Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 77

Θέμα: Ο πατέρας της χρονιάς.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παίζει ο τύπος να σε έβγαλε κι αυτός φωτό και να σε κράζει σε άλλο φόρουμ σε στυλ «κοίτα πως κυκλοφορεί ο μαλάκας, λες και θα τρέξει σε moto gp, το ψώνιο»

Φωτο, με πινακιδες και ολα, ατην αστυνομια.
    Καταγγελια -και ας μην ειμαστε μαγκες να κραζουμε εδω μονο τον 18χρονο που θελει Κ8 να το σκιζει- ε κοριτσια;
    Επωνυμη, βεβαιως-βεβαιως, γιατι και αυτο μετραει.
    Και ασε μετα τον μαλακα τον πατερα και μητερα να ψαχνονται απο που τους βρηκε.

Αλλα εδω μπαινει στο κολπο το "ειναι της γετονειας" η το "εγω θα σωσω τον κοσμο".
    Κι ερχεται του "μαλακα", του "γραφικου" το ναι.
    Κι εσυ θα τον σωσεις!

Επισης, την επομενη που θα εξυμνησετε του Ελβετους (για πιχιδειγμα) και το επιπεδο τους, να θυμοσαστε πως οτι μαλακια κανει καποιος στον δερομο, ο απο πισω ερχομενος -η ο απεναντι- θα τον δωσει.
    Αλλα, τοτε γινονται ρουφιανοι. Για τον παντογνωστη τον Ελληνα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Δεν υπάρχει αυτό που λέτε για εκθεση ανηλικου και αυτόφωρο.κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να δεχτεί τέτοια δικογραφία.το μόνο που προβλέπεται είναι πρόστιμο από τον κοκ.sad but true

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει αυτό που λέτε για εκθεση ανηλικου και αυτόφωρο.κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να δεχτεί τέτοια δικογραφία.το μόνο που προβλέπεται είναι πρόστιμο από τον κοκ.sad but true
    Μα τι λες;

Η εκθεση ανηλικου σε κινδυνο δεν ειναι αυτοφωρο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Η έκθεση δεν νομίζω ότι ειναι αυτόφωρο.....αλλα σίγουρα, αμα υπάρξει ατύχημα, ακομα και χώρος τραυματισμό ειναι αυτόφωρο....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Μα τι λες;

Η εκθεση ανηλικου σε κινδυνο δεν ειναι αυτοφωρο;
    εδώ μιλάμε γενικά για το αδίκημα της έκθεσης ανηλικου σε κινδυνου?έγραψα πως το θέμα που συζητείται δεν είναι εκθεση ανηλικου,άρα και αυτόφωρο.κατανοητό?

'εχω την εντύπωση ότι προ ολίγων μηνών σε άλλο νήμα είχε συζητηθεί ένα άρθρο του μοτοτρίτη το οποίο ανέφερε αυτό ακριβώς που βλέπουμε, σχετικά με το "παιδί και μοτοσικλέτα" και έλεγε ότι είναι αυτόφωρη διαδικασία (αν ασχοληθεί ο τροχαίος/ζητάς/οτιδήποτες).

Αλλά you meet the nicest people on a Honda, οπότεΣ ο μπαμπάκας κυκλοφορεί άνετος με το στριτφάιτερ 125R... Εκπαιδεύοντας την επόμενη γενιά καγκουραίων.

edit

Με λίγο google, πέφτω πάνω σε αυτό εδώ το άρθρο το οποίο αναφέρει:

Ασχέτως με το αν θα θέλαμε να είναι διαφορετική η τιμωρία, η πραγματικότητα είναι ότι η τροχαία δεν πρόκειται να οδηγήσει κάποιον στο αυτόφωρο αν μεταφέρει παιδί χωρίς κράνος, θα υπάρχει όμως πρόστιμο.

Ο ΚΟΚ απαγορεύει την μεταφορά παιδιών μικρότερων από πέντε ετών, χωρίς ειδικό κάθισμα συγκράτησης, όπως το αναφέρει. Υπάρχουν στο εμπόριο αντίστοιχα καθίσματα αλλά και ειδικοί ιμάντες πρόσδεσης με τον αναβάτη. Σε κάθε περίπτωση οφείλει να φορά κράνος - σε κάθε ηλικία. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε ο αναβάτης υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο 80 Ευρώ γιατί δεν έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια εκείνου που μεταφέρει.

Οπότε ο nicest peopleΣ που είδαμε, θα φάει μάξιμουμ 700 για το δικό του κράνος και 80 για το παιδί κάτω από 5 έτη χωρίς ειδικό κάθισμα. Αν κάποιος δεν βαρεθεί να τον γράψει. Και αν δεν "λυγίσει" από την κλάψα "έλα γλυκΙέ μου αστυνόμε, πτωχός μνημονιακός πατήρ είμαι, δεν με βλέπΣ με το 125 ούτε φέρινγκ δεν έχω λ7 να φτιάξω, 4ωρος με 200 ευρώ το μήνα είμαι, μην με καταστρέΠΣεις"
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 10/04/2016 στις 09:25.

