3000?
Απλα μπορεις να παρεις οοοτι γουσταρεις, απο r1 μεχρι παπι.
Αν βγαλεις απο το μυαλο σου αυτα τα δυο καγκουρομηχανακια σου εχω τη λυση.
Με 2500.
1) Φιλε το χω ψαξει πολυ σε θεμα ομορφιας και δε μ αρεσει καποιο αλλο οσο αυτα στα 3000.
2) Με 2500? Εχε υποψιν σου οτι κοιταζω απο 04 και ανω.
3) Και οσον αφορα στη λεξη "καγουρομηχανακια" δε πιστευω οπως ξαναεχω πει σ αυτο το ποστ οτι υπαρχουν καγκουρομηχανακια αλλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ που τα καβαλουν..τι παει να πει καγκουρομηχανη? Η μηχανες ειναι μηχανες παιδια...Οι συμπεριφορες αλλαζουν!!!Η παιδεια!!!Δηλαδη ποσο "καγκουρας" μπορει να ειναι ενα μυαλομενος αναβατης με εξοπλισμο κρανος και ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΙΑ" Ζ 1000 που του αρεσει απο εναν τυπα με σκουτερ με κοντομανικο απο πανω αμανικο μπουφανακι φορμουλα και παπουτσακι ναικ φουλ κολωνιτσα ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ κ εκανε κ σφηνες σημερα στη Θηβων ο μαι γκαντ ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ που ειναι γυαλι σημερα που τον ειδα...αρε τι να πω αν ημουν μπατσος θα τον ειχα σκισει απλα!!!Καβαλας μηχανη φιλε...βαλε το γ@μημενο το κρανακι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... :-)
Συμφωνω μαζι σου. Απο τον ιδιοκτητη ξεκιναν ολα.
Ομως θελω να καταληξω στο οτι οσον αφορα το Ζ το 750 ειναι κατι πολυ μετριο σε σχεση με τα υπολοιπα μονο γκαζι εχει, αυτους τους ξεκρανωτους δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο.
Απο την αλλη το tdm μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε δε το αγοραζουν. Εχει ωραιο ηχο και χαμηλα τα γκαζια γιαυτο και το παιρνουν για παντιλικια στην παραλιακη.
Ειδα ομως οτι σε ενδιαφερει το Ζ 1000. Πιο ολοκληρωμενη μηχανη αυτο ναι εννωειτε.
Ομως δε μπορει να μη σου αρεσει τιποτα αλλο, υπαρχουν απειρες μοτο
Και εγω ημουν σε μια παρομοια φαση με την δικη σου και τελικα πηρα το Ζ750 του 07 και δεν το μετανιωσα! Αργοτερα μαλλον ισως παω για κατι μεγαλυτερο. Οτι κ να αποφασισεις καλοταξιδο και παντα ορθιος και κυριως να παρεις μια μηχανη που να την βλεπεις καθε μερα και θα γουσταρεις!
Καγκουρομηχανή = Η μηχανή που στατιστικά αγοράζεται από τους περισσότερους κάγκουρες. Το οποιο φυσικά ισχύει στην περίπτωση μας.
Μιας και σοβαρές απαντήσεις έχεις ήδη πάρει θα στο προσεγγίσω λίγο αλλιώς το θέμα:
Γκόμενα έχεις;
-ΝΑΙ? Τότε πάρε το TDM για να πηγαίνετε δικάβαλο άνετοι και ωραίοι.
-ΌΧΙ? Ευκαιρία να πάρεις το TDM διότι σύμφωνα με άτυπες μελέτες που έχουν γίνει, απεδείχθη ότι οι οδηγοί TDM, για κάποιον ανεξήγητο λόγο τείνουν να έχουν γκόμενες δικάβαλο και μάλιστα ωραίες.
Σκέψου το καλά.
Με το Ζ μόνο καγκούρια με μαλλί φράχτη και γυαλί «αρνετ» άσπρο θα σε κολλάνε για καμιά κόντρα ή για να σου πουν «φςςςςςςς ρε φιλαρακ’ τι μηχανημα είναι αυτό ρε συ, ριξε ένα σουζίδι να γουστάρουμε»
Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις ολων σας.
Λοιπον εχω καταληξει κατα το πιθανοτερο σε Ζ1000 1ης-2ης γενιας (ΚΑΡΔΙΑ) η σε TDM 900 (ΛΟΓΙΚΗ) για να μη τρελαθω κ παω σε κανα GSXR 1000.......!!!!Εφοσον λεφτα για κατι αλλο δε παιζουν.
Σαφως κ μ αρεσουν κι αλλες μηχανες αλλα ειναι πολυ πανω απο τον προυπολογισμο μου π.χ TIGER 1050.
Υ.Γ giannis113 το χω σκεφτει το SV1000 συμπαθητικο αλλα δε μου κανει το κλικ.
Τίποτα σε yamaha?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5937217/
καγκουρομηχανη οχι καγκουρες ναι!Γιατι οποια μηχανη και να παρει ο καγκουρας (το 60% των ελληνων μοτοσυκλετιστων ειναι αυτης της φυλης) ακομα και το MV Agusta F4 RR θα βρει τροπο να την μεταμορφωσει.Τα σκηπτρα περνανε ομως σε μια αλλη μηχανη και αυτη επισης λογω αυτων που γραφω και δεν ειναι αλλη απο την Hayabusa.Μηχανη βασιλιας της μαγκιας κατα τον ιδιοκτητη ο οποιος αν δεν εχει 2-3 τατου ενα εκ των οποιων μανικι απαραιτητα.Φουσκωμα μεχρι εκει που δεν παιρνει στο γυμναστηριο,τσαντακι μηρου μηπως και βαλω κανα glock μεσα και ερωτησεις τι εξατμιση εβαλες η τα κινεζικα ξενον ειναι καλυτερ απο τα Ταιβαν.Μην το ψαχνεις λοιπον.Η μηχανη ειναι μηχανη με τα + και τα - και ο καγκουρας ιδια φατσα σε οτι καβαλαει.
Σορρυ για το spam αλλα δεν κρατηθηκα.
Δεν το εχω διαβασει ολο το θεμα, αλλα σιγουρα TDM θα επαιρνα στην θεση σου.. Και γενικα TDM θα επαιρνα και εγω, απλα εδω που ειμαι, δεν παιζουν πολλα......
Ετσι για την ιστορια τελικα ρε παιδια πηρα πριν λιγες μερες ενα Suzuki Bandit 2007 650 S INJECTION ΑBS Αυτα... λιγο βαρυ ειναι αλλα ολα καλα! :-)