Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Αγορά 1290 Super Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    νομίζω ο μακθάνατος δεν ήταν που έλεγε για πεντακοσάρικα για τακτική συντήρηση στον σουπερντουπερδούκα με το ίδιο μοτέρ; αυτό μάλλον είναι φτηνό γιατί είναι το πρώτο;
    Μακθάνατος Γάμησε !!! Η αλήθεια είναι πως το παρατσούκλι έχει μια αλληγορική ερμηνεία ότι όπου Mac υπάρχει και κάποιας μορφής θάνατος (παρά την προσωπική αντίφαση ότι γράφω από Macbook που στα εργοστάσια της Apple πηδάγαν από τα παράθυρα για να αυτοκτονήσουν).

Το λοιπόν... Στην Αθήνα έδεινα 300κάτι με 400 αν μαζί με πλήρες μεγάλο σέρβις (15k) ήθελα και φρένα μπροστά π.χ. 500άρικο ίσως το έγραψα για εδώ που βρίσκομαι τώρα.

Νέο μέλος Το avatar του/της kostasw
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Ενδιαφέρον..Και εγώ s.tenere οδηγώ..αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο -διάθεση, κάνε ένα μινι συγκριτικό εδώ ή σε pm
    Το 1290 έχω την αίσθηση ότι είναι όντως κορυφαίο μηχάνημα αλλά δεν το έχω οδηγήσει. Έχεις βάλει ψηλότερη ζελατίνα;
    Φίλε lleonidas δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συγκριτικού(μεταξύ των δυο εννοώ).Το S.T. είναι ένα καλό μηχανάκι που δεν διαφημίστηκε καθόλου από την Yamaha στην Ελλάδα και όποιος το παίρνει χάνει χρήματα(το ξέρω από πρώτο χέρι)....για μένα ισάξιο με τα απλά GS αλλά πολύ βαρύ και χωρίς φρένα.....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τα ιδια λεγανε και για τα φρενα του μτ10 και σε προσφατο συγκριτικο που ειδα στο σωληνα, σταματαει πιο γρηγορα απ ολα τα super nakeds.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τα ιδια λεγανε και για τα φρενα του μτ10 και σε προσφατο συγκριτικο που ειδα στο σωληνα, σταματαει πιο γρηγορα απ ολα τα super nakeds.
    Το δα και εγώ αυτό και μου φάνηκε ολίγον κουλό αλλά άμα επιμείνω θα πέσει καραμούζα εδώ οπότε σιωπώ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Το δα και εγώ αυτό και μου φάνηκε ολίγον κουλό αλλά άμα επιμείνω θα πέσει καραμούζα εδώ οπότε σιωπώ
    Εχει να κανει φανταζομαι περισσοτερο με abs παρα με τα φρενα αυτα καθαυτα. Το bmw xr που οδηγησα εχει απιστευτα βιαια φρενα, σα να τρακαρεις σε τοιχο...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος Το avatar του/της kostasw
    Μπορεί να έχεις δίκιο.....σίγουρα το ABS παίζει μεγάλο ρόλο στη αποτελεσματικότητα των φρενών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostasw Προβολή μηνύματος
    Φίλε lleonidas δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συγκριτικού(μεταξύ των δυο εννοώ).Το S.T. είναι ένα καλό μηχανάκι που δεν διαφημίστηκε καθόλου από την Yamaha στην Ελλάδα και όποιος το παίρνει χάνει χρήματα(το ξέρω από πρώτο χέρι)....για μένα ισάξιο με τα απλά GS αλλά πολύ βαρύ και χωρίς φρένα.....
    Καλησπέρα φίλε μου!
    Για τα φρένα δε συμφωνώ...ίσως να συγκρίνεις με αυτά του 1290 τα οποία δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να σχολιάσω!
    Οσο για το βάρος,δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στα ξερά νούμερα,αν δηλαδή είναι 10 ή 20 κιλά βαρύτερο,αυτό προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Ως προς την αίσθηση, δεν μπορώ να διαφωνήσω διότι εμπλέκονται και υποκειμενικοί παράγοντες
    Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο...εγώ το πήρα μεταχειρισμένο φυσικά σε σχεδον μισή τιμή από το καινούριο και συνειδητα το επέλεξα διότι μου αρεσει ως μηχάνημα...άσε που δεν είχα διάθεση να δώσω 12 ή 13 για το αγαπημένο crosstourer ή το 1190.
    Είναι ένα όμορφο και ικανό εργαλείο το οποίο όντως δεν είναι εμπορικό σε αντίθεση με το gs το οποίο ακόμα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι,τηρουμένων των οικονομικών αναλογιών.Οι λόγοι πολλοί που έχουν χιλιοαναλυθεί/χιλιοσυζητηθεί είτε σε live είτε σε διαδικτυακές κουβέντες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εχει να κανει φανταζομαι περισσοτερο με abs παρα με τα φρενα αυτα καθαυτα. Το bmw xr που οδηγησα εχει απιστευτα βιαια φρενα, σα να τρακαρεις σε τοιχο...
    Ακριβώς για αυτό επειδή το Bosch κάνει τρομερή δουλειά. Το ABS το έβγαζα μονο για έντο και σε καλή άσφαλτο δεν ενεργοποιείται εύκολα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marky Προβολή μηνύματος
    Μιας και είμαι κάτοχος της εν λόγω μοτοσικλέτας το μόνο που αποτελεί πρόβλημα και είναι και επικίνδυνο είναι το κούνημα όταν φοράς τριβάλιτσο μετά τα 190 km/h
    Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση στην ανάρτηση; Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπαν στην ΚΤΜ στην Χίο, μετά το τελευταίο σέρβις που έκανα (πριν 1 μήνα), έγινε αναβάθμιση και αλλάζουν την διαδρομή των αναρτήσεων, αυξάνοντας το μπροστά και κατεβάζοντας το πίσω. Το θέμα είναι ότι μετά από το σέρβις δεν αντιμετώπισα ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν έχω τριβάλιτσο. Έχω τις 2 πλαινές. Το αντιμετώπιζα το πρόβλημα, καθώς μένω Σμύρνη και κινούμε καθημερινά σε αυτοκινητόδρομο με ψηλές ταχύτητες. Από το σέρβις και μετά δεν έχω καμία ενόχληση.

