Παιδια το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η ασφάλιση.Αν είναι ασφαλισμένο το όχημα δεν πρόκειται να σου ξαναδώσει τα πόδια σου.Χωρις μυαλό όση ασφάλεια και να έχεις δεν την γλυτώνεις.
1) οδηγός με δίπλωμα μη.κατάλληλο απο την κατηγορία του οχήματος που οδηγάει, πρόστιμο (Σ.Ε.Σ.Σ.Ο) 200 ευρο (Άρθρο 94 Κ.Ο.Κ)
Και πλημμέλημα.
Για την ασφάλεια
Ζητάνε δίπλωμα οι ασφαλιστικές.
Αλλά αν δεν έχεις παίρνουν οποιουδήποτε (συγγενή, φίλου,γνωστού)
Για την.κυκλοφορία δεν θεωρείται ανασφαλιστο.
Σε περιπτωση ατυχήματος όμως.....
Π@@@@@@@@@τσααααααα
Όταν πήγα να ασφαλίσω το μηχανάκι, μου ζήτησαν και έλεγξαν το δίπλωμα. Αν έβλεπαν ότι δε με κάλυπτε θα προχωρούσαν σε έκδοση συμβολαίου;
Βέβαια με αυτό που γράφειςτο οποίο ομολογουμένως αγνοούσα, στην ουσία η απόρροια είναι η ίδια.Και ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα.
εδιτ: Με κάλυψε και ο Μήτσος με αυτά που έγραψε.
δε νομιζω πως φταίς.Αν του έλεγες πήδα απο τον γκρεμό θα πηδουσε;
Μη σκας για τις επιλογες κάποιου άλλου.
Φίου φίου φι φι φίου
Μαλιστα,μαλιστα....
Φεραρι ο ενας , επιχειρηση με οχηματα υπαλληλων ο αλλος....
Κυριε Αλεεεεεεξηηηηη...απο δω περαστε![]()
Τέλος πάντων.Νομίζω ότι το θέμα ξανα λέω δεν είναι τόσο η ασφάλιση του οχήματος όσο η ασφάλιση του μυαλού.Ας μείνουμε στην ουσία του πράγματος.
Το απάντησαν παραπάνω.
Σε αυτή την περίπτωση αν το δίπλωμα δεν είναι για το όχημα που οδηγάει.
Περα απο το πρόστιμο και το πλημμέλημα, κατηγορούμενος στο δικαστήριο είναι και ο νομικός εκπρόσωπος η ιδιοκτήτης της εταιρείας που φαίνεται ως ιδιοκτήτης (άρθρο 99 Κ.Ο.Κ)
4 σελιδες πηγε το ποστακι..Και ο Αλεξης θελει να ψηφιζουν απο τα 17...
Κουμπαρε δεν εχω πιασει το νοημα ακριβως γιατι φταις εσυ για το τι αποφασισε καποιος αλλος να παρει..
Ουτε μπορεις να κανεις κατι περα απο το να του ζαλισεις τα μικρα τριχωτα του για το ποσο φαουλ ειναι χωρις, σωστο διπλωμα, ασφαλεια που να τον καλυπτει κτλ κτλ..
Αντε στο τσακιρ κεφι οπως ειπανε και πιο πανω να πας να τον δωσεις στεγνα στα οργανα..
Υπομονη και ευχομαι ολα να πανε καλα του μποθ οφ γιου...
Quod me nutrit... me destruit.....