Αρχηγο της παντοφλας βγαλατε η ακομη;;;
Παιζουν δυνατα ονοματα...
![]()
Το μονο θετικο με τον γαμο ειναι οτι αν πας στην κολαση θα σου φανει σαν παιδικη χαρα.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ
Ο γαμος ειναι σαν την φυλακη οταν μπαινεις μεσα στην αρχη δεν μπορεις να συνιθησεις με τιποτα την καινουργια ζωη αγχωνεσαι νευριαζεις μαλωνεις κτλπ.Καθως παιρναν τα χρονια αρχιζεις και συνιθηζεις την ρουτινα της φυλακης ηρεμεις και βρισκεις τροπους να παιρνας καλα ηρεμα χωρις φασαριες.Μετα απο αρκετα χρονια εχεις συνιθησει την ζωη της φυλακης εχεις ξεχασει πως ηταν εξω και ''φοβασαι'' πλεον να βγεις εξω
Δεν ειναι αυτο ο γαμος φιλε μου.
Αυτο καταντησε.
Και μετα απο 10 χονια σε γαμο και τωρα μακρια απο μενα (αυτο το κακο) εχω να πω ενα:
Αν αφησει ενα ζευγαρι τα ονειρα του αυριο να μην ειναι τα δικα του (τους) αλλα των υπολοιπων θα εχω παρεα μου κι αλλους χωρισμενους.
Και οι χωρισμενες δεν με χαλανε καθολου. Απολαυστικοτατες.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Τα ειχε πει ο ποιητης..
''Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο ανύπανδρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκύλος.
Κ.Καβαφης
Πια παντόφλα??? Εγώ το προχώρησα. Μετά από πολλααά χρόνια, η παντόφλα είναι... χάδι! Με δικαιολογία "τάχα" για την μηχανή, πήγα και της αγόρασα μπότες!!! Ένα κιλό+ η μια...![]()
![]()
(Και σε ρωτάω. "μπότες, η μποτάκια?" - "μπότες, μπότες για μεγαλύτερη ασφάλεια" Ασφάλεια για ποιον?![]()
και εξακολουθω να επιμενω...στο στρατευμα πρεπει να στρατολογουν μονο γυναικες...
σκεφτειτε το εξης... γυναικα με περιοδο και οπλο στο χερι !!!![]()
:ZZZ:
Όλοι άνθρωποι είμαστε, δεν φταίνε οι γυναίκες.
Όσο για το μοντέλο αυτό, κοινωνική ανάγκη ήταν και "έπιασε". Εδώ ακόμα κολλάμε στις θρησκείες, στα κόμματα, στη μπάλα, θα αμφισβητήσουμε κάτι που ειναι αποδεκτό στις / στα περισσότερα από αυτά;