Με τραινο ;;;
Εισαι φουλ εμβολιασμενος;;;![]()
Μέχρι και την βόλτα της περασμένης Τέταρτης, ήμουν απλα με ακατασχετη καταρροή και 12 μέρες άυπνος.
Μετά την βόλτα, ήρθε ο βήχας, ο πυρετός και σήμερα 17 μέρες άυπνος. Νιώθω σαν κινητό βιολογικό όπλο. Θερίζει αυτή η ιωση, υποτροπιάζει για πλάκα και βλέπω να κάνει πολύ καιρό να περάσει.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εμ, τα έλεγε ο παλιός, μακριά απο τέτοιο ταξίδι, ....φύλαξε δυνάμεις για την άνοιξη!
+1000
Έκλεισα μήνα κι εγώ....βασανίστηκα απίστευτα...κοιμόμουν στην πολυθρόνα (ο θεός να τον κάνει ύπνο) γιατί όταν ξάπλωνα με έπιανε βήχας...amoxil 500mg...medrol 16mg....
Μου έμεινε η βραχνάδα λόγω βήχα και μια κατάπτωση.
Μια από τις χειρότερες ιώσεις που έχω περάσει...
Eγώ μέχρι προχτές έκοβα βόλτες στο σαλόνι και κοιτούσα χάρτες με τον φακό μη τυχόν και ξυπνήσω την σύζυγο. Τώρα που την κόλλησα, ανοίγω κανονικά τα φώτα
Αντιβίωση δεν έχω ξεκινήσει ακόμη, καθώς το παλεύω με βιταμίνες, αντιβηχικό, xozal για την καταρροή, πλύσεις με ορό, ζεστά ματζούνια και βλέπω μία ελαφριά βελτίωση. Κοιμήθηκα γύρω στο 4ώρο τις δύο τελευταίες ημέρες και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.
Το κακό είναι ότι στη δουλειά μπορώ να ενεργήσω σωστά, μέχρι τις 1300. Μετά η κούραση και η αυπνία, με κάνουν να σέρνομαι και δυστυχώς δεν υπάρχει το "κλείνω, πάω σπίτι".
Άν συνεχίσει, θα κάνω και εγώ χρήση της κάβας που έχω σε αντιβίωση να τελειώνουμε. Δέν θυμάμαι ποτέ να έχω ταλαιπωρηθεί έτσι κι εγώ ....
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ρε παιδιά, άμα δεν κάνετε τις κατάλληλες εξετάσεις με τις οποίες ο γιατρός θα αποφασίσει να σας δώσει αντιβίωση, μην παίρνετε!
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Δεν θέλω να σας ξέρω μέχρι να σας περάσει...
αντί για ψευδάργυρο, λίγο υδράργυρο και βουρ για συναυλία bowie-lemmy