Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: 2 πράγματα που με τρελαίνουν στο L Lada....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αυτό είπε αρχικά, αλλά μετά πήγε αλλού με την κουβέντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει, προφανώς, δίκιο, αλλά πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό; Νομίζω ότι υπερβάλλει λίγο. Ή είναι απελπιστικά αργός στις αλλαγές του
    Life begins at 45°.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εγω ρε παλικαρια γιατι καταλαβα ότι στο πρωτο ποστ ο κτηνος κραζει τον μαλακα που ενώ είναι σε ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ σου, μολις δει ότι βγαλεις φλας θα γκαζωσει για να ερθει κοντα σου μονο και μονο για να μη σε αφησει να μη σε αφησει να μπεις μπροστα του? λαθος διαβασα??
    Τα 20-30 μετρα που λεει στο πρωτο ποστ δεν ειναι ουτε 0,5 sec οταν εσυ εισαι πχ με 40 στην δεξια και αλλος με 100 + στην μεσαια ....

Αλλιως εαν ειναι μεγαλητερη η αποσταση αλλαζεις κανονικα λουριδα και εαν ειναι δακγας ας σε τρακαρει απο πισω και ας ζηταει τα δικια που δεν εχει...!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Τα 20-30 μετρα που λεει στο πρωτο ποστ δεν ειναι ουτε 0,5 sec οταν εσυ εισαι πχ με 40 στην δεξια και αλλος με 100 + στην μεσαια ....

Αλλιως εαν ειναι μεγαλητερη η αποσταση αλλαζεις κανονικα λουριδα και εαν ειναι δακγας ας σε τρακαρει απο πισω και ας ζηταει τα δικια που δεν εχει...!
    ναι νταξ, αλλα αμα εσυ πας 40 και ο άλλος 100, σου χει γεμισει τον καθρεφτη κι εχει βραθει διπλα σου πριν καν προλάβεις να βαλεις το δαχτυλο στο διακοπτη του φλας..
    ενώ αμα τον βλέπεις για καμποσο σταθερα αρκετα πισω σου και μολις βγαλεις φλας τον δεις ξαφνικα διπλα σου, εκει αλλαζει το πραγμα..
    γενικα παντως κι εγω ειμαι κατά αυτων που νομιζουν ότι επειδή εβγαλαν φλας πρεπει ολο το συμπαν να σταματησει για να κανουν αυτοι τη δουλεια τους..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ναι νταξ, αλλα αμα εσυ πας 40 και ο άλλος 100, σου χει γεμισει τον καθρεφτη κι εχει βραθει διπλα σου πριν καν προλάβεις να βαλεις το δαχτυλο στο διακοπτη του φλας..
    ενώ αμα τον βλέπεις για καμποσο σταθερα αρκετα πισω σου και μολις βγαλεις φλας τον δεις ξαφνικα διπλα σου, εκει αλλαζει το πραγμα..
    γενικα παντως κι εγω ειμαι κατά αυτων που νομιζουν ότι επειδή εβγαλαν φλας πρεπει ολο το συμπαν να σταματησει για να κανουν αυτοι τη δουλεια τους..

Ε,,,, νταξει....Μπορει να συμπτωση , μπορει η λαλακια του. Σημασια εχει οτι και επιτηδες να το εκανε προηγηται.... Κανεις 1 nanosec υπομονη και μπαινεις απο πισω του......

Το θεμα ειναι να μην προκαλουμε καταστασεις......

Παντως...Το θεμα φλας με συγχρονως αλλαγη κατευθυνσης εχει παραγινει το κακο ( το οποιο σε αρκετο βαθμο κατα την γνωμη μου παιζουν τον ασχημο ρολο τους και τα gps ) oπου χρησιμοποιει τωρα πια παρα πολυ κοσμος....

Ξερεις...

Ενα ματι να βλεπεις μπροστα....

Ενα ματι να βλεπει την αντιστροφη μετρηση στα 10αδες μετρα που σου απομενουν να στιψεις...

Παει ο καθρεφτης τον εφαγε η μαρμαγκα.....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καλα νταξ, με τους καθρεφτες εχουν τσακωθεί πολλοι οδηγοι, και πριν γινει της μοδας το gps...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αυτό δε σημαίνει ότι, όποιος το κάνει, είναι χαζός. Αλλά συχνά τέτοιοι τύποι, προσπαθώντας να βοηθήσουν έναν, παρεμποδίζουν άλλους 10. Ούτε σημαίνει ότι όποιος δεν παραχωρεί προτεραιότητα στον βλαμμένο που θυμήθηκε τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα, με φλας ή χωρίς, είναι κακός άνθρωπος και δε σέβεται τον συνάνθρωπο. Όχι. Σημαίνει απλά ότι ο πρώτος είναι βλαμμένος.
    Καλά, ας μην το δένουμε και κόμπο το συγκεκριμένο...

Άμα οδηγείς σε μια πόλη που δεν την γνωρίζεις; Είναι δυνατόν να πηγαίνεις με την άνεση που πας την διαδρομή σπίτι-δουλειά;

Όποτε πάω Αθήνα, κατεβάζω καντήλια!! Κανένας δεν συγχωρεί, κανένας δεν σου αφήνει λίγο χώρο ή χρόνο να δεις πού πρέπει να πας... σου κολλάνε, χώνονται από αριστερά ή δεξιά ή από όπου βρούνε... :a37:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όποιος βγάζει φλας σε αμάξι στην Ελλάδα απλά δεν θα καταφέρει ν αλλάξει λουρίδα.

Άμα είναι και δερμάτινη και την φοράει χρόνια ακόμα χειρότερα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Σιχτιρ ρε βλαμενε..

ΚΙ εγω νόμισα ότι αναφερεσαι στο μοντέλο "L" της LADA...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Σιχτιρ ρε βλαμενε..

ΚΙ εγω νόμισα ότι αναφερεσαι στο μοντέλο "L" της LADA...

Κοίτα να δεις που υπάρχει

https://www.youtube.com/watch?v=QQ0Xi6CyBSU
    Φύγαμε...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2009, 09:54
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46
  3. Πρόβλημα με καθρέφτη στο 650gs
    από trampakoulas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7