Ωπ ενας τυρογαλ εεεεεεεεεεε Λαρισαιος που θελει spanking απο τον TsaiTeal ??
Τακεκαβλα, προβατινες, γκλιτσες, φλογιδια και κοφτες?
Τα καλυτερα εχασα παλι....
Αφηστε τωρα τις αηδιες και πειτε μου ποτε θα στησετε τα εργαλεια, να φερω ενα του ξαδερφου μου, που κανει κηδειες. Θα το φορτωσω στη νταλικα κ θα σκασω λαρισα. Ζ διχρονο με σλικαδουρες. Κ προβατινα μετα. Πληρωνει ο χαμενος. Τελευταια φορα το μετρησαμε 180 κοντερατα με ενα χοντα cbr. Σας εχω λεμε!!!!!!!
ωωωωωω δυνατος παικτης στο προσκηνιο!!
καπου εδω πρεπει να πεσει συρμα στον GP800(secret) που εκτελει οτι κινειται!!![]()
Να φορτωσω το jog και να ερθω?
Εχω και καινουργια λαστιχα.
Παιδιά, μη βγαίνετε οφφτόπικ, παρακαλώ.
Μια φορά είχα πιάσει 145km/h με το αυτοκίνητο! Ήταν απίστευτο συναίσθημα!!112
Life begins at 45°.
Α ρε ψιλικατζηδες ....
Με το ποδηλατο καποτε, επιασα σε στο χωριο 70Km/h ...21η ταχυτητα και τα ποδια να φλεγονται....!!
Και τα τακακια να φλεγονται επισης για να μη βρεθω στο ποταμι!
Beat this!
Εγω παω στοιχημα οτι ο Λαμιωτης θα χασει........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
taisteal μεσα αν θες.,.. θα φερω μοιανου φηλου το Χ και εγο να δουμε τι πουλεια πηανει το παρταλη σου...
Quod me nutrit... me destruit.....
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Επειδης μαζευομαστε μπολικοι ναουμ, εχει κανα δρομο της προκοπης εχει πανω στη λαρισα ή θα στηθουμε για κοντρα σε κανα καροδρομο με λακουβες και θα κλαιμε τα μοτορια; Σας εχω ολους λεμε!!!!!![]()