Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 173

Θέμα: Με πριζωνει φίλος να ανοίξουμε το 990 adv με R6 καρπυλατερ στα 400μ ..

για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Αν απευθυνεσαι σε εμενα, πραγματικα δε πιστευω πως ενα 990 σε ορεινο στροφιλικι θα κανει ρομπα ενα ρ6 στα χερια ενος ανθρωπου που μπορει να το παει και δε το πηρε μονο για την καφετερια.

Επειδη ενδεχομενως δεν ειναι λιγοι αυτοι που αγοραζουν ss αλλα δε ξερουν και δε μαθαινουν ποτε να τα πανε οπως πρεπει, δε σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι.

Αν τωρα πανε να ανοιξουν σε καμια πιστα καρτ, εκει σαφως θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα ως εκει, οτι το 990 θα εχει ενα προβαδισμα, καθως το ρ6 δε φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο.

Δε πιστευω ομως σε καμια περιπτωση οτι θα φαει ξυλο σε ορεινο στροφιλικι απο το 990, αν ο τυπος ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

edit.

ειδα σε ποιον αναφερεσαι...
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν εχω οδηγησει τοσο παλιο r6 αλλα θεωρητικα αν δεν ειναι κουλος θα σε φαει σχετικα ευκολα.

οσο για τα στροφιλικια, αν ειναι πολύ κλειστες οι στροφες (πολύ ομως) εχεις ενα προβαδισμα με το adv αλλα αν ειναι τυπου επιδαυρος... καληνυχτα
    ποσο δηλαδή είναι το παλιο για εσας ρε παιδια?
    αν είναι παλιο δηλαδή θα τον φαει το αντβ... αν ειανι πιο νέο θα κερδισει το Ρ?

Για πειτε ρε σεις... εχει ψωμι εδώ.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    προβληματισμους που βγαζει ο κοσμος ρε γμτ!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
    Οκ,γιατί δεν είναι απάντηση, ποια στοιχεία? Γιατί το ρ6 θα μπαίνει στις στροφές με τέταρτη και 2000 στροφές? Η με Δευτέρα και 6-7000 στροφές? Εσύ απάντησε μου ποιο νομίζεις ότι είναι καλύτερα στημένο για στροφιλικη?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ποσο δηλαδή είναι το παλιο για εσας ρε παιδια?
    αν είναι παλιο δηλαδή θα τον φαει το αντβ... αν ειανι πιο νέο θα κερδισει το Ρ?

Για πειτε ρε σεις... εχει ψωμι εδώ.
    παλιο λενε ενα μηχανακι 15 χρονων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lonerider Προβολή μηνύματος
    Οκ,γιατί δεν είναι απάντηση, ποια στοιχεία? Γιατί το ρ6 θα μπαίνει στις στροφές με τέταρτη και 2000 στροφές? Η με Δευτέρα και 6-7000 στροφές? Εσύ απάντησε μου ποιο νομίζεις ότι είναι καλύτερα στημένο για στροφιλικη?
    100 αλογα δυο κυλινδροι και ορθια θεση οδηγησης σε ορεινο στροφιλικι ,δεν παιζονται σχεδον απο κανενα ss.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Οκ....δεν έχω κάτι άλλο να πω,αν θέλεις μόνο μου λες τι μηχανή έχεις ...Έτσι από περιέργεια. ...
    Λάθος παράθεση πάει στον τζονυ τον Φοξ

Παλαιό μέλος
    Οκ....δεν έχω κάτι άλλο να πω,αν θέλεις μόνο μου λες τι μηχανή έχεις ...Έτσι από περιέργεια. ...
    που κολλάει αυτο?! ενα 1000κ6

Παλαιό μέλος
    που κολλάει αυτο?! ενα 1000κ6
    Σορυ μίστερ. ...Λάθος παράθεση. ..

Παλαιό μέλος
    Σορυ μίστερ. ...Λάθος παράθεση. ..

Λάθος παράθεση πάει στον τζονυ τον Φοξ
    ντουκατι.Εσυ;
    κουκουρουκουκου

a etsi.....
    kala tote.... afou einai palio ena mixanaki 15 etwn.....ok

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    Λοιπόν το παιδί το εχει κανενα μήνα και εγώ το Κτμ το έχω 10 μέρες , όσο για τα στροφιλίκια εγώ πριν το 990 είχα το fazer και ποιο πρίν το 640 sm λοιπόν παιδιά δεν ξερω τι λέτε πάντως θα συμφωνήσω με τον Johny the Fox το μηχανακι δεν πιάνετε στα στροφιλίκια με το στήσιμο που έχει , πρέπει ο άλλος να είναι πολύ χεράς για να σε ρίξει με 4κ ή εσύ πολύ κουλός ενα απο τα 2 , δηλαδή και το fazer s2 δεν ειναι ακριβώς R6 αλλα παραπλήσιο με χαμηλο κεντρο βάρους το μηχανακι , ε παιδιά σαν το 990 εγώ δεν μπορούσα να μπώ με το street σε στροφιλικια για κανένα λόγο με δαυτο και με τακουνακι μπαινω αέρα.. Το οτι ειναι ψηλό το μηχανακι παίρνει κλήση ενώ με το ss πρεπει να γλύψεις το οτι δεν ακουμπας ασφαλτο δεν σημαινει πως δεν στρίβεις.
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    ντουκατι.Εσυ;
    Χαχα ήμουν σίγουρος ότι έχεις δικυλινδρο. .και ευρωπαϊκό, S's 600αρι παντως δεν έχω. ...ένα χχ εχω

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 08:58
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία