Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Προσοχή στο ΚΑΤ και άλλες ανάποδες σκέψεις...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Μπορεί ο συγκεκριμένος διευθύντής σαν όλους τους διευθυντές να ήταν παπάρας και να είχε να δεί ακτινογραφια και 4-5 χρόνια αλλά σε γλίτωσε απο πολλά χωρίς να το ξέρεις. Δεν θα σου πω τι και πως αλλά έκανε την καλύτερη κίνηση για να βγεί η σωστη διάγνωση ώστε να γίνει η καλύτερη αντιμετώπιση.
    Πέρα απο αυτό σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί μην το ξεχνάτε.
    Και κατι τελευταίο: "Όλοι ιατροί σε αυτή την χώρα, μα ΟΛΟΙ ιατροί".
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Και εγώ έχω περιστατικό με αντίθετη κατάληξη στον Ευαγγελισμό πριν καμιά δεκαπενταετία.

Διέγνωσαν ράγισμα στον αστράγαλο και με φάσκιωσαν στα γρήγορα. Το βράδυ που συζήτησα με φίλο ορθοπεδικό και είδε την ακτινογραφία μου είπε για βαριά κάκωση όχι όμως ράγισμα. Ο γύψος αφαιρέθηκε και με κατάλληλη φροντίδα πήγα κανονικά στην δουλειά την επόμενη.

Το να μην ανέβεις ποτέ ξανά σε δίτροχο σημαίνει και εν μέρει αλλαγή του τρόπου ζωής, συνηθειών, ευχαρίστησης κλπ.
    Ο πολύ αυξημένος κίνδυνος της μηχανής είναι δεδομένος σε μια χώρα που τα τροχαία είναι πολλά λόγω ιδιοσυγκρασίας και παιδείας και δες το ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτής (όπως η βροχή, το κρύο, η ζέστη κλπ.).

Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ. Τα δέχεσαι και μένεις. Δεν τα αγνοείς όμως.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

non serviam Το avatar του/της kachius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    αλλά σε γλίτωσε απο πολλά χωρίς να το ξέρεις
    Με γλύτωσε σίγουρα από το γυψονάρθηκα και αν και η τσέπη μου ελάφρωσε αρκετά, έχω έναν κηδεμόνα πολύ πιο βολικό, που λυγίζει για να κινώ την άρθρωση και με 4 κλικ βγαίνει και κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος.
    Από εκεί και πέρα, από τί άλλο με γλύτωσε?
    Δε ρωτάω με ειρωνεία, καθώς λόγο επαγγέλματος έχεις λόγο που το λες και θα ήθελα να καταλάβω.

Αν όμως δε μου περίσσευαν για ιδιώτη ιατρό και να τα σκάσω και για κηδεμόνα (πράγμα που ίσχυε απόλυτα πριν 2 χρόνια, όπου ψαχνόμουν πως θα κάνω 2 ευρώ οικονομία στη βενζίνη του παπιού...),
    θα περίμενα με το γόνατο σε μέγεθος ελέφαντα από τα αίματα/πρηξίματα, και σπασμένο χωρίς να το ξέρω (και θα το πάταγα κιόλας με βάση τις οδηγίες του)
    μέχρι τις 25 του μήνα (από τις 6 που πήγα στο ΚΑΤ).
    Είμαι πολύ μακρυά από το να πεισθώ ότι μου έκανε καλό ο συγκεκριμένος και ειλικρινά σε σέβομαι (ως paramedic, σε διαβάζω καιρό...) και περιμένω τις λεπτομέρειες.
    Τελευταία τροποποίηση από kachius; 19/05/2016 στις 17:31.
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Το να μην ανέβεις ποτέ ξανά σε δίτροχο
    Αυτό δεν παίζει, το έχω γράψει πολλές φορές ότι χωρίς 2τροχο δεν κάνω. Το διαπίστωσα την πρώτη φορά που τσακίστηκα (και τότε είχα πει το παραπάνω, αλλά είχα αλλάξει γνώμη πριν βγάλω το νάρθηκα χαχαχα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Τα δέχεσαι και μένεις
    Συμφωνώ. Τα έχω δεχθεί πολλά χρόνια τώρα και μένω
    Αλλά θα αλλάξω λίγο τους όρους της παραμονής αυτής.
    Ξέρω από βέσπα!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    περαστικά

όλα τα άλλα θα τα βρεις. και λάθος επιλογή να κάνεις δεν έχει σημασία διορθώνεται. άλλα δε διορθώνονται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Με γλύτωσε σίγουρα από το γυψονάρθηκα και αν και η τσέπη μου ελάφρωσε αρκετά, έχω έναν κηδεμόνα πολύ πιο βολικό, που λυγίζει για να κινώ την άρθρωση και με 4 κλικ βγαίνει και κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος.
    Από εκεί και πέρα, από τί άλλο με γλύτωσε?
    Δε ρωτάω με ειρωνεία, καθώς λόγο επαγγέλματος έχεις λόγο που το λες και θα ήθελα να καταλάβω.

Αν όμως δε μου περίσσευαν για ιδιώτη ιατρό και να τα σκάσω και για κηδεμόνα (πράγμα που ίσχυε απόλυτα πριν 2 χρόνια, όπου ψαχνόμουν πως θα κάνω 2 ευρώ οικονομία στη βενζίνη του παπιού...),
    θα περίμενα με το γόνατο σε μέγεθος ελέφαντα από τα αίματα/πρηξίματα, και σπασμένο χωρίς να το ξέρω (και θα το πάταγα κιόλας με βάση τις οδηγίες του)
    μέχρι τις 25 του μήνα (από τις 6 που πήγα στο ΚΑΤ).
    Είμαι πολύ μακρυά από το να πεισθώ ότι μου έκανε καλό ο συγκεκριμένος και ειλικρινά σε σέβομαι (ως paramedic, σε διαβάζω καιρό...) και περιμένω τις λεπτομέρειες.

Καταρχήν σε γλίτωσε απο τον κόπο να κάνεις αξονική και μετά ξανά μαγνητική. Χίλια μπράβο στην ειδικευόμενη που βρήκε οτι έχεις κάταγμα(που ακριβώς δεν μας είπες βρε γιατί το "γόνατο" είναι πολύ γενικό) αλλά η παραγγελία αξονικής ήταν λάθος μιας και με μαγνητική γίνεται η σωστή απεικόνιση του γονάτου. Άρα θα έτρωγες την ακτινοβολία της αξονικής και μετά που δεν θα έδειχνε κάτι παραπάνω απο την ακτινογραφία θα έπρεπε να κάνεις και μαγνητική για να βεβαιωθεί το κάταγμα. Δηλαδή παλί έξω θα την έκανες.
    Έπειτα σε γλίτωσε απο τους ίδιους τους ευατούς τους γιατί είναι τόσο φιλοχρήματοι που θα σε έπειθαν να κάνεις χειρουργείο για να τσεπώσουν το φακελάκι το οποίο θα έδινες και χωρίς να στο ζητήσουν κιόλας και όσο και να το αρνηθείς δεν με πείθεις γιατί στο ΚΑΤ δουλεύω και ξέρω πως έχουν τα πράγματα.
    Ο κηδεμόνας δεν ξέρω αν καλύπτεται απο τα ταμεία οπότε δεν είναι θέμα νοσοκομείου αλλά ασφάλισής σου. Κάταγμα γονάτου με κηδεμόνα μόνο πως ακριβώς θα φτιάξει δεν ξέρω αλλά δεν μας έχεις πει και που είχες το κάταγμα, τι είδους είναι κλπ. Υγρό θα μάζευε και με μερική ρήξη συνδέσμων και με αντιφλεγμονώδη θα απορροφιόταν λέει η λογική.
    Ο ιδιώτης ιατρός σε τρύπησε για 2 λόγους :
    1) Να φύγει το οίδημα πιο γρήγορα?
    2) Να δικαιολογήσει την αμοιβή του?
    Δεν ξέρω την διάγνωση και δεν είμαι ειδικός φυσικά απλά ξέρω πως λειτουργούν χρόνια τώρα και τα αναφέρω. Για να στο έκανε θα είχε τους λόγους του ελπίζω επιστημονικούς και μόνο.
    Το ραντεβού αν ανέφερες οτι είναι για εξέταση γονάτου θα γινόταν άμεσα την ημέρα που θες. Το έχω κάνει σε φίλους και ισχύει. Αν το ανέφερες και σε γράψανε πες μου να πάω να ρωτήσω την φίλη μου που είναι στα ραντεβού να πάρω και την δική της άποψη γιατί με μια μόνο πλευρά δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια( χωρίς παρεξήγηση).
    Επίσης ξέρεις γιατί σου λέγανε για 25? Γιατί στα μεγάλα νοσοκομεία ισχύει το "κουτσοί, στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα" και το "Ρε γυναίκα δεν πάμε στο ΚΑΤ να δούμε το χέρι που χτύπησα πριν 1 μήνα αν έχει κάτι". Απο τα 10 περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία τα 2 είναι για γνωμάτευση απο ιατρό νοσοκομείο, τα 2 είναι πελατάκια του εκάστοτε ιατρού και τα άλλα 6 είναι αργόσχολοι.
    Και κατι τελευταίο. Περίμενες λίγο στα επείγοντα γιατί δεν ήταν 4η δέσμη εφημερίας εκείνη την ημερα προφανώς(έχει 4 είδη εφημερίας το ΚΑΤ) ενώ την πρώτη φορά προφανώς ήταν 4η δέσμη(σφαγή δηλαδή). Όταν έχει 4η δέσμη γίνεται σφαγή και φυσικά τα κατάγματα(όσο και να πονάνε γιατί και εγώ εχω κανα δυο) είναι δευτερέυοντα περιστατικά(μην σου πω τριτεύοντα).
    Θα μπορούσα να γράψω κατεβατά για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τους "αγαπημένους" μου ιατρούς αλλά το σεντόνι θα έπιανε όλο τον χώρο του φόρουμ στον server. Απο την άλλη θα μπορούσα να γράψω τόσα και άλλα τόσα για τους "ΙΑΤΡΟΥΣ" που τιμάνε την φανέλα και μάλιστα με τις αντίξοες συνθήκες και τα ατελειώτα ωράρια τα τελευταία 5 χρόνια.

Η αλήθεια κλασσικά είναι κάπου στην μέση μετά απο όσα έχω ακούσει και δει μετά απο 16 χρόνια στα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία(εκεί να δείτε τι κομπογιαννίτες κυκλοφορούν)!!

Καταρχήν σε γλίτωσε απο τον κόπο να κάνεις αξονική και μετά ξανά μαγνητική.Χίλια μπράβο στην ειδικευόμενη που βρήκε οτι έχεις κάταγμα(που ακριβώς δεν μας είπες βρε γιατί το "γόνατο" είναι πολύ γενικό) αλλά η παραγγελία αξονικής ήταν λάθος μιας και με μαγνητική γίνεται η σωστή απεικόνιση του γονάτου. Άρα θα έτρωγες την ακτινοβολία της αξονικής και μετά που δεν θα έδειχνε κάτι παραπάνω απο την ακτινογραφία θα έπρεπε να κάνεις και μαγνητική για να βεβαιωθεί το κάταγμα. Δηλαδή παλί έξω θα την έκανες.
    Έπειτα σε γλίτωσε απο τους ίδιους τους ευατούς τους γιατί είναι τόσο φιλοχρήματοι που θα σε έπειθαν να κάνεις χειρουργείο για να τσεπώσουν το φακελάκι το οποίο θα έδινες και χωρίς να στο ζητήσουν κιόλας και όσο και να το αρνηθείς δεν με πείθεις γιατί στο ΚΑΤ δουλεύω και ξέρω πως έχουν τα πράγματα.
    Ο κηδεμόνας δεν ξέρω αν καλύπτεται απο τα ταμεία οπότε δεν είναι θέμα νοσοκομείου αλλά ασφάλισής σου.
    Δε με πείθεις ότι είδα καλό από δαύτον αλλά δε θα επιμείνω
    Φακελάκι δεν έχω δώσει ποτέ ούτε πρόκειται. Δε με νοιάζει να σε πείσω.
    Άλλος παπάρας ορθοπεδικός, στο Ντυνάν μάλιστα, όπου δηλαδή για την εγχείρηση του κουλού μου είχε πάρει 2000 ζεστά, όταν ήταν να μου βγάλει τη βελόνα από τον καρπό "κινούταν περίεργα". Φυσικά πήρε τ'@@ μου, και μετά πήρα εγώ τα δικά του καθώς την τράβηξε στεγνά και ασάλιωτα (ούτε ντεπόν που λέγαμε, όχι ξυλοκαΐνη που μου λέγανε άλλοι μετά...) και τράβηξε ο καθένας το δρόμο του.
    Όταν ήρθε η ώρα να βγάλω και τη σιδεριά από το χέρι, πήγα φυσικά αλλού...

Το ΙΚΑ καλύπτει το 75% του κηδεμόνα, κάποτε...
    Τη στιγμή που τον θες, πρέπει να τα έχεις παντελονάτα και μετά από κανά δυο μήνες θα δεις τα 3/4 να επιστρέφουν...

Κάταγμα γονάτου με κηδεμόνα μόνο πως ακριβώς θα φτιάξει δεν ξέρω αλλά δεν μας έχεις πει και που είχες το κάταγμα, τι είδους είναι κλπ. Υγρό θα μάζευε και με μερική ρήξη συνδέσμων και με αντιφλεγμονώδη θα απορροφιόταν λέει η λογική.
    Θα το πω περιφραστικά, ελπίζω θα καταλάβεις
    Είναι κάταγμα στο πλατό και συγκεκριμένα έξω δεξία, πίσω.
    Όπως (μέσο της μαγνητικής) κοιτάς το κάτω κόκαλο από πάνω, έχει γίνει μπάνικο το πίσω δεξιά μέρος της εξωτερικής πλευράς.
    Το καλό είναι ότι δεν έχει κάποια μετατόπιση (δεν πήρε σασί , έχει μείνει στη θέση του).

Ο ιδιώτης ιατρός σε τρύπησε για 2 λόγους :
    1) Να φύγει το οίδημα πιο γρήγορα?
    2) Να δικαιολογήσει την αμοιβή του?
    Δεν ξέρω την διάγνωση και δεν είμαι ειδικός φυσικά απλά ξέρω πως λειτουργούν χρόνια τώρα και τα αναφέρω. Για να στο έκανε θα είχε τους λόγους του ελπίζω επιστημονικούς και μόνο.
    Ο γιατρός είναι γνωστός και πήρε τα μισά από τη γνωστότερη τη σήμερον αμοιβή παθολόγου.
    Το τρύπημα το έκανε αφενός για να με ανακουφίσει (πράγμα που έγινε 1000%!!!) και αφετέρου για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς με τα υγρά έπλεε το σύμπαν και φαινόταν σα να είχε σκορπίσει το πράμα. Ίσως καταλάβεις: με λυγισμένο το πόδι, καθόταν στο πέλμα, κράταγε σταθερό το μπούτι και τράβαγε έξω την κνήμη. Εκεί του έδειχνε το γόνατο να σκορπάει, αλλά τελικά -όπως μου είπε και πίστευε εξ'αρχής αλλά ήθελε να σιγουρευτεί- ότι έφταιγαν τα υγρά και ήθελε να τα βγάλει για να σιγουρευτεί.
    Με έκανε και λίγο πειραματόζωο, με την έννοια ότι ήθελε να με δει σα να είχα πάει από την αρχή σε αυτόν, και μετά να δει τις εξετάσεις. Κάτι σαν τεστ δικό του δηλαδή. Χαλάλι πάντως, ο άλλος με έκανε σκέτο ζώο, από αυτά που στα μέρη του πετάνε στα σκουπίδια...

συνεχίζεται...
    Ξέρω από βέσπα!

Το ραντεβού αν ανέφερες οτι είναι για εξέταση γονάτου θα γινόταν άμεσα την ημέρα που θες. Το έχω κάνει σε φίλους και ισχύει. Αν το ανέφερες και σε γράψανε πες μου να πάω να ρωτήσω την φίλη μου που είναι στα ραντεβού να πάρω και την δική της άποψη γιατί με μια μόνο πλευρά δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια( χωρίς παρεξήγηση).
    Στο ραντεβού δεν είχα κανένα λόγο, ένδειξη ή οτιδήποτε να αναφέρω για το γόνατο.
    Ανέφερα αυτό που μου είπαν και γράφει και το χαρτί που μου έδωσαν "επανεξέταση από τα επείγοντα".
    Αν έχουν διαφορετικές αντιμετωπίσεις ανά περιστατικό, ας το αναφέρουν οι γιατροί ή ας το ρωτάνε στο τηλέφωνο.
    Μάντης δεν είμαι, ούτε γίναμε όλοι γιατροί για να ξέρουμε τί αντιμετωπίζουν και πώς...

Επίσης ξέρεις γιατί σου λέγανε για 25? Γιατί στα μεγάλα νοσοκομεία ισχύει το "κουτσοί, στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα" και το "Ρε γυναίκα δεν πάμε στο ΚΑΤ να δούμε το χέρι που χτύπησα πριν 1 μήνα αν έχει κάτι". Απο τα 10 περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία τα 2 είναι για γνωμάτευση απο ιατρό νοσοκομείο, τα 2 είναι πελατάκια του εκάστοτε ιατρού και τα άλλα 6 είναι αργόσχολοι.
    Αυτό πάλι δε με απασχολεί και δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ως προς το προσωπικό. Τότε βγαίνουν τα ραντεβού, τότε με βάλανε.
    Ο άλλος ο δίκας όμως, ο οποίος σίγουρα γνωρίζει αυτή την κατάσταση, χάνει άλλους 50 πόντους με το διώξιμο που έκανε και λέγε εσύ ότι με έσωσε (που εμένα σήμερα σε καλό μου βγήκε όντως, αλλά σε κάποιον άλλο ή σε εμένα πριν 2 χρόνια θα με είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα! το λιγότερο)

Και κατι τελευταίο. Περίμενες λίγο στα επείγοντα γιατί δεν ήταν 4η δέσμη εφημερίας εκείνη την ημερα προφανώς(έχει 4 είδη εφημερίας το ΚΑΤ) ενώ την πρώτη φορά προφανώς ήταν 4η δέσμη(σφαγή δηλαδή). Όταν έχει 4η δέσμη γίνεται σφαγή και φυσικά τα κατάγματα(όσο και να πονάνε γιατί και εγώ εχω κανα δυο) είναι δευτερέυοντα περιστατικά(μην σου πω τριτεύοντα).
    Θα μπορούσα να γράψω κατεβατά για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τους "αγαπημένους" μου ιατρούς αλλά το σεντόνι θα έπιανε όλο τον χώρο του φόρουμ στον server. Απο την άλλη θα μπορούσα να γράψω τόσα και άλλα τόσα για τους "ΙΑΤΡΟΥΣ" που τιμάνε την φανέλα και μάλιστα με τις αντίξοες συνθήκες και τα ατελειώτα ωράρια τα τελευταία 5 χρόνια.

Η αλήθεια κλασσικά είναι κάπου στην μέση μετά απο όσα έχω ακούσει και δει μετά απο 16 χρόνια στα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία(εκεί να δείτε τι κομπογιαννίτες κυκλοφορούν)!!
    Για αυτό πάλι δεν έχω να πω τίποτα εναντίον του προσωπικού!
    Και 4 ώρες που περίμενα, δεν έφταιγε το προσωπικό, κάθε άλλο!
    Έχω πολύ σεβασμό και εσένα και σε όλους σας σε αυτά τα επαγγέλματα και ακόμα περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες!

Και μιας και είσαι στο ΚΑΤ τσίμπα και ένα πμ να με βοηθήσεις να βρω την τσούπρα και να στείλω ένα κουτί μέλι(σσες) στον παπάρα
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Περαστικά!

Μην ανοίξει το θέμα της υγείας παιδιά δεν υπάρχει σωτηρία ... Έχει τύχει να έχω ένα παρεάκι γιατρούς, άλλοι δουλεύουν σε δημόσια άλλοι σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Αν είναι να κάνουν κάτι οι ίδιοι ή δικά τους πρόσωπα ψάχνονται για το σε ποιόν θα πάνε χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό. Τώρα το γιατί η κοπελίτσα είδε καλύτερα από τον υπεύθυνο... πολλές ερμηνείες μπορεί να υπάρξουν. Σημασία έχει πως θα γίνει γρήγορα καλά γιατί το γόνατο είναι γόνατο και δεν είναι αστεία τα πράγματα σε ότι αφορά την ποιότητα ζωής.
    Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 19/05/2016 στις 21:00.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    περαστικα φιλε και γρηγορη αναρρωση ευχομαι.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Χαχα ναι! Αιωρόπτερο (αετό)!
    Την καθημερινή μετακίνηση θέλω να σταματήσω, τα 50-60 χλμ/ημέρα στις χειρότερες συνθήκες κυκλοφορίας.
    Γιατί 2 τροχο θα ξαναπαίξει.

Με τον αετό είναι άλλη φάση, δεν παραμονεύουν στέϊσον κ.ά. να σου την κάτσουν...
    Απλά τρέχεις 4-5 μέτρα και πηδάς από κορφοπλαγιές καθώς κρέμεσαι κάτω από ένα φτερό
    και βολευει αυτό για το καθημερινο πηγαινε ελα στη δουλεια???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Περαστικά!

Μην ανοίξει το θέμα της υγείας παιδιά δεν υπάρχει σωτηρία ... Έχει τύχει να έχω ένα παρεάκι γιατρούς, άλλοι δουλεύουν σε δημόσια άλλοι σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Αν είναι να κάνουν κάτι οι ίδιοι ή δικά τους πρόσωπα ψάχνονται για το σε ποιόν θα πάνε χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό. Τώρα το γιατί η κοπελίτσα είδε καλύτερα από τον υπεύθυνο... πολλές ερμηνείες μπορεί να υπάρξουν. Σημασία έχει πως θα γίνει γρήγορα καλά γιατί το γόνατο είναι γόνατο και δεν είναι αστεία τα πράγματα σε ότι αφορά την ποιότητα ζωής.
    Εχεις πολλά δίκια και εγώ το ίδιο κάνω. Και πιστέυω και σε κάθε επάγγελμα όλοι το ίδιο κάνουν.
    Όσον αφορά την φάση με τον διευθυντή και την ειδικευόμενη απάντησα απλά ίσως δεν έγινε κατανοητό οπότε θα πω για τον δικό μου χώρο : Ο Διευθυντής εκεί που είμαι εγώ έχει να πατήσει μέσα στους ασθενείς πάνω απο 2 χρόνια και να ασχοληθεί με ασθενείς πάνω απο 4. Ο επιμελητής Α πατάει 5 λεπτά την ημέρα, ο Β 10, ο επικουρικός 1 ώρα και ο εξειδικευόμενος ιατρός(ιατρός που έχει πάρει ειδικότητα και κάνει εξιδείκευση σε ενα συγκεκριμένο τομέα) είναι όλη μέρα εκεί(ειδικευόμενους δεν έχουμε λόγω φύσης τμήματος).
    Εσείς θα εμπιστευόσασταν την ζωή σας στον διευθυντή? Ο πολύς κόσμος αυτό κάνει. Και να σκεφτείτε στην απάντησή σας οτι η ιατρική αλλάζει και εμπλουτίζεται κάθε ημέρα. Αυτό που έμαθες πριν 30 χρόνια σήμερα πολύ πιθανό να θεωρείται λάθος πχ.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 21:10
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Προσοχή στο νερό από Ψάρια
    από Polifer στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2004, 15:38
  4. Προσοχή στο....ΣΑΜΑΡΙ...