Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 241

Θέμα: Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή

Μέλος
    Απλά παιδιά έχετε το νου σου σας παρακαλω μήπως και δείτε κάποιο tdm μαύρο στην πένα,με ανάγλυφα γράμματα,με καρινα και ένα χαρακτηριστικο είναι ότι φοράει τις remus τις εξαγωνες τις κοντές τις ασημί,σπανίζουν και δεν έχω δει τόσα χρονια άλλο με τέτοιες εξατμίσεις..
    Αν και τυχόν το δείτε,απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις και μπορείτε βγάλτε το μια φωτογραφία και μετά πείτε μου που να πάω να ψαχτω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Εννοείται φίλε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    αν δεν το γράφω στην αγγελία "βόλτα να δω πως πάει δεν παίζουν" τους το λέω προφορικά και σε συνεργείο δικό τους. σε ουδετερο μερος συνάντηση και αλλος ένας γνωστός μαζί. βόλτα το έχω δώσει μόνο στον συνεργειά
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Μέλος
    Γιάννη, αν θες βάλε και μια φώτο να δούμε πανω κάτω καμιά λεπτομέρεια..

tdm μαύρα με εξατμίσεις remus, είναι το 80% των tdm....
    δυστυχώς ΚΑΙ το δικό σου πάθημα μας γίνεται μάθημα σε όλους...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα παρακαλέσω όσους κουβαλάνε ή όσοι έχουν εμφάνιση που τρομάζει (και μπορεί και να κουβαλάνε) να μην δίνουν τέτοιες συμβουλές στους υπόλοιπους.

giannisgs1979 συλληπητήρια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zandesiro Προβολή μηνύματος
    Τα πραγματα ειναι απλα....

Στο ραντεβου θα γινετε μονο οπτικος και ακουστικος ελεγχος....

Μετα σε συνεργειο ή σε αντιπροσωπεια της μαρκας (της μηχανης) την κανει βολτα ο μηχανικος....Αν ολα ηταν καλα μετα γινετε η πωληση...

Δεν ανεβαινει με τιποτα ο αγοραστης πανω πριν γινει η μεταβιβαση....

Δυστυχως δεν γινετε αλλιως...
    το αυτο! ελεγχος μονο σε αντιπροσωπεια ή μαγαζι επιλογης κοινο και εννοειται χωρις βολτα! αν δεν ξερει καν το μηχανακι ας κανει τεστ ραιντ σε αντιπροσωπεια... αν θελει να δει το δικο μας μηχανακι μονο μηχανικος....

αν σου πουν ελα στο ταδε μαγαζι, ελεγχος αν υπαρχει αυτο το μαγαζι και παλι υπο σκεψη. μπορει να στην πεσουν οποτε καλυτερα του λες σε αντιπροσωπεια... αν θες. δεν καιγεται ο πωλητης να πουλησει, καιγεται και ο αγοραστης ο καλος και σωστος να ψωνισει....

ΥΓ επισης αυτο το να δινεις ραντεβου στο σπιτι σου στην πυλωτη ή την γωνια της γειτονιας με ξεπερναει! ποτε σε χωρο περιξ της οικιας μας!!!!

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ελπιζω να βρεθει ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    το αυτο! ελεγχος μονο σε αντιπροσωπεια ή μαγαζι επιλογης κοινο και εννοειται χωρις βολτα! αν δεν ξερει καν το μηχανακι ας κανει τεστ ραιντ σε αντιπροσωπεια... αν θελει να δει το δικο μας μηχανακι μονο μηχανικος....

....
    Καλά οκ, αγοράζεις μεταχειρισμένο μηχανάκι και δεν θες να το καβαλήσεις να δεις μήπως και είναι στραβό;
    Και καίγονται οι αγοραστές...; Δεν νομίζω.

