Ουουουπς σορρυ!!!
Δεν το διάβασα καθόλου.. Νόμιζα θα είναι τύπου
ομαδικό κιετς και μου φάνηκε πολύ δύσκολο!
Ουουουπς σορρυ!!!
Δεν το διάβασα καθόλου.. Νόμιζα θα είναι τύπου
ομαδικό κιετς και μου φάνηκε πολύ δύσκολο!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
O "τεχνικός κανονισμός" ποιος είναι; Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα -και του περσινού- κι απόκτησα μια ιδέα.
Υπάρχουν φαντάζομαι συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να περάσει κάθε συμμετέχων; Σ' αυτά υπάρχει έλεγχος που πιστοποιεί με κάποιο τρόπο την διέλευση;
Think faster than you ride
επίσημο δημοσιευμένο τεχνικό κανονισμό δεν έχει.
οι περισσότερες οδηγίες δίνονται προφορικά την Τετάρτη πριν απο το επίμαχο Σ/Κ (orientation). ένας απο τους λόγους είναι οτι δύσκολα ένα διήμερο να είναι ακριβώς όπως το προηγούμενο, όσον αφορά το τρόπο βαθμολόγησης. Στο orientation εξηγούν όλη τη διαδρομή (ή σχεδόν όλη γιατί πολλές φορές αφήνουν κρυφά κομμάτια) και όλα τα τεχνικά θέματα (λέμε τώρα). Γενικά όμως κάθε χρόνο:
1.προτρέπουν τη συμμετοχή από μοτοσυκλέτες που είναι καλά συντηρημένες με σχετικά νέα αναλώσιμα (έλεγχος δε γίνεται, αλλα γενικά οι συμμετέχοντες μέχρι τώρα έχουν επιδείξει πολύ καλή συμπεριφορά σε αυτό το θεμα. μόνο ορισμένα θέματα με λάστιχα και με τακάκια είχαν κάποιοι)
2.Απαγορεύουν τη επιθετική και αντι-συναδερφική οδήγηση. εάν υπάρξει καταγγελία από συνοδοιπόρους, για κάποιος που προσπέρασαν επικίνδυνα, τότε έχουν το δικαίωμα να τους
αποκλείσουν. Τα ίδια ισχύουν για συμπεριφορές τύπου ελάτε να σας δείξω ένα καλό burn-out (από όσο γνωρίζω πάντως τα τελευταία 7-8 χρόνια δεν έχει ακυρωθεί κάποιος).
3.δεν ελέγχουν για θέματα όπως άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια κτλ
4.για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζεται το κύπελλο στις κλασικές μοτοσυκλέτες στο οποίο θα έχει τεχνικό έλεγχο σε περίπτωση που δεν έχει τη σχετική άδεια:
Β. Κύπελλο Κλασικής Μοτοσυκλέτας
H Moto Guzzi είναι η παλαιότερη Ευρωπαϊκή εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών σε συνεχή λειτουργία μέχρι
σήμερα και η λέσχη μας δραστηριοποιείται από το 2000 και στο χώρο της ιστορικής μοτοσυκλέτας, με εκδηλώσεις,
διοργανώσεις κλασσικών αγώνων και δυναμική συμμετοχή στην αντίστοιχη ομοσπονδία.
Από φέτος θεσπίζεται «Κλασσικό κύπελλο» που αφορά σε συμμετοχές με πιστοποιημένες μοτοσυκλέτες
κατασκευής έως το 1986. Η πιστοποίηση θα πρέπει να είναι της FIVA ή της FIA ενώ οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να φέρουν
κρατικές πινακίδες και να έχουν ασφαλιστικό συμβόλαιο σε ισχύ. Κατ΄ εξαίρεση μπορεί να γίνουν δεκτές μοτοσυκλέτες
που η διαδικασία πιστοποίησης τους δεν έχει ακόμα τελειώσει αλλά στη περίπτωση αυτή θα γίνει επιπλέον έλεγχος από
τη τεχνική επιτροπή της λέσχης.
Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Κάθε μέλος συμμετέχει στο 36ωρο σαν ατομική συμμετοχή – η οποία
παρεμπιπτόντως ισχύει κανονικά. Απλά στο τέλος θα υπάρχει ειδική κατάταξη (πέρα από την γενική) για τις κλασικές
μοτοσυκλέτες. Η κλασική μοτοσυκλέτα με την καλύτερη βαθμολογία κερδίζει το Κύπελλο!
