Και αν έχεις γιό και του τραγουδας το <ήλιε μου ,ήλιε μου βασιλιά μου> http://m.youtube.com/watch?v=UfYFLUT3ncA
Κινδυνευεις
Και αν έχεις γιό και του τραγουδας το <ήλιε μου ,ήλιε μου βασιλιά μου> http://m.youtube.com/watch?v=UfYFLUT3ncA
Κινδυνευεις
να αλλαχτεί το άσμα σε "ήλιε μου ήλιε μου ευσεβή μου", όπως θα έλεγε ο άουφγκεμπραχτ που ξέχασε να το συμπεριλάβει στην λίστα τις προάλλες![]()
Και αυτο στην 107?
Θεσπίζεται ως "προαιρετικά υποχρεωτικό" (όπως η ψήφος στις εκλογές...) το
ακόλουθο Συμβόλαιο Τιμής: Κατά την έναρξη του σχολικού έτους, οι γονείς ή κηδεμόνες για
παιδιά Α' έως Γ' Δημοτικού και, στη συνέχεια, τα ίδια τα παιδιά ("Τώρα που μεγάλωσες...")
καλούνται να υπογράψουν ένα συμβόλαιο σαν το ακόλουθο:
"Δίνω τον λόγο της τιμής μου και υπόσχομαι ότι θα σέβομαι το σχολείο, τους
δασκάλους και τους συμμαθητές μου, θα φέρομαι ιπποτικά σε όλους και ιδιαίτερα στους πιο
αδύναμους, και δεν θα επιτεθώ ποτέ σε αδύναμο, αλλά θα τον υπερασπίσω από επιθέσεις. Θα
θεωρώ σωστή μόνο την άμιλλα για τη διάκριση στη μάθηση, στον αθλητισμό, την καλή
συμπεριφορά και τα καλά έργα. Δεν θα κάνω ποτέ στον άλλον ό,τι δεν θέλω να κάνουν σε
μένα. Και θα θεωρώ ντροπή κάθε παράβαση αυτής της υπόσχεσης που ελεύθερα δίνω σήμερα."
Αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο συγγραφεας του πορισματος και ποσο μας στοιχισε.
Μόλις εφαρμοστεί προβλέπω να βγει και η τροπολογία με τα πρόστιμα, ώστε να διευρυνθεί επιτέλους η φορολογική βάση:
Επίθεση σε αδύναμο, 100 ευρώ.
Βρίσιμο σε συμμαθητή, 50 ευρώ.
Γράψιμο σε παγκάκι, 60 ευρώ
κλπ κλπ
Τί σημαίνει Αννούλα ότι δεν κατάλαβες τί υπέγραφες; Αυτό το λουλουδάκι δεν είναι η υπογραφή σου; 8 χρονών μουλάρα είσαι. Πλέρωνε τώρα....
Nαι και θα τους βαλει να υπογραψουνε συμβολαιο τιμης.
Πιστεύω πως για τους δημοκράτες και τους υπέρμαχους του Δυτικού πολιτισμού είναι ένα πλάνο αρκετά μπροστά από την εποχή του. Μπορεί να μοιάζει αστείο αλλά είναι τρομακτικό το πόσο βαρύτητα μπορεί να έχει στη ζωή ενός παιδιού (και αργότερα ίσως ως ενηλίκου) ένα κάποιο ηθικό/αξιακό συμβόλαιο. Αν τα περάσει αυτά ο Φίλης (sic) θα πλασάρει τον εαυτό του σαν μια μίξη Γκαλλίνα, Μαυροκορδάτου και Νέγρη.
Εντάξει! Κεντατε σήμερα στοPAPARIAM και άξιζε το διάβασμα
κατά τα άλλα ρε μάγκες έχω απογοητευτεί και εκνευρίζομαι τόσο με όλα αυτά που δεν μπορώ με τίποτα να διαβάσω ειδήσεις. Από τους τίτλους και μόνο προσπερνάω.
Έχω αρχίσει να διαβάζω μόνο ειδήσεις του στυλ
"Σε νέο ειδύλλιο ο σπαλιαρας"
" δύο Χιλιάρικα ζητά ο Τρύφωνας Σαμαράς από την Βανα μπάρμπα που του τα χρωστάει"
και άλλα τέτοια χαριτωμένα![]()
Εγώ διαβάζω μόνο σοβαρά πολιτικά άρθρα
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το παγκόσμιο συνέδριο διπολικής διαταραχής
http://www.tokoulouri.com/politics/diriza/
Επίσης, θα επιβάλλονται ποινές για όσους μαθητές παίζουν Prince of Persia, ενώ ο Παύλος Σιδηρόπουλος απαγορεύεται να αποκαλείται Πρίγκηπας της Ροκ. Όσοι γονείς θέλουν ντε και καλά να αναφερθούν τρυφερά στα τέκνα τους και να τα κάνουν να νοιώσουν ξεχωριστά, μπορούν να τα αποκαλούν με τους επιτρεπτούς όρους "αλληλέγγυέ μου", "μετακλητή μου", "περιστέρα μου"...