Μέλος Το avatar του/της geobiker
    μάγκες δεν υπάρχει το έργο βόλτα.. πριν λίγες μέρες πούλησα το δικό μου σ' ένα πολύ οκ παλικάρι. Πώς το είδε ξέρετε? το μηχανάκι αραγμένο ΚΑΙ κλειδωμένο έξω από κατάστημα γνωστού μου.. τα κλειδιά στην τσέπη μου, φίλε το μηχανάκι είναι αυτό, ανεβαίνεις πάνω, το ακουμπάς, το κοιτάς μόνο με το disk lock και με σβηστό μοτερ... με συγχωρείς αλλά δύσκολοι οι καιροί.. Βάζω μπρος αφού ανέβηκα (με την κλειδαριά πάνω) άκου το μοτέρ του και παίξε το γκάζι του.. τα φρένα μπρος πίσω είναι καινούρια αν θες να τα δεις και να τσεκάρεις αν είναι σπασμένο πάμε σε όποιο μάστορα θες όποτε θες.. πήγαμε στο κατάστημα ο μάστορας είπε τα καλύτερα.. συμφωνήσαμε..πριν πάμε στο κεπ, του λέω, ανέβα να σε πάω βόλτα.. και όλα τέλειωσαν καλά κ ωραία.. μόνο έτσι παιδιά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    αλλο το τι θα ζητησω εγω και αλλο τι αφηνω να κανουν οι αλλοι.
    πρωτον δεν εχω πλαστη ταυτοτητα, δευτερον εχω ωραιο και καλοσυνατο προσωπο και τροπους και τριτον θα το ζητησω τεστ ραιντ στο συνεργειο που εχω παει, οχι στον δρομο.... οπως θελω να αισθανομαι εγω ασφαλης ετσι θελω να αισθανεται και ο δυνητικος αγοραστης...
    και τελος, δεν εχω παρει ποτε μεταχειρα μεχρι τωρα τουλαχιστον παντα καινουργιο. οποτε εχω εμπειρια ως πωλητης.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Γιατι να μην εχει γνωμη ο υποψηφιος αγοραστης για το πως παει το μηχανακι?
    Λιγακι υπερβολικους σας βρισκω...
    Απλα, ανεβαινει ο ιδιοκτητης 2καβαλο και δεν υπαρχει προβλημα...
    Πριν κανα χρονο που εψαχνα αλλη μηχανη, ειχα τυχει στην περιπτωση ιδιοκτητη, να μου λεει...
    -Φιλε, αν θες σε παω μονο σαν συνεπιβατη... Την μηχανη δεν την δινω ποτε σε κανενα, μονο εγω την οδηγω...
    Του λεω ΟΚ...και πως θα εχω γνωμη για το τι παω να αγορασω? Γουρουνι στο σακι?
    Γενικα, ειμαι της γνωμης το να παει σε συνεργειο για τσεκαρισμα ή 2καβαλο με τον ιδιοκτητη για μικρο τεστ...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geobiker Προβολή μηνύματος
    μάγκες δεν υπάρχει το έργο βόλτα.. πριν λίγες μέρες πούλησα το δικό μου σ' ένα πολύ οκ παλικάρι. Πώς το είδε ξέρετε? το μηχανάκι αραγμένο ΚΑΙ κλειδωμένο έξω από κατάστημα γνωστού μου.. τα κλειδιά στην τσέπη μου, φίλε το μηχανάκι είναι αυτό, ανεβαίνεις πάνω, το ακουμπάς, το κοιτάς μόνο με το disk lock και με σβηστό μοτερ... με συγχωρείς αλλά δύσκολοι οι καιροί.. Βάζω μπρος αφού ανέβηκα (με την κλειδαριά πάνω) άκου το μοτέρ του και παίξε το γκάζι του.. τα φρένα μπρος πίσω είναι καινούρια αν θες να τα δεις και να τσεκάρεις αν είναι σπασμένο πάμε σε όποιο μάστορα θες όποτε θες.. πήγαμε στο κατάστημα ο μάστορας είπε τα καλύτερα.. συμφωνήσαμε..πριν πάμε στο κεπ, του λέω, ανέβα να σε πάω βόλτα.. και όλα τέλειωσαν καλά κ ωραία.. μόνο έτσι παιδιά..
    και οταν πηγατε βολτα, και πριν απο την μεταβιβαση απο οτι λες, του ηταν δυσκολο να βγαλει ενα γκανι και να στο παρει με το ετσι θελω ετσι; Μονο ετσι φιλε ,μονο ετσι!!!
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    και οταν πηγατε βολτα, και πριν απο την μεταβιβαση απο οτι λες, του ηταν δυσκολο να βγαλει ενα γκανι και να στο παρει με το ετσι θελω ετσι; Μονο ετσι φιλε ,μονο ετσι!!!

Ρε σεις πατε καλά; Αν έχει όπλο κι έρθει να την πάρει, δεν μπορεί να το βγάλει χωρίς να ζητήσει να την καβαλήσει;

Διαβάζετε τι γράφετε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Άλλο ένα καταπληκτικό θρεντ τόλμη και γοητεία
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    και θεωρεις sniper οτι του ειναι ποιο ευκολο να βγαλει το οπλο απο τη στιγμη που το εχει μαζι του φορα παρτιδα εκει που θα εχετε δωσει ραντεβου να δει το μηχανακι, και οχι στη βολτα που θα κατσει πισω απο τον οδηγο, μιας και αυτος θα νιωθει ασφαλεια οτι οδηγει αυτος τη μηχανη του,και να τον παει οπου θελει αυτος; Επιπροσθετως το οτι εσυ δε συμεριζεσαι την αποψη μου δε σημαινει οτι δε παω καλα η οτι εχω καποια δυσκολια στην αναγνωση...
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    και θεωρεις οτι του ειναι ποιο ευκολο να βγαλει το οπλο απο τη στιγμη που το εχει μαζι του φορα παρτιδα εκει που θα εχετε δωσει ραντεβου να δει το μηχανακι,
    ...
    Γιατί; Θα φοβηθεί τον άοπλο πωλητή ή τους Νιντζα που περιφέρονται τριγύρω;

Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2016, 09:52
  2. εκλάπη TDM 900
    από cityfly στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία