για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
κουκουρουκουκου
Αν απευθυνεσαι σε εμενα, πραγματικα δε πιστευω πως ενα 990 σε ορεινο στροφιλικι θα κανει ρομπα ενα ρ6 στα χερια ενος ανθρωπου που μπορει να το παει και δε το πηρε μονο για την καφετερια.
Επειδη ενδεχομενως δεν ειναι λιγοι αυτοι που αγοραζουν ss αλλα δε ξερουν και δε μαθαινουν ποτε να τα πανε οπως πρεπει, δε σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι.
Αν τωρα πανε να ανοιξουν σε καμια πιστα καρτ, εκει σαφως θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα ως εκει, οτι το 990 θα εχει ενα προβαδισμα, καθως το ρ6 δε φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο.
Δε πιστευω ομως σε καμια περιπτωση οτι θα φαει ξυλο σε ορεινο στροφιλικι απο το 990, αν ο τυπος ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
edit.
ειδα σε ποιον αναφερεσαι...![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Λοιπόν το παιδί το εχει κανενα μήνα και εγώ το Κτμ το έχω 10 μέρες , όσο για τα στροφιλίκια εγώ πριν το 990 είχα το fazer και ποιο πρίν το 640 sm λοιπόν παιδιά δεν ξερω τι λέτε πάντως θα συμφωνήσω με τον Johny the Fox το μηχανακι δεν πιάνετε στα στροφιλίκια με το στήσιμο που έχει , πρέπει ο άλλος να είναι πολύ χεράς για να σε ρίξει με 4κ ή εσύ πολύ κουλός ενα απο τα 2, δηλαδή και το fazer s2 δεν ειναι ακριβώς R6 αλλα παραπλήσιο με χαμηλο κεντρο βάρους το μηχανακι , ε παιδιά σαν το 990 εγώ δεν μπορούσα να μπώ με το street σε στροφιλικια για κανένα λόγο με δαυτο και με τακουνακι μπαινω αέρα.. Το οτι ειναι ψηλό το μηχανακι παίρνει κλήση ενώ με το ss πρεπει να γλύψεις το οτι δεν ακουμπας ασφαλτο δεν σημαινει πως δεν στρίβεις.
Το λασπώσαμε και σήμερα!