Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Ρε Παιδια για βοηθηστε οσοι θελετε...!!! Ζ 750 vs TDM 900

Νέο μέλος Το avatar του/της ΧαρηςΚ46
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι σωστά όλα τα παραπάνω.

-Κανένα γυμνό εκτός απο εξαιρέσεις δεν είναι SS με όρθια θέση οδήγησης, Εξαιρούνται Tuono, Brutale και κατι αλλα ψιλα.
    - Δεν έχουν όλα τα γυμνά δύναμη χαμηλά, το Z750 έχει αλλά είναι φτηνιαρικο μηχανάκι που πουλάει μούρη, παρε το 1000 αν μπορείς όπως ανέφερες. Είναι άλλη μοτο, έχει πολύ καλύτερες αναρτήσεις/φρένα, στήσιμο γενικώς.
    - Η πολύ ζέστη στην πόλη δεν είναι λόγω τα φαίρινγκ, αλλά λόγω βεντιλατέρ. Και με το γυμνό περίπου τα ίδια είναι.

Συμπερασμα παρε Ζ1000.
    Είναι και όμορφο, ειδικά το πρώτο!
    Ναι κι εγω για Ζ 1000 1ης γενιας με βλεπω πολυυυ ομορφο το γ@μημενο εχει οπως ειπες καλυτερο στησιμο γνκ και τα βρισκω κ με λιγοτερα χλμ κ πιο φθηνα κ πιστευω κ πιο ασπαστα απο τα 750!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πωλειται ενα tuono πρωτης γενιας, χαρτι, απο φιλο...στα 3 χιλιαρικα...ισως το καλυτερο πρωτης γενιας που μπορεις να βρεις...
    δεν εχει μπει ουτε αγγελια στο car....

εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερο και απο Ζ και απο tdm...
    αν σε ενδιαφερει, μου λες να σε φερω σ'επαφη...
    Ακομα χρηματικα δεν ειμαι ετοιμος σ ευχαριστω για την προταση αν πηγαινα σε Tuono θα πηγαινα για 06' κ ανω αλλα πανε πανω απο το budget μου.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    3000?
    Απλα μπορεις να παρεις οοοτι γουσταρεις, απο r1 μεχρι παπι.

Αν βγαλεις απο το μυαλο σου αυτα τα δυο καγκουρομηχανακια σου εχω τη λυση.

Με 2500.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis113 Προβολή μηνύματος
    3000?
    Απλα μπορεις να παρεις οοοτι γουσταρεις, απο r1 μεχρι παπι.

Αν βγαλεις απο το μυαλο σου αυτα τα δυο καγκουρομηχανακια σου εχω τη λυση.

Με 2500.
    1) Φιλε το χω ψαξει πολυ σε θεμα ομορφιας και δε μ αρεσει καποιο αλλο οσο αυτα στα 3000.
    2) Με 2500? Εχε υποψιν σου οτι κοιταζω απο 04 και ανω.
    3) Και οσον αφορα στη λεξη "καγουρομηχανακια" δε πιστευω οπως ξαναεχω πει σ αυτο το ποστ οτι υπαρχουν καγκουρομηχανακια αλλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ που τα καβαλουν..τι παει να πει καγκουρομηχανη? Η μηχανες ειναι μηχανες παιδια...Οι συμπεριφορες αλλαζουν!!!Η παιδεια!!!Δηλαδη ποσο "καγκουρας" μπορει να ειναι ενα μυαλομενος αναβατης με εξοπλισμο κρανος και ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΙΑ" Ζ 1000 που του αρεσει απο εναν τυπα με σκουτερ με κοντομανικο απο πανω αμανικο μπουφανακι φορμουλα και παπουτσακι ναικ φουλ κολωνιτσα ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ κ εκανε κ σφηνες σημερα στη Θηβων ο μαι γκαντ ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ που ειναι γυαλι σημερα που τον ειδα...αρε τι να πω αν ημουν μπατσος θα τον ειχα σκισει απλα!!!Καβαλας μηχανη φιλε...βαλε το γ@μημενο το κρανακι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... :-)

Συμφωνω μαζι σου. Απο τον ιδιοκτητη ξεκιναν ολα.
    Ομως θελω να καταληξω στο οτι οσον αφορα το Ζ το 750 ειναι κατι πολυ μετριο σε σχεση με τα υπολοιπα μονο γκαζι εχει, αυτους τους ξεκρανωτους δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο.
    Απο την αλλη το tdm μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε δε το αγοραζουν. Εχει ωραιο ηχο και χαμηλα τα γκαζια γιαυτο και το παιρνουν για παντιλικια στην παραλιακη.

Ειδα ομως οτι σε ενδιαφερει το Ζ 1000. Πιο ολοκληρωμενη μηχανη αυτο ναι εννωειτε.

Ομως δε μπορει να μη σου αρεσει τιποτα αλλο, υπαρχουν απειρες μοτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Picture263a.jpg 
Προβολές:	314 
Μέγεθος:	43,8 KB 
ID:	355994

Απο ηχο ελικοπτερο, συντηρηση νορμαλ βαζεις και μια καρατιμονα και εισαι ορθιος.

Με λιγα χρηματα βελτιωνεις αναρτησεις ΑΝ Δεν το εχει κανει ο προηγουμενος

Νέο μέλος
    Και εγω ημουν σε μια παρομοια φαση με την δικη σου και τελικα πηρα το Ζ750 του 07 και δεν το μετανιωσα! Αργοτερα μαλλον ισως παω για κατι μεγαλυτερο. Οτι κ να αποφασισεις καλοταξιδο και παντα ορθιος και κυριως να παρεις μια μηχανη που να την βλεπεις καθε μερα και θα γουσταρεις!

Καγκουρομηχανή = Η μηχανή που στατιστικά αγοράζεται από τους περισσότερους κάγκουρες. Το οποιο φυσικά ισχύει στην περίπτωση μας.

Μιας και σοβαρές απαντήσεις έχεις ήδη πάρει θα στο προσεγγίσω λίγο αλλιώς το θέμα:
    Γκόμενα έχεις;

-ΝΑΙ? Τότε πάρε το TDM για να πηγαίνετε δικάβαλο άνετοι και ωραίοι.
    -ΌΧΙ? Ευκαιρία να πάρεις το TDM διότι σύμφωνα με άτυπες μελέτες που έχουν γίνει, απεδείχθη ότι οι οδηγοί TDM, για κάποιον ανεξήγητο λόγο τείνουν να έχουν γκόμενες δικάβαλο και μάλιστα ωραίες.

Σκέψου το καλά.

Με το Ζ μόνο καγκούρια με μαλλί φράχτη και γυαλί «αρνετ» άσπρο θα σε κολλάνε για καμιά κόντρα ή για να σου πουν «φςςςςςςς ρε φιλαρακ’ τι μηχανημα είναι αυτό ρε συ, ριξε ένα σουζίδι να γουστάρουμε»

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις ολων σας.
    Λοιπον εχω καταληξει κατα το πιθανοτερο σε Ζ1000 1ης-2ης γενιας (ΚΑΡΔΙΑ) η σε TDM 900 (ΛΟΓΙΚΗ) για να μη τρελαθω κ παω σε κανα GSXR 1000.......!!!!Εφοσον λεφτα για κατι αλλο δε παιζουν.
    Σαφως κ μ αρεσουν κι αλλες μηχανες αλλα ειναι πολυ πανω απο τον προυπολογισμο μου π.χ TIGER 1050.

Υ.Γ giannis113 το χω σκεφτει το SV1000 συμπαθητικο αλλα δε μου κανει το κλικ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΧαρηςΚ46 Προβολή μηνύματος
    Λοιπον εχω καταληξει κατα το πιθανοτερο σε Ζ1000 1ης-2ης γενιας (ΚΑΡΔΙΑ) η σε TDM 900 (ΛΟΓΙΚΗ) για να μη τρελαθω κ παω σε κανα GSXR 1000.......!!!!Εφοσον λεφτα για κατι αλλο δε παιζουν.
    Σαφως κ μ αρεσουν κι αλλες μηχανες αλλα ειναι πολυ πανω απο τον προυπολογισμο μου π.χ TIGER 1050.

ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΧαρηςΚ46 Προβολή μηνύματος

Τίποτα σε yamaha?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5937217/

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Καγκουρομηχανή = Η μηχανή που στατιστικά αγοράζεται από τους περισσότερους κάγκουρες. Το οποιο φυσικά ισχύει στην περίπτωση μας.