Ο θόρυβος στην ανάρτηση εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο θόρυβος του κινητήρα μετά από 10.000χμ νομίζω ότι έχει αλλάξει, ή τον έχω συνηθήσει. Αρχικά δεν μου άρεσε καθόλου, συνηθισμένος από τον μπάσο ήχο του GS. Τώρα όμως τον γουστάρω πολύ, κυρίως όταν επιταχύνεις.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος κυρίως από τον τρόπο που στρίβει. Μιλάμε για τρένο είτε σε αυτοκινητόδρομο, είτε (ακόμα καλύτερα) σε επαρχιακή διαδρομή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από function.analys Προβολή μηνύματος
    Με την ευκαιρία του στρωσιματος, άρχισε να προετοιμαζεσαι για το 1ο σερβις και τα 146 ευρώ που ζητουν οι Ready to Race στην Λ. Βουλ 500.
    Στα 1000χμ πλήρωσα μόνο τα λάδια. Στο 12μηνο με 9500χμ πλήρωσα 70 ευρώ για λάδια και ετήσιο σέρβις. Όλα αυτά στην Χίο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostasw Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ

Super Tenere 1200 του 2012
    Συνημμένο 363738
    Καλορίζικη και καλοτάξιδι φίλε

Νέο μέλος
    Παιδες εγω το αγορασα 30/7/16 δεν εχω βαλει τις εργοστασιακες βαλιτσες εχω βαλει αυτες:
    http://www.motoraid.eu/mymoto/ktm/sw...o-ktm%5B301%5D
    Ειχα και εγω τους ενδιασμους μου για το θεμα με τις βαλιτσες...
    Η μηχανη με 180 που την πηγα τριβαλιτσο και χωρις να κραταω καν το τιμονι παει τρενο. Τωρα αν καποιος με τριβαλιτσο παει με 250 μπορει να εχει θεμα εγω πανω απο εκει δεν παω οχι οτι ταξιδευω με αυτα τα χλμ. συνηθως μεχρι 150, οποτε ειμαι καλλημενος. Εμενα προσωπικα ειχε ενα θεμα με κουνημα απο τα 60 εως τα 90 χλμ στο τιμονι εντονο που ληθηκε με ζυγοσταθμιση και το τονιζω στο "πισω" τροχο περισσοτερο... Αλλαξα και λαστιχο (μπροστινο) στην εγγυηση εννοειται αλλα δεν ελυνε το προβλημα.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα απο την μηχανη για τις δυνατοτητες τις στο φορτωμα και στο ταξιδι με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα. Απο στριψιμο δεν συζηταω καν φορτωμενη γαιδουρι και με γυναικα χωρις καν να βαλω την αναρτηση στο street με comfort παω παντου. Στο street οσο και απολαυστικο να ειναι κουραζει αν αναλογιστουμε οτι ειναι μηχανη αποστασεων νομιζω το comfort τις ειναι οσο πρεπει.

Για τα υπολοιπα της μηχανης θα πω οτι συνολικα εμενα με ικανοποιει, αλλωστε γι αυτο την προτιμησα απο αλλες τις ιδιας κατηγοριας ακομα και οταν ειχα τον φοβο για το τριβαλιτσο!!! που για μενα ειναι απαραιτητο μιας και την φορτωνω πολυ περισσοτερο απο τριβαλιτσο!!!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    και ενας αλλος με givi που το πετυχα εδω κατω,δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι 200 με πλαινες.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΜ 1290

Είναι εκτός θέματος..??
    Κρίμα....εδώ δεν έχουμε απλά εμπάθεια,
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    Δεν τιμωρείς εμένα φίλε,στους ενδιαφερόμενους κάνεις κακό..!!!
    Ιδιοκτήτες και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ υποψήφιους αγοραστές.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1290 Super Duke
    από Black Mamba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 470
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2018, 11:41
  2. KTM Super Adventure 1290
    από road spirit στο forum KTM
    Απαντήσεις: 420
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2016, 08:46
  3. ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟY SUPER SPORT-SPORT TOURISM
    από kouremenos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2013, 20:23
  4. αγορα μεταχηρησμενου super motard
    από psycho_xt620 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2011, 16:18
  5. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2007, 23:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