάνοντας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Κάποιος το είπε πιο πάνω και έχει δίκιο. Τουλάχιστον θα ήταν μια καλή αρχή.

Έγγραφη κατάθεση των προεκλογικών προτάσεων με αντίστοιχες "εγγυητικές" και εξάμηνος έλεγχος με άμεση απόδοση ευθυνών σε τυχόν παραστράτημα...
    Με ταυτόχρονη παροχή της σκυτάλης στον επόμενο επιλαχόντα, αλλά και απαγόρευση στον προηγούμενο να συμμετάσχει στην επόμενη αναμέτρηση.
    Ο πολιτικός είναι ένας άνθρωπος με στόχο ένα όραμα μιας μελλοντικής κοινωνίας.
    Δεν είναι δεδομένο ότι θα το πετύχει ούτε ότι υπάρχει σαφής τρόπος ή χρονοδιάγραμμα για να το πετύχει.
    Μην μπερδεύουμε την πολιτική με ΗΛΙΘΙΕΣ ατάκες "θα καταργήσουμε τον ενφια" κλπ μικροκομματικές ατάκες για να μας ψηφίσουν τα κορόιδα.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Αυτά έπρεπε να τα κάναμε σαν πολίτες από μόνοι μας. "Μαύρο" σε όσους δεν τηρούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις!
    Αλλά άμα είμαστε "πελάτες", ικανοί να ψηφίσουμε τον οποιοδήποτε, αρκεί να μας κάνει το "χατίρι" (αδιαφορώντας για το κόστος του χατιριού για τους υπόλοιπους)...

...και άμα χρειαζόμαστε ειδικούς νόμους για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα, τότε μήπως πρέπει να σκεφτούμε λιγάκι κατά πόσο αξίζουμε την δημοκρατία; (έστω και στην σημερινή της μορφή)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF