Για αλυσιδογραναζα εχουμε καμια αποψη?? Σε ποιον μαστορα να παω για τοποθετηση και τι τιμες παιζουν??
Με εχουν ψιλομπερδεψει λιγο... τι διαφορες παιζουν?? Απ οτι καταλαβα πρεπει να βαλω zvm-x...
Για αλυσιδογραναζα εχουμε καμια αποψη?? Σε ποιον μαστορα να παω για τοποθετηση και τι τιμες παιζουν??
Με εχουν ψιλομπερδεψει λιγο... τι διαφορες παιζουν?? Απ οτι καταλαβα πρεπει να βαλω zvm-x...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Kαλοριζικος και καλοταξιδος ο ΚαΤεΜης!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
motorex cross power 10w60 ή motul 300V factory line 10w50.
διάβασε καλά το owner manual (αμα δεν το χεις κατεβασε το απο το site της KTM) και ακολούθησε πιστά το προγραμμα συντήρησης. Mην αμελείς τα service και να έχεις πάντα ενημερωμένο το dealernet της ΚΤΜ.
φιλτρο λαδιού της μανας του ή champion.
Φίλος που εχει δοκιμάσει τα motorex μου εχει πει ότι τα καίει σαν την βενζίνη... Αυτός βάζει denicol και ειναι φουλ ευχαριστημένος...
καλα ειναι τα denicol...
αλυσογραναζα παντρεψε stealth Πισω γραναζι με regina αλυσιδα.
για τα σερβις.....
αλλαγη λαδιων.
δεδομενου οτι καιει λαδια το εργαλειο και συμπληρωνεις, το 5000χλμ ειναι σχετικο....
επισης συντηρηση ναι,αλλα οχι υπερβολες.δηλ αμα πας για των 30000χλμ στα 31000χλμ νομιζετε παθαινει τιποτα?απολυτως τιποτα δεν παθαινει....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Για τις βαλβίδες αυτός το άνοιξε στις 40000 και δεν ήθελε... Και είπε ότι θα το ξανανοίξει στις 50000...
Οποτε μαμά μπροςτα stealth πιςω και αλυσίδα Regina... Η did ειναι χειρότερη απο την ρεγκινα;;
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Στις 15000 το είχε ανοίξει και δεν ήθελε παλι νομίζω...
Αρχικά καλορίζικο και πάντα όρθιος. Το θέμα με τα λάδια και τον τύπο τους έχει γενικά πολυσυζητηθεί. Κατά την γμώμη μου η εταιρεία ξέρει. Επίσης η διαφορά κόστους είναι ασήμαντη αν σκεφτείς κάθε πότε αλλάζεις και πόσα δίνεις καθημερινά σε καύσιμο...Αφού καταλήξεις στον τύπο να θυμάσαι πως πρέπει να αγοράσεις κανα λίτρο παραπάνω από ότι παίρνει. Θα το χρειαστείς σίγουρα, καθώς θα συμπληρώνεις ανάμεσα στις αλλαγές,πράγμα που σημαίνει πως τακτικότατα (αλλά τακτικότατα) θα ελέγχεις τη στάθμη με τρόπο που έχει αναλυθεί σε άλλες συζητήσεις. Επίσης η κατάσταση των λαδιών (και των υγρών ψυγείου) σε ενημερώνει γαι γνωστές ζημιές των 990. Γενικά στα ΚΤΜ τα λάδια και τα μάτια σουΤώρα, ανεξάρτητα τι λέει η άδεια να δεις σε μια ΚΤΜ ποιας χρονιάς είναι (06 ή 07) και να έχεις πλήρη εικόνα τι έχει κάνει ο προηγούμενος με τις γνωστές ζημιές των ΚΤΜ της χρονιάς σου (αν του έχει βγάλει κάτι, κλπ.). Τώρα μιας και ρωτάς και για βαλβίδες..Κατά την ταπεινή μου γνώμη η μοτοσυκλέτα που παίρνεις έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία της. Είναι κοντά στα 9 χρόνια και μου φαίνεται απίθανο να έχει κάνει μόνο 28000 χιλιόμετρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα φυσικά για την ποιότητά της. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις τα πάντα, να κοιτάξεις τα πάντα, και ας αλλάξεις και κάτι παραπάνω. Ετσι θα έχεις την δική σου αρχή στη μοτοσυκλέτα, το κεφάλι σου ήσυχο, και να θυμάσαι ότι αλλιώς κοστολογείται κάτι που αλλάζει σε ένα γενικό σέρβις (πχ ας πούμε ρουλεμάν τροχού) και αλλιώς όταν πας και του πεις "άλλαξε μου μόνο αυτό". Καλές διαδρομές..
Το μηχανακι ειναι του 07 τσεκαρισμενο... Εχει όλα τα σερβις στην αντιπροσωπεία εκτός απο το τελευταίο (λαδια-φίλτρο) που το έκανε στο νησί (για να μην πηγαίνει Πάτρα)... Οποτε και τα χλμ ειναι αληθινά... Εννοείται ότι θα τα κάνω όλα... Βαλβίδες λαδια υγρά φίλτρα κτλ... Και μετα αλυσιδογραναζα και μετα λάστιχα... Θέλει απ όλα γιατί το πήρα σχετικά φθηνά... Γι αυτό και ρωτάω γενικά για αναλώσιμα!! Ευχαριστώ για τις ευχές και για τις συμβουλές!!!
μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα αποφασισα να βαλω την did zvm-x g&g.. η αλυσιδα ειναι ακριβως αυτη .. ειναι οτι καλυτερο βγαζει η did για το adventure!! πως σας φαινεται??