Banned
    Έχει συζητηθεί και εδώ

https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...0brBXqYUNAmOOw

Όσο για το εαν και κατα πόσο είναι αυτόφωρο και με βαση ποιο άρθρο και παράγραφο αυτού (γιατί το ψάχνω εδώ και ώρα) θα απαντήσω αύριο

Άρθρο 306 π.κ. Πολύ γενικα
    ο κοκ ΔΕΝ αναφέρει τίποτα για την περίπτωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Φωτο, με πινακιδες και ολα, ατην αστυνομια.
    Καταγγελια -και ας μην ειμαστε μαγκες να κραζουμε εδω μονο τον 18χρονο που θελει Κ8 να το σκιζει- ε κοριτσια;
    Επωνυμη, βεβαιως-βεβαιως, γιατι και αυτο μετραει.
    Και ασε μετα τον μαλακα τον πατερα και μητερα να ψαχνονται απο που τους βρηκε.

Αλλα εδω μπαινει στο κολπο το "ειναι της γετονειας" η το "εγω θα σωσω τον κοσμο".
    Κι ερχεται του "μαλακα", του "γραφικου" το ναι.
    Κι εσυ θα τον σωσεις!

Επισης, την επομενη που θα εξυμνησετε του Ελβετους (για πιχιδειγμα) και το επιπεδο τους, να θυμοσαστε πως οτι μαλακια κανει καποιος στον δερομο, ο απο πισω ερχομενος -η ο απεναντι- θα τον δωσει.
    Αλλα, τοτε γινονται ρουφιανοι. Για τον παντογνωστη τον Ελληνα.
    Ακριβώς αυτό...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    'εχω την εντύπωση ότι προ ολίγων μηνών σε άλλο νήμα είχε συζητηθεί ένα άρθρο του μοτοτρίτη το οποίο ανέφερε αυτό ακριβώς που βλέπουμε, σχετικά με το "παιδί και μοτοσικλέτα" και έλεγε ότι είναι αυτόφωρη διαδικασία (αν ασχοληθεί ο τροχαίος/ζητάς/οτιδήποτες).

Αλλά you meet the nicest people on a Honda, οπότεΣ ο μπαμπάκας κυκλοφορεί άνετος με το στριτφάιτερ 125R... Εκπαιδεύοντας την επόμενη γενιά καγκουραίων.

edit

Με λίγο google, πέφτω πάνω σε αυτό εδώ το άρθρο το οποίο αναφέρει:

Ασχέτως με το αν θα θέλαμε να είναι διαφορετική η τιμωρία, η πραγματικότητα είναι ότι η τροχαία δεν πρόκειται να οδηγήσει κάποιον στο αυτόφωρο αν μεταφέρει παιδί χωρίς κράνος, θα υπάρχει όμως πρόστιμο.

Ο ΚΟΚ απαγορεύει την μεταφορά παιδιών μικρότερων από πέντε ετών, χωρίς ειδικό κάθισμα συγκράτησης, όπως το αναφέρει. Υπάρχουν στο εμπόριο αντίστοιχα καθίσματα αλλά και ειδικοί ιμάντες πρόσδεσης με τον αναβάτη. Σε κάθε περίπτωση οφείλει να φορά κράνος - σε κάθε ηλικία. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε ο αναβάτης υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο 80 Ευρώ γιατί δεν έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια εκείνου που μεταφέρει.

Οπότε ο nicest peopleΣ που είδαμε, θα φάει μάξιμουμ 700 για το δικό του κράνος και 80 για το παιδί κάτω από 5 έτη χωρίς ειδικό κάθισμα. Αν κάποιος δεν βαρεθεί να τον γράψει. Και αν δεν "λυγίσει" από την κλάψα "έλα γλυκΙέ μου αστυνόμε, πτωχός μνημονιακός πατήρ είμαι, δεν με βλέπΣ με το 125 ούτε φέρινγκ δεν έχω λ7 να φτιάξω, 4ωρος με 200 ευρώ το μήνα είμαι, μην με καταστρέΠΣεις"
    Και σύμφωνα με αυτό https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...LtMvetcgDlP5yw υπογράφει ο χουντρας(και το έχω ακούσει και εγώ) υπάρχουν συγκεκριμένα και εγκεκριμένα καθίσματα για μότο,για να πατανε τα πόδια αλλά επ ουδενί λόγο δεν πρέπει να είναι δεμένα με ζώνες.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	55.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	88,9 KB 
ID:	356511
    :ZZZ:

Κανένας σωστός;;
    Νά ένας διαγωνισμός που θα ενώσει όλους τους γονείς.
    Διαγωνισμός ανευθυνότητας!!

Beep Beep Το avatar του/της OptimusPrime
    Καλα αυτος ο πατερας ειναι τοσο τρομπας που στον εισαγγελέα θα πει δεν οδηγουσα εγω αλλα το παιδι
    I am the passenger and I ride and I ride
    I ride through the city's backsides
    I see the stars come out of the sky

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Εμένα με προβληματίζει το ότι αν βλέπαμε αυτήν την εικόνα στο Πακιστάν πχ ή στη Ινδονησία, θα λέγαμε:
    «Α τους φουκαράδες, μήπως αν μπορούσαν να αγοράσουν αμάξι, θα επέλεγαν να πηγαίνουν έτσι;»
    ή τουλάχιστον:
    «Αν είχαν λίγο περισσότερη παιδεία, ίσως να μην εξέθεταν τα μικρά σε τόσο κίνδυνο»

Δεν πιστεύω όμως ότι θα βγάζαμε ένα κάρο χολή, ούτε ότι θα τους σούρναμε τον εξάψαλμο.
    Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσωπα της χρονιας...
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 10:14
  2. η δηλωση της χρονιας Νο2
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 13:11
  3. Η δήλωση της χρονιάς