Μιας και σοβαρές απαντήσεις έχεις ήδη πάρει θα στο προσεγγίσω λίγο αλλιώς το θέμα:
    Γκόμενα έχεις;

-ΝΑΙ? Τότε πάρε το TDM για να πηγαίνετε δικάβαλο άνετοι και ωραίοι.
    -ΌΧΙ? Ευκαιρία να πάρεις το TDM διότι σύμφωνα με άτυπες μελέτες που έχουν γίνει, απεδείχθη ότι οι οδηγοί TDM, για κάποιον ανεξήγητο λόγο τείνουν να έχουν γκόμενες δικάβαλο και μάλιστα ωραίες.

Σκέψου το καλά.

Με το Ζ μόνο καγκούρια με μαλλί φράχτη και γυαλί «αρνετ» άσπρο θα σε κολλάνε για καμιά κόντρα ή για να σου πουν «φςςςςςςς ρε φιλαρακ’ τι μηχανημα είναι αυτό ρε συ, ριξε ένα σουζίδι να γουστάρουμε»
    καγκουρομηχανη οχι καγκουρες ναι!Γιατι οποια μηχανη και να παρει ο καγκουρας (το 60% των ελληνων μοτοσυκλετιστων ειναι αυτης της φυλης) ακομα και το MV Agusta F4 RR θα βρει τροπο να την μεταμορφωσει.Τα σκηπτρα περνανε ομως σε μια αλλη μηχανη και αυτη επισης λογω αυτων που γραφω και δεν ειναι αλλη απο την Hayabusa.Μηχανη βασιλιας της μαγκιας κατα τον ιδιοκτητη ο οποιος αν δεν εχει 2-3 τατου ενα εκ των οποιων μανικι απαραιτητα.Φουσκωμα μεχρι εκει που δεν παιρνει στο γυμναστηριο,τσαντακι μηρου μηπως και βαλω κανα glock μεσα και ερωτησεις τι εξατμιση εβαλες η τα κινεζικα ξενον ειναι καλυτερ απο τα Ταιβαν.Μην το ψαχνεις λοιπον.Η μηχανη ειναι μηχανη με τα + και τα - και ο καγκουρας ιδια φατσα σε οτι καβαλαει.
    Σορρυ για το spam αλλα δεν κρατηθηκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    καγκουρομηχανη οχι καγκουρες ναι!Γιατι οποια μηχανη και να παρει ο καγκουρας (το 60% των ελληνων μοτοσυκλετιστων ειναι αυτης της φυλης) ακομα και το MV Agusta F4 RR θα βρει τροπο να την μεταμορφωσει.Τα σκηπτρα περνανε ομως σε μια αλλη μηχανη και αυτη επισης λογω αυτων που γραφω και δεν ειναι αλλη απο την Hayabusa.Μηχανη βασιλιας της μαγκιας κατα τον ιδιοκτητη ο οποιος αν δεν εχει 2-3 τατου ενα εκ των οποιων μανικι απαραιτητα.Φουσκωμα μεχρι εκει που δεν παιρνει στο γυμναστηριο,τσαντακι μηρου μηπως και βαλω κανα glock μεσα και ερωτησεις τι εξατμιση εβαλες η τα κινεζικα ξενον ειναι καλυτερ απο τα Ταιβαν.Μην το ψαχνεις λοιπον.Η μηχανη ειναι μηχανη με τα + και τα - και ο καγκουρας ιδια φατσα σε οτι καβαλαει.
    Σορρυ για το spam αλλα δεν κρατηθηκα.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Δεν το εχω διαβασει ολο το θεμα, αλλα σιγουρα TDM θα επαιρνα στην θεση σου.. Και γενικα TDM θα επαιρνα και εγω, απλα εδω που ειμαι, δεν παιζουν πολλα......

Ετσι για την ιστορια τελικα ρε παιδια πηρα πριν λιγες μερες ενα Suzuki Bandit 2007 650 S INJECTION ΑBS Αυτα... λιγο βαρυ ειναι αλλα ολα καλα! :-)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθήστε με λίγο ρε παιδιά
    από asa στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2012, 00:36
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2006, 11:52
  3. Διαρροη! Βοηθηστε λιγο ρε παιδια...
    από astaroth2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:39