Γενικά κάθε χρόνο
5. το μεγαλύτερο % της βαθμολογίας (70 – 80%) δίδεται με τη κατάθεση φωτογραφιών από προκαθορισμένα σημεία. ο λόγος ύπαρξης τους είναι η απόδειξη ότι έκανες τη διαδρομή όλη και όχι με short cuts
6. ένα 10% για τη συμμετοχή σε κανα 2 παιχνίδια (από regularite έως ερωτήσεις για τη διαδρομή, έως και κάτι πιο χιουμοριστικό όπως αγώνας με θαλάσσια ποδήλατα στη Λίμνη Πλαστήρα). Ο επίσημος λόγος από την Λέσχη είναι ότι θέλουν να δώσουν κύπελλα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τελικά για μένα όμως υπάρχει και ένας υποθάλπτων πιο σοβαρός λόγος και έχει να κάνει με το γεγονός ότι έτσι όπως είναι τα κύπελλα πριμοδοτούν τους οργανωμένους οδηγούς που δεν σκέφτονται πώς να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό (εξαιρέσεις υπήρξαν). έτσι προστάτευες και τον θεσμό από το να γίνει αγώνας ταχύτητας. προφανώς και υπήρξαν και υπάρχουν οι προσωπικές κόντρες αλλά πρώτων ήταν ελάχιστες και δεύτερον κρατήθηκαν μακριά από τα κύπελλα.
7.παλιότερα είχαν και μέτρηση χιλιομέτρων. δηλαδή, η λέσχη μέτραγε τα χλμ όλης της διαδρομής ή μέρος αυτής και μέτραγε την απόκλιση σου με βάση τον χιλιομετρητή. Σταδιακά εγκαταλείπεται αυτός ο τρόπος. Τα χιλιομετρημένα κομμάτια απαιτούν ένα καλό και πολυήμερο πιλοτικό. τα τελευταία 2 χρόνια δε τους βλέπω και πολύ ορεξάτους σε αυτό το θέμα. (προφανώς και έχουν υπάρξει ορισμένες φορές μικρά παρατράγουδα για την απουσία πιλοτικού). Βέβαια νομίζω ότι το εγκαταλείπουν γιατί το 36ωρο πλέον έχει κάνει σχεδόν όλους τους δρόμους της Ηπειρωτικής Ελλάδας οπότε έχουν πολύ καλύτερη άποψη για την όποια διαδρομή σκοπεύουν να φτιάξουν.
bottom line
έχω κάνει 6 36ωρα και αυτό με το καλό θα είναι το 7. Ξέρω καλά ότι ο καθένας κοιτάει να μεγαλοποιεί τις επιλογές που κάνει, χωρίς αυτές τελικά να είναι πάντα κατι το ιδιαίτερο, αλλά κάποιοι από εμάς αισθανόμαστε σαν έχει μπει μικρόβιο μέσα μας. απαξ και σου μπει το μικρόβιο δύσκολα βγαίνει. η συμμετοχή για 2 μέρες με άλλες 200 μηχανές σε οτιδήποτε στριφτερό και όμορφο υπάρχει στην Ηπειρωτική Ελλάδα, είναι από μόνη της μια μοτοσυκλετιστική γιορτή. Επιπλέον, οι 10 -12 ή και 15 (για κάποιους άλλους) ώρες οδήγησης την ημέρα για 2 μέρες έχουν σίγουρα κάτι το μαζοχιστικό και ως εκ τούτου λυτρωτικό θέμα μέσα τους. εσύ που κάνεις και Μαραθώνιο ίσως το καταλάβεις πιο εύκολα.
Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι!
Η συμμετοχή είναι το μικρότερο κόστος. Μόνο για καύσιμα θα χρειαστώ πάνω από 220-230 ευρώ.
Αν το δεις όμως από την οπτική 0,33 ανά χιλιόμετρο*, παρέα με 150+ "συναγωνιστές" αναβάτες, φαντάζει λιγότερο!
*Συνολικό κόστος
Think faster than you ride
Λοιπόν αν είναι να πάρουμε την κούπα
και να γλυτωσουμε και το 20αρικακι,
είμαι μέσα!! Ας μετρηθουμε πόσοι βγαίνουμε!
Εντιτ: μόνο λίγο σύντομα γιατί το έχω ταμα να γραφομαι από τους πρώτους :-P
Εγώ ετοιμάζομαι για το 5ο μου 36ωρο... Τώρα αν θέλετε κανένα έξτρα άτομο για το team εδώ είμαι![]()
ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)
Εκτός και αν γίνει κανα μπαμ και εμφανιστούν 3-4 συμφορουμίτες μέχρι το βράδυ (χλωμό το κόβω) δε βλέπω να κατεβαίνουμε με ενιαία χρώματα.
προς το παρόν έχουμε μόνο 4 σίγουρους:
nicmor
εγώ
Golden Arian
εσύ
θα έχουμε μάλλον και άλλες 2 συμμετοχές που το παλεύουν αλλά δε πρέπει να στηριζόμαστε σε αυτές. Το βλέπουμε.
ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)