χαχαχαχα
καλό κι αυτό.
Κάτσε ξέρω και γω ένα...
ήταν που λες ο τοτος το βαζελάκι...
![]()
![]()
βρε τι άλλο θα ακούσουμε!!!
χαχαχαχα
καλό κι αυτό.
Κάτσε ξέρω και γω ένα...
ήταν που λες ο τοτος το βαζελάκι...
![]()
![]()
βρε τι άλλο θα ακούσουμε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
el_hymadorΠερι ορεξεως κολοκυθοπιτα αν δεν εχεις δει καλη μπαλα μονο απο τον γαυρο ΟΚ.Απο τον γαυρο δεν νομιζω οτι εχουμε δει ποτε καλη μπαλα , ανταξια αυτης που ειδαμε στις παραπανω περιπτωσεις ..... αν εχετε δει εσεις πειτε ποτε και που.... (ψαξε-ψαξε , δεν θα το βρεις)![]()
Βγαλε τις παρωπιδες ομως..Ειναι επικυνδινες στις διασταυρωσεις ειδικα αν ερχετε εκ των δεξιων ο ΓΑΥΡΟΣ...:rotflmao: :rotflmao:
den mou apantises omws poious ferate.....Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Καλά τώρα σίγουρα κάνεις πλάκα γιατι αν το εννοείς αυτό που λες απλά δεν έχεις ιδέα απο ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να έχει νόημα να συζητάμε!!!!![]()
Και ύστερα μιλάτε για οπαδικά γυαλιά!!!
Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα κατι διαφορετικο σε οτι αφορα την ποιοτητα των απαντησεων......παρ΄ολα αυτα επιμενω και σας προκαλω να απαντησετε με επιχειρήματα και αποδειξεις στα εξης :
α) Πιστευετε οτι την καλυτερη μπαλα οντως την εχουμε δει απο αυτες τις δυο ομαδες και στις συγκεκριμενες χρονικες περιοδους που αναφερομε η οχι? Αν οχι εξηγηστε μας παρακαλω....
β) Αν πιστευετε οτι ο ολυμπιακος εχει ποτε αποδωσει ποδοσφαιρο ποιοτικοτερο απο τις προαναφερομενες ομαδες και χρονικες περιοδους , διευκρινιστε μας ποτε παρακαλω.....η εν πασει περιπτωση ποτε πιστευετε εσεις οτι ο ολυμπιακος επαιζε την καλυτερη μπαλα γενικοτερα....
Αν ζοριζεστε στην απαντηση παρτε τηλεφωνο τον Τσουκαλα.....
νόμιζα ότι ήταν πλάκα...:hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
den mou apantises omws poious ferate.....
που να το φανταστώ...
λοιπόν...
σουστες(τον θυμάμαι καλά???ήμουν μικρός τότε βλέπεις)
φούνες
ντέταρι
προτάσοφ
σαβιτσεφ
λιφτοτσενκο
γιουσκόβιακ
ζε ελίας
καρεμπέ
τζιοβανι
ριβαλντο
σουρερ
μπερμούδες
κριστενσεν
αν ξέχασα κανένα συγχωρήστε με και προσθέστε
τώρα για το πότε έπαιξε ο ολυμπιακός μπάλλα δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω.Θα είναι λες και τα γράφω σε τοίχο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τώρα για το πότε έπαιξε ο ολυμπιακός μπάλλα δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω.Θα είναι λες και τα γράφω σε τοίχο.
μπες στον κοπο ρε μεγαλε να μας διαφωτισεις και εμας τους ανιδεους.... και οι τοιχοι εχουν αυτια ουτως η αλλως ....η μηπως υπεκφεύγεις?......λεμε τωρα......
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]νόμιζα ότι ήταν πλάκα...:hypnotize :hypnotize
που να το φανταστώ...
λοιπόν...
φούνες
ντέταρι
προτάσοφ
σαβιτσεφ
λιφτοτσενκο
γιουσκόβιακ
ζε ελίας
καρεμπέ
τζιοβανι
ριβαλντο
σουρερ
μπερμούδες
κριστενσεν
βασικα .....παρανοησες.
Μιλουσαμε για δεκαετια 80 που παιζατε μπαλαρα - κατα τα λεγομενα σας - και ΦΕΡΑΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
δεν μιλαμε γενικα....
συμφωνώ σχεδόν με όλους εκτός από....σούρερ (δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο όνομα άσχετα με την αξία του), μπερμούδες (επίσης) και Κρίστιανσεν (παιχτάρα αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο όνομα, είναι κάτι σαν τον Βαζέχα..΄΄ηρθε όταν ήταν άγνωστος αν κ παιχτάρα) παρόλα αυτά δεν είχε συνέχεια ο Κρίστιενσν στο εξωτερικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
νόμιζα ότι ήταν πλάκα...:hypnotize :hypnotize
που να το φανταστώ...
λοιπόν...
φούνες
ντέταρι
προτάσοφ
σαβιτσεφ
λιφτοτσενκο
γιουσκόβιακ
ζε ελίας
καρεμπέ
τζιοβανι
ριβαλντο
σουρερ
μπερμούδες
κριστενσεν
αν ξέχασα κανένα συγχωρήστε με και προσθέστε
Ριβάντο, Καρεμπέ, Τζιοβάνι ήρθαν όταν ήταν τελειώμένοι ποδοσφαιρικά στην υπόλυη Ευρώπη (άσχετα πάλι με την προσφορά τους στον Ολυμπιακό)
Οι καλύτερες μεταγραφές ever για τον Ολυμπιακό ήταν οι μαγική ρωσική τριάδα τους οποίους μάλιστα τους πήρε την ίδια εποχή...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
α οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
βασικα .....παρανοησες.
Μιλουσαμε για δεκαετια 80 που παιζατε μπαλαρα - κατα τα λεγομενα σας - και ΦΕΡΑΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
δεν μιλαμε γενικα.... [/B]![]()
τωρα να έρθει παίχτης στην ηλικία και στο επίπεδο ροναλντινιο κ.τ.λ αποκλείεται όσο και να το θέλουμε όσα και να τους δώσουμε.
Αναγκαστικά όποιος φέρνει παίχτες ονόματα θα είναι ηλικίας 30+.
Στο ελλάντα ήμαστε.Το θέμα είναι να είναι παίχτες σε βασικές θέσεις που χρειάζεται η ομάδα.
Η ρώσικη τριάδα δυστυχώς ήρθαν σε λάθος ή μάλλον στην χειρότερη εποχή όπως και γιουσκόβιακ/ντέταρι.Να τους είχε ο Μπάγεβιτς αυτούς C.L θα παίρναμε
καλά το πάχηνες....γιατί τότε υπήρχαν κάτι ομάδες σαν την Μίλαν του Σάκι...διαστημικό ποδόσφαιρο...Λίβερπουλ κτλ κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
α οκ.![]()
τωρα να έρθει παίχτης στην ηλικία και στο επίπεδο ροναλντινιο κ.τ.λ αποκλείεται όσο και να το θέλουμε όσα και να τους δώσουμε.
Αναγκαστικά όποιος φέρνει παίχτες ονόματα θα είναι ηλικίας 30+.
Στο ελλάντα ήμαστε.Το θέμα είναι να είναι παίχτες σε βασικές θέσεις που χρειάζεται η ομάδα.
Η ρώσικη τριάδα δυστυχώς ήρθαν σε λάθος ή μάλλον στην χειρότερη εποχή όπως και γιουσκόβιακ/ντέταρι.Να τους είχε ο Μπάγεβιτς αυτούς C.L θα παίρναμε
πάντως θα ήταν καλύτερα αντί να φέρνουμε γερασμένουν πρώην παιχταράδες να τα σκάσουν οι πρόεδροι να φτιάξουν εγκαταστάσεις για ακαδημίες και να φέρουν ένα σοβαρό προπονητικό team από το εξωτερικό που έχουν πείρα σε αυτά τα θέματα γιατι η δουλειά που γίνεται στην ΕΛΛΆΔΑ σε επίπεδο ακαδημιών είναι κυριολεκτικά της πλάκας
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εεε καμιά φορά με πιάνει το υπερβολικό μουΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
καλά το πάχηνες....γιατί τότε υπήρχαν κάτι ομάδες σαν την Μίλαν του Σάκι...διαστημικό ποδόσφαιρο...Λίβερπουλ κτλ κτλ
![]()
![]()
![]()
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Οι καλύτερες μεταγραφές ever για τον Ολυμπιακό ήταν οι μαγική ρωσική τριάδα τους οποίους μάλιστα τους πήρε την ίδια εποχή... [/B]
+1000!!!
![]()
![]()
:a19:
![]()
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova