Σας παρακαλω παιδια κάντε ένα copy paste να το δω και εγώ,αν είναι η δικιά μου θα την αναγνωρίσω...
Ευχαριστώ
Σας παρακαλω παιδια κάντε ένα copy paste να το δω και εγώ,αν είναι η δικιά μου θα την αναγνωρίσω...
Ευχαριστώ
Παιδια την είδα,δεν ειναι η δικιά μου αλλά είναι ίδια ακριβώς...
Βέβαια θα πάω να την δω εγώ μήπως και έχει πράγματα από την δικιά μου...
Είναι όλη look του 10 απλά εμένα που ήτανε του 2009 δεύτερο εξάμηνο και προσφέρετε του 10 με ανάγλυφα γράμματα κλπ δεν είχε διπλό σταντ όπως αυτουνού....
Νομίζω ότι με διπλο σταντ έβγαινε μέχρι αρχές του 09
Kαλά θα κάνεις να αρχίζεις να το ξεπερνάς, αν και είναι νωρίς ακόμα, όπως κάναμε όλοι... Τι πράγματα θα βρεις που είναι δικά σου; Και πως θα το αποδείξεις (ακόμα κι αν είναι);
Αν πας, μην κάνεις καμιά κουταμάρα και του πεις ότι σου φάγανε τη δικιά σου και πήγες να δεις αυτή μπας και....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάντως φίλε μην τρελένεσαι.
Ειδικά στα TDM παίζει πολύ παντρεμα εκεί έξω. Φταίει η Yamaha που αλλαζε μονο χρώματα και αυτοκολλητα, και έχει γεμισει η Ελλάδα με μαιμουδιασμένα TDM.
Ο καθένας κάνει ότι του ερθει στο κεφάλι.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Μια χαρά θα μου κάτσει φίλε shooter έχω και την άδεια Ε? Χαχαχα
Έχετε δίκιο πολύ πάντρεμα παίζει και μαλακια της Yamaha που άλλαζε μόνο γράμματα...
Δεν απελπιζομαι απλά είναι όλο το γαμωτο όπως την έδωσα και πιάστηκα μ........
Απλά να προσέχετε τον τύπο γιατί θα το ξανακάνει χαρακτηριστικο το ΤΑΤΟΥΑΖ στον λαιμό που έχει σχήμα ιστό αράχνης
Και πιστεύω ότι λαμόγια παίζει με αυτήν οκ τα ανάγλυφα γράμματα κλπ αλλά και την ανάρτηση να άλλαξε και έβαλε ασημί?
τελος τωρα τα εμπορικα μηχανακια θα παρω καμια χαρλει του 90κατι να μη θελει κανεις να τη κλεψει!
το φαγατε το παιδι, να βοηθήσει προσπαθεί.
ενα pm ήθελε απο την αρχη στον κατοχο του κλεμμενου tdm να το κοιτάξει αυτος.
Η αν θες sony και καλά να εξακριβώσεις αν η μηχανή είναι κλεμένη, το παίζεις αγοραστής και το εξετάζεις με αριθμό πλαισίου, κλπ... Αν συνεχίσεις να πιστευεις οτι υπάρχει δόλος, αναφέρεις στην αστυνομία αριθμό πλαισίου και πινακίδα και αφηνεις (αν θελουνε) να το κοιτάξουνε αυτοί.