Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Σχετικά με τον ΟΤΕ, είναι υποχρεωμένοι να είναι ακριβότεροι. Δεν ξέρω το γιατί,
    Ο ΟΤΕ ως καθολικός πάροχος (και μέχρι πρότινος Εθνικός), πουλάει δίκτυο* στους υπόλοιπους παίχτες της αγοράς.

Εδώ έρχεται η ρυθμιστική αρχή (βλ. ΕΕΤΤ) η οποία επιβάλει στο ΟΤΕ να πουλάει υψηλότερου τιμήματος υπηρεσίες (ούτε καν στις ίδιες τιμές με τον ανταγωνισμό) προκειμένου να υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός και να διεκδικήσουν όλοι μερίδιο από την πίτα της αγοράς.

Έτσι, ο ΟΤΕ, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός, αντιτείνει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, γρηγορότερη άρση βλαβών με πλήρη ενημέρωση βήμα προς βήμα για την έκβαση του προβλήματος, ίσως ποιοτικότερο δίκτυο, κ.α.

*Είναι σχεδόν αδύνατον να φτιάξει κάποιος δίκτυο from scratch, μιλάμε για επενδύσεις δις ευρώ.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Κάτι τέτοια μου έλεγε και μένα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Έτσι για την ιστορία, περαστηκε η έκπτωση και ως αναδρομικά το επόμενο πάγιο μου θα είναι μηδέν.
    Δηλώνω ευχαριστημένος πλέον.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Σχετικά με τον ΟΤΕ, είναι υποχρεωμένοι να είναι ακριβότεροι. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά έτσι μου είπε πολύ δικός μου άνθρωπος που δουλεύει σε καλό πόστο.
    Δεν ξέρω από που παίρνουν σήμα και καλώδια κλπ όλοι, αλλά όταν απαλλάχτηκα από την hol που έμεινα για τρεις μήνες (τόσο άντεξα) είδα πολύ μεγάλη διαφορά σε Forthnet που είμαι τώρα.
    Κινητό, όσο συνεχίζει η Vodafone να ανανεώνει τα πακέτα πριν λήξουν και να προσθέτει τα υπόλοιπα, CU και ξερό ψωμί.
    Έχω περίπου 2500 λεπτά προς CU, 1030' προς όλους και 3800 mb ίντερνετ με 10€ τον μήνα.
    Από την κάθε κάρτα, αγοράζω το ίδιο πακέτο κάθε φορά με κόστος 5€. Το υπόλοιπο, μένει στην κάρτα.
    Βάζω 10€ και προφανώς έχω παροχές που δεν καταναλώνω. Και η Vodafone κάνει την δουλειά της και βγάζει και εγώ δεν μένω ποτέ.
    vodafone , 18μηνο καρτοσυμβόλαιο , 18€ το μήνα , πήγα vodafone πλ.Βάθη να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όταν λήξει και μου είπαν στο κατάστημα να πάω μόλις λήξει να το κλείσουνε.
    πάω λοιπόν και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω ακόμα 3 μήνες με φουλ τιμή δηλαδή 35+35+35+τέλος αποσύνδεσης περίπου 10 + κάτι ψιλά γράμματα =130€.
    130€.
    έπρεπε λέει να τους είχα κάνει έγγραφη αίτηση 2 μήνες πριν τη λήξη του 18μήνου
    -μα εσείς εδώ δεν μου είπατε να έρθω εδώ σε εσάς, στη λήξη????????
    -δεν ξέρω τι μπορεί να σας είπε ο άλλος συνάδελφος , ισχύει αυτό που λέω εγώ.

τηλέφωνα-email-κοντρα τηλέφωνα -ξανά email, πάπαλα

κατέληξα να τους κράζω σε όλες τις επίσημες σελίδες τους σε facebook ,twitter ,site και ό,τι σκατά άλλα έχουν , να τους αποκαλώ γραπτά και δημοσίως απατεώνες, να μπαίνω στη σελίδα τους και να τους δυσφημίζω ,να τους προκαλώ με ονοματεπώνυμο να μου κάνουν μήνυση. 2 χρόνια τώρα και περιμένω. απλά μερικές φορές απαντάει με π.μ. κάποιος και όταν του λέω να απαντήσει δημόσια στις κατηγορίες μου, μούγγα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Αυτό στο παρελθόν το έχω φάει κατά καιρούς σε διάφορες συναλλαγές και έτσι πάντα ζητάω όνομα.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μια ερώτηση προς ολους,μήπως και ξέρει καποιος να απαντήσει.
    Πληρωσα 90 ευρω ποινη στην wind για να αλλαξω εταιρεία.
    Μου εκοψαν απόδειξη στο κατάστημα για τα χρήματα αλλα παραστατικό -τιμολόγιο δεν μου κόβουν με αποτέλεσμα να μην μπορω να περασω το ποσό στα εξοδα της εταιρείας μου.
    Πως γίνεται αυτό;
    Η δεν γίνεται. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    vodafone , 18μηνο καρτοσυμβόλαιο , 18€ το μήνα , πήγα vodafone πλ.Βάθη να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όταν λήξει και μου είπαν στο κατάστημα να πάω μόλις λήξει να το κλείσουνε.
    πάω λοιπόν και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω ακόμα 3 μήνες με φουλ τιμή δηλαδή 35+35+35+τέλος αποσύνδεσης περίπου 10 + κάτι ψιλά γράμματα =130€.
    130€.
    Η ίδια εταιρεία, πριν αρκετά χρόνια και ενώ ήμουν άψογος πελάτης τους (με συμβόλαιο) για περισσότερο από 10ετία, μου ζήτησε κάποια λεφτά όταν άλλαξα πάροχο. Υπόψιν ότι δεν είχα καμία απολύτως οφειλή ή συμβόλαιο που να με δεσμεύει. Με "απείλησαν" 2-3 φορές με τηλέφωνα και δικηγόρους και τους έγραψα κανονικά. Δε συνέβη ποτέ κάτι και με έχασαν από πελάτη για πάντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μια ερώτηση προς ολους,μήπως και ξέρει καποιος να απαντήσει.
    Πληρωσα 90 ευρω ποινη στην wind για να αλλαξω εταιρεία.
    Μου εκοψαν απόδειξη στο κατάστημα για τα χρήματα αλλα παραστατικό -τιμολόγιο δεν μου κόβουν με αποτέλεσμα να μην μπορω να περασω το ποσό στα εξοδα της εταιρείας μου.
    Πως γίνεται αυτό;
    Η δεν γίνεται. ......
    Δε δουλεύει αν απλά σου σφραγίσουν την απόδειξη;
    Life begins at 45°.

Teo τους ζήτησες τιμολόγιο και δεν το κόβουν με τι δικαιολογία;

Στο πΛι σου, πέρνα την απόδειξη στα έξοδά σου.

Αλήθεια, τι αιτιολογία γράφει επάνω;

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Ξερουμε τπτ για την INALAN?

http://www.inalan.gr

Οι ταχυτητες που υποσχεται είναι πολύ καλές, αναλογικα με την τιμη που τις προσφέρει!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Teo τους ζήτησες τιμολόγιο και δεν το κόβουν με τι δικαιολογία;

Στο πΛι σου, πέρνα την απόδειξη στα έξοδά σου.

Αλήθεια, τι αιτιολογία γράφει επάνω;
    Απόδειξη εισπραξης απλή.
    Μετρητά. ...τόσα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Τι μλκες, anyway, εφόσον είναι κάτω από 100€, προσωπικά θα την καταχωρούσα. Ρώτα και τον δικό σου λογιστή.

130€.
    έπρεπε λέει να τους είχα κάνει έγγραφη αίτηση 2 μήνες πριν τη λήξη του 18μήνου
    -μα εσείς εδώ δεν μου είπατε να έρθω εδώ σε εσάς, στη λήξη????????

τηλέφωνα-email-κοντρα τηλέφωνα -ξανά email, πάπαλα

κατέληξα να τους κράζω σε όλες τις επίσημες σελίδες τους σε facebook ,twitter ,site και ό,τι σκατά άλλα έχουν , να τους αποκαλώ γραπτά και δημοσίως απατεώνες, να μπαίνω στη σελίδα τους και να τους δυσφημίζω ,να τους προκαλώ με ονοματεπώνυμο να μου κάνουν μήνυση. 2 χρόνια τώρα και περιμένω. απλά μερικές φορές απαντάει με π.μ. κάποιος και όταν του λέω να απαντήσει δημόσια στις κατηγορίες μου, μούγγα
    Και πολύ καλά κάνεις και τους κράζεις. Είναι όλοι για κράξιμο και περισσότερο η Vodafone.
    Κάποτε που είχα συμβόλαιο, σχεδόν κάθε μήνα μου έκοβαν το τηλέφωνο. Ξέρεις τι είναι να πληρώνεις και σε τρεις μέρες να στο κόβουν γιατί δεν πλήρωσες;
    Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ξέρεις τι μου απαντούσαν; "Καλά, κάθε μήνα έτσι λες" με ηφάκι. Μετά από λίγο το σύνδεαν μόνοι τους.
    Έκανα τρεις μήνες και στην cosmote μετά από αυτούς.
    Δεν είδα ποτέ λογαριασμό. Μετά αποδείχτηκε πως είχαν λάθος διεύθυνση.

Off topic. Σήμερα εκδόθηκε λογαριασμός της ΔΕΗ και είχε μέσα προηγούμενη οφειλή, ακριβώς το μισό πόσο του προηγούμενου.
    Τους παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω τι είναι αυτό. Μου λένε εντελώς φυσικά "ε ναι, περάστηκε μόνο το μισό, αφού σας το γράφουμε, αν έχει πληρωθεί αγνόησέ το"
    Έφαγαν βρησίδι που το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Ο υπάλληλος μόνο άκουγε. Πρέπει να ασκούσε όλη γειτονιά. Δεν αισθάνθηκα και πολύ υπερήφανος γιαυτό αλλά δεν μπορεί να μην ξέρουν να βγάλουν ούτε έναν λογαριασμό!
    Τι; Δεν φταίει; Επιτέλους κάποιος πρέπει να φταίει σε αυτήν την χαβούζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εταιρεια κινητης-σταθερης απαιτησε τρελα λεφτα για σπασιμο συμβολαιου
    στην πραγματικοτητα ανανεωσαν το συμβολαιο μονοι τους και ζητουσαν παγια 24 μηνων οταν εγινε διακοπη τον 20ο μηνα
    απειλησαν και με δικαστικα εξοδα μεσω δικηγορικου-εισπρακτικου γραφειου
    μιλαμε για 80χρονη χαμηλοσυνταξιουχο πελατη για μια 5ετια
    καθαρισα με http://www.synigoroskatanaloti.gr/ και προτεινω σε οποιον εχει θεμα να απευθυνθει εκει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Χαχααχ χααχα

Πηγαινε όπου ειναι φτηνότερα. Δεν έχουν καμια διαφορα!!
    Εχει συζητηθεί πολλάκις το θέμα.

Επίσης για όλους !!! Μην πέφτετε στην παγίδα της ποινής !!! Ποιο εφικτό ειναι να γυρίσει ο γαύρος τα κλεμμένα παρα να πληρώσεις εσυ η οποίος ποινή

Επίσης μια ερώτηση σε έναν διπλανό αναφορικά με την ταχύτητα του θα σου λύσει απορίες πολλές . αυτά διαφέρουν ακόμα και σε απόσταση δύο τετραγώνων (ελάτε Γκύζη να ΣΑΣ δειξω)
    Παίξε με απειλή να φύγεις και τους κάνεις ότι θέλεις.
    βλεπω ότι ακομα το συνεχιζετε.... παιδες συγκεκριμένα πραγματα συμβαινουν μονο... ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ... δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω

α) πηγαίνετε οπου είναι φθηνοτερα.... όλα τα αλλα περι καλης υποστήριξης κλλπ κπλ ειανι παπαριές, αν καθισετε να ψαξετε θα ακουσετε 500 διαφορετικες γνωμες είτε θετικές ή αρνητικές.

β) ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ στην παγιδα της ΠΟΙΝΗΣ!!! δεν υπαρχει... δεν θα σας κυνηγήσουν ποτε.... γραψτε τους κανονικα. Τελος!

γ) οσοι ψάχνεστε για κινητό (γιατι τα παραπανω αφορούν περισσότερο τις συνδεσεις για σταθερο ) καντε καρτα!!!! ειτε Vodafone cu, ή wind f2g

εκτος πια και αν γουστάρετε να σας πιανουν μαλακες, οποτε εκει παω πασο και τζαμπα συζηταμε

Ποτέ ξανά συμβόλαιο.
    Τουλάχιστον όχι για αυτούς που δεν το χρειάζονται πραγματικά.
    Έχω πετάξει λεφτά, αλλά τώρα τέλος.

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0