Όλοι είναι καλύτεροι από εμάς σε αυτά τα πράγματαΕγώ άνετα ζούσα Αγγλία. Απλά δε θα είχα μοτοσυκλέτα.
Life begins at 45°.
Στον straight Νότο. Brighton μεριά.
Γελάω λίγο, γιατί, αν και έχω ζήσει 3 χρόνια εκεί και είναι πανέμορφο, είναι πιο gay κι από τον Πάτρικ.
Life begins at 45°.
Μια χαρά το πάει το μηχανάκι. Σιγά τα γκάζια και τις παραβάσεις. Καλά τον καταδίκασαν με βάση το βίντεο; είναι αποδειχτικό στοιχείο ένα προσωπικό βίντεο το οποίο μπορεί να είναι ότι νάναι ; αυτοί οι Άγγλοι ανώμαλοι σε όλα τους βρε παιδί μου.
Με εκπλήσσει η σεμνοτυφία και η υποκρισία κάποιων..
ατιθασα νιατα![]()
Και μπιτσικλέτ θα είχες και στο Brands Hatch για TD θα πήγαινες κύριε μλκ μου....άσταφτα τα σάπια..Ωστόσο συμφωνώ με το γιώργο και εγώ θα ζούσα Αγγλία.Πολλές φορές το έχω πεί κ δε μετανοιώνω όσα κουσούρια κ αν έχουν έχουν κ τα καλά τους όπως παντού απλά υπερισχύουν τα υπέρ κατ'εμέ.
Τον σταματήσανε του κατασχέθηκε η κάμερα με την κάρτα μνήμης και μετά του την ρίξανε με αποδεικτικό στοιχείο την ίδια του την κάμερα οπότε καλά του κάμανε...μη λέμε ότι θέλουμε...ας βάλουμε την "ταύλα" λίγο πιο κάτω απο την λογική....
Μπα δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, τον θαύμασα άσχετα με το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε, γιατί είναι 60άρης και δείχνει να γουστάρει ακόμα. Τώρα το υπόλοιπο περί ευθύνης του κλπ κλπ κλπ για ενδεχόμενη άσχημη αναλύθηκε από όλους τους άλλους εδώ και με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά θα γούσταρα να πάω μια γρήγορη βόλτα μαζί του. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Έκανε μαλακία (και προφανώς δεν είναι η πρώτη ή η μόνη) και θα τιμωρηθεί αλλά ότι το γουστάρει και το πάει το μηχανάκι είναι κι αυτό γεγονός.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
στον δρομο δεν τολμας να κανεις χαζομαρες γιατι αν δεν σε πιασει η απανταχου καμερα θα σε καρφωσει ο οποιοσδηποτε ρουφιανος
γι αυτο κρατιουνται και τις κανουν μαζεμενες το καλοκαιρι στις διακοπες στην Ελλαδα
η νομιμοτητα δεν ειναι απο επιλογη ειναι απο εξαναγκασμο
Αν η κάρτα μνήμης αποτελεί αποδειχτικό στοιχείο τότε μπορεί κάποιος να έχει καταγράψει ένα βίντεο που να πηγαίνει εντελώς νορμάλ και να το έχει στη κάμερα που υποτίθεται καταγράφει live και κάθε φορά που πηγαίνει π.χ στη δουλειά του τάπα να το προσκομίζει και να βγάζει τρελό το όργανο που τον σταμάτησε. :P
Για το αν έκανε κάποια σοβαρή παρανομία ο Άγγλος στο βίντεο θα δώσω ένα παράδειγμα για να φανεί το πως το βλέπω εγώ: Είσαι στη πόλη και φτάνεις σε διασταύρωση με κόκκινο σηματοδότη. Ουρά τα αυτοκίνητα σταματημένα και από το αντίθετο ρεύμα έρχονται αυτοκίνητα γιατί είναι πράσινο από εκεί. Δηλαδή μια πολύ κλασσική εικόνα στις πόλεις. Εσύ αποφασίζεις να τους παράσεις όλους και να βρεθείς πρώτος στο φανάρι. Υπάρχει και όργανο στη διασταύρωση που παρατηρεί. Αν είσαι με μηχανή μπορεί να μη σου δώσει σημασία καν, αν είσαι με αυτοκίνητο θα σε γράψει επιτόπου κι αν είσαι με φορτηγό θα σε αλυσοδέσει. Θέλω να πω ότι το μηχανάκι έχει μία αναγνωρίσιμη ευελιξία και αυτό είναι ένας από τους πολλούς λόγους που το προτιμάμε. Γιαυτό ξεκολλάτε ορισμένοι![]()
Και λεβεντης και λαλακας λοιπον.
Χεχε, μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα χάνατε το δίπλωμα σε 5'.
ΑΝ έκανε σοβαρή παρανομία ο παππούς;; Αλήθεια; Εδώ θα γελάγαν!
Ακόμα και προσπέραση από την λάθος πλευρά (αριστερά εδώ) θεωρείται κολάσιμη. Σούζα αβέρτα δεν κάνει κανείς εκτός από τσαβο-πιτσιρικάδες με σκούτερ και πιθανώς χωρίς δίπλωμα. Θεωρείται και επικίνδυνο και @επίδειξη@, αν έχει στρβογαμήσει ο δικαστής άνετα σου παίρνει το δίπλωμα. Πάω με 180 και είμαι 1000% στη τσίλια για κανα περιπολικό. Στον αυτοκινητόδρομο!!! Στα 210 σου αφαιρούν το δίπλωμα για κανα-δυο χρονάκια (πρέπει να ξανακάτσεις εξέταση, ενίοτε ιδιαίτερα αυστηρη). Παίζει και κανα τρίμηνο τούφα. Και πάλι καλά λέμε. Τουλάχιστον δεν είμαστε Αυστραλία. Εκεί απαγορεύονται και οι διηθύσεις!
ΟΚ, υπερβολικά τα δύο χρόνια (αν ήταν ένα, κανεις δεν θάλεγε τίποτα!), αλλά είπαμε... αν... ο δικαστής...
Αμ, έχει και τα καλά του το Ελληνικό αναρχομπουρδέλλο.
Σωστή σκέψη...Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma
===
Το κακό είναι οτι με την καινούργια μόδα έχει και η τελευταία γιαγιούλα GoPro και δεν ξέρεις ποιός άλλος wannabe-χαφιες σε παίρνει.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 26/01/2016 στις 14:31.
Σωστά. Επειδή τα αρχεία δε διατηρούν ημερομηνίες και λοιπά στοιχεία. Σίγουρα η αστυνομία δε γνωρίζει από τέτοια !!111 Ευτυχώς που είμαστε παμπόνηροι οι Έλληνες.
Life begins at 